Wonen in hartje centrum, maar toch genieten van rust? In het Ebbingekwartier, dat autoluw wordt en dus een perfecte combinatie is van stads wonen en een rustige omgeving, kan dat!

UPDATE: Wonen in Ebbingekwartier (blok 6)

Het Ebbingekwartier bestaat uit stadse en ruime woningen met fraaie en gevarieerde architectuur op een waanzinnige plek in de stad. Het stadscentrum van Groningen is slechts enkele minuten fietsen en ook winkelcentrum De Beren en het Noorderplantsoen liggen letterlijk om de hoek. 

Momenteel staat blok 6 bij ons in verkoop. Deze fase van het Ebbingekwartier biedt diverse woningen, voor diverse doelgroepen. Stadswoningen aan de Langestraat, statige Herenhuizen aan de Bloemsingel, Hofwoningen en verschillende starterswoningen bieden in dit blok voor ieder wat wils. 

De woningen uit blok 6 staan op dit moment allemaal nog onder optie. Alle optanten zijn op gesprek geweest en de eerste koop-/aannemingsovereenkomsten zijn getekend. De woningen die niet door de optanten uit de presale worden gekocht gaan in de loop van januari opnieuw in verkoop.

Wilt u een uitnodiging voor deze nieuwe verkoop ronde? Neem dan contact met ons op 050- 8533 733 of mail dan uw NAW-gegevens naar info@pandomo.nl o.v.v. "Ebbingekwartier”.

Iedereen die op de reservelijst staat wordt uiteraard benaderd.