December wordt een drukke maand! Niet alleen door de feestdagen, maar ook door een Open Huizen Dag én de start verkopen van drie nieuwbouwprojecten. Omdat we deze maand meerdere actiedagen organiseren, zetten we hieronder alles voor u op aan rijtje zodat u niks hoeft te missen!

Overzicht actiedagen in december!

OPEN HUIS – Christmasroute zaterdag 16 december van 12.00 tot 14.00 uur
Ho Ho Ho! Op zaterdag 16 december organiseren wij een “Christmasroute”; een Open Huis waarbij u 10 woningen kunt bezichtigen zonder afspraak tussen 12.00 en 14.00 uur! Uiteraard zorgen wij voor een kerstelijk ontvangst. We zullen binnenkort de deelnemende woningen bekend maken. Houd hiervoor onze website of Facebookpagina in de gaten.

Start verkoop IJsbaanlocatie – inschrijven kan nu!
Afgelopen dinsdag zijn we gestart met de verkoop van project IJsbaanlocatie in Sappemeer
Op deze prachtige plek, aan de Schoonrijder in Sappemeer, worden 14 ruime halfvrijstaande woningen met garage gerealiseerd met uitkijk op het Winschoterdiep. Ruime en complete eengezinswoningen, fraai ontwerp met aangebouwde garage.
Sluiting inschrijving: dinsdag 12 december 15:00 uur

Start verkoop Meeroevers (vlek 12) – maandag 4 december van 19.00 tot 20.30 uur
Wilt u wonen op een van de mooiste plekjes in Meeroevers? Op 4 december starten wij met de verkoop van Meeroeverslaan vlek 12: drie vrijstaande woningen en twee halfvrijstaande woningen. Zeer ruime en robuuste woningen, fraai gelegen aan de groene Meeroeverslaan en met de achtertuin direct aan de Kwelvaart! Kom tussen 19:00 uur en 20:30 uur langs bij op ons kantoor aan de Griffeweg 81 te Groningen.
Locatie: Kantoor Pandomo Makelaars (Griffeweg 81, Groningen)
Sluiting inschrijving: maandag 11 december 17:00 uur

Start verkoop Parkvilla’s Tersluis (fase 2) - donderdag 7 december van 17.00 tot 19.00 uur
Er was veel belangstelling voor de halfvrijstaande Parkvilla’s in Tersluis. Na het succes van fase 1 gaat op donderdag 7 december fase 2 in verkoop! Zes halfvrijstaande Family XL Parkvilla’s gelegen op een prachtige locatie in Meerstad. Wilt u het ultieme vakantiegevoel, elke dag weer? Kom dan tussen 17.00 en 19.00 uur langs tijdens de start verkoop in Nieuwbouwplaza te Groningen. 
Locatie: Nieuwbouwplaza (Lamsoor 10, groningen)
Sluiting inschrijving: dinsdag 12 december 09:00 uur

Start verkoop Zes op Zuid (Haren) – vrijdag 8 december van 17.00 tot 19.00 uur
Op het zuidelijkste puntje van het Paterswoldsemeer komen 4 halfvrijstaande en 2 vrijstaande villa’s. Hier woont u letterlijk met de voeten in het water. De villa’s bieden u zeer veel privacy en alle ruimte om van het leven te genieten. Deze villa’s zijn op meerdere fronten bijzonder. Natuurlijk vanwege hun ligging, pal aan het water, maar ook vanwege hun stoere uitstraling en de ruimte en luxe die ze bieden. Vanaf de start verkoop is de volledige verkoopdocumentatie en prijslijst beschikbaar.
Locatie: de Twee Provinciën (Meerweg 245)
Sluiting inschrijving: maandag 18 december 12:00 uur

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden