In deze nieuwsbrief het laatste nieuws over de projecten De Oostergast in Zuidhorn, Kempkensberg en Engelse Park, De Kleine Hortus (Melisseweg), Stadlander (Reitdiep), diverse huidige én toekomstige nieuwbouwprojecten in Meeroevers en Tersluis (Meerstad), Groote Veen (Eelde) en nog veel meer.

Nieuws van het nieuwbouwfront –  mei 2018

De Oostergast (fase 2D) in Zuidhorn | Start verkoop

Op donderdag 17 mei 2018 start de verkoop van 30 nieuwe woningen in de nieuwbouwwijk Oostergast. Tijdens de informatiebijeenkomst in Zaal Balk te Zuidhorn (De Gast 39) kunt u tussen 19:00 en 21:00 uur de bouwplannen bekijken en de volledige verkoopinformatie mee krijgen. Ook is er de gelegenheid om vragen te stellen aan de projectontwikkelaar Plegt-Vos, de gemeente en de makelaars.

De nieuwbouwwijk De Oostergast in Zuidhorn is populair! Daarom wordt de wijk uitgebreid met een aanbod van 30 nieuwe woningen. Het aanbod is gevarieerd en sluit mooi aan bij de nu al opgeleverde woningen uit eerdere fasen, inclusief het levendige en afwisselende straatbeeld.

Er is keuze uit 6 verschillende type woningen, elk met zijn eigen unieke uitstraling. Het plan bestaat uit 10 rijwoningen, 16 twee-onder-een-kap woningen in drie verschillende types en 4 toekomstgerichte woningen met slapen en baden op de begane grond. De woningen krijgen diepe en zonnige achtertuinen en zijn nu ook nog eens gasloos en zeer energiezuinig!
Klik hier voor meer informatie.

Tersluis, jouw thuishaven, fase 1 | Verkoop gestart

Vorige week was de succesvolle start verkoop van de eerste fase van het project Tersluis, jouw thuishaven in Meerstad. Het project bestaat uit 21 ruime hoek- en tussenwoningen en 4 half vrijstaande woningen. Alle woningen worden duurzaam gebouwd en standaard opgeleverd met complete keuken en badkamer. Daarnaast hebben de woningen 2 parkeerplaatsen op eigen erf.

Op dit moment zijn alle woningen al gereserveerd. Wilt u een plaats op de reservelijst, of als eerste op de hoogte zijn van de start verkoop van de 2e fase? Neem dan contact met ons op of bezoek de projectsite.

Goed voorbereid zijn op de start verkoop? Wij komen graag bij u langs voor een gratis waardebepaling van uw woning en/of maken graag een afspraak voor een hypotheekadvies en een financiële check! Maak een afspraak via 050-8533733 of via info@pandomo.nl.

Kempkensberg | Binnenkort in verkoop

Helaas hebben we nog geen concrete datum voor de start verkoop van het nieuwbouwproject Kempkensberg, maar er zijn wel belangrijke stappen gemaakt. Bijgaand het laatste nieuws over de recente ontwikkelingen en de planning.

Vorige maand is de kapvergunning verleend voor het kappen van enkele bomen op de locatie. De voorzieningenrechter in Groningen een uitspraak gedaan naar aanleiding van het verzoek van bezwaarmakers om de kap tegen te houden. De rechter heeft in een voorlopig oordeel aangegeven dat de kapvergunning terecht is afgegeven aan de gemeente. Vervolgens is een groot deel van de bomen gekapt. Voor een klein deel van de bomen bestaat het vermoeden dat daar vogels nestelen. Zodra het broedseizoen afgelopen is, worden ook deze bomen gekapt.

Ondertussen heeft ook de NAM akkoord gegeven op vergoeding van de extra kosten die gemaakt moeten worden om de appartementen meer aardbevingbestendig te maken.
 
Ondanks dat er nog enkele procedures lopen, streven wij er nog steeds naar om nog voor de zomer van 2018 te kunnen starten met de verkoop van de appartementen. We zijn nu volop bezig met de voorbereidingen. Uiteraard houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en zullen wij u zo spoedig mogelijk uitnodigen voor het start verkoop moment.
 
Op onze site en op de projectsite kunt u het plan volgen en de voorlopige plattegronden bekijken.


Engelse Park | Binnenkort in verkoop


Net als bij Kempkensberg hopen we ook voor de woningen van nieuwbouwproject Engelse Park binnenkort de start verkoop datum te kunnen aankondigen. Engelse Park is de ideale woonwijk tussen park en stad en een woonplek voor iedereen. Elke deelfase heeft een ruime keus aan verschillende woningtypes. Van herenhuizen in verschillende breedtes, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande villa’s. De opzet van Engelse Park is zo gemaakt dat iedere woning straks uitzicht heeft op het park, de bomen en het water. Daarnaast zijn de moderne woningen duurzaam en voorzien van alle gemakken van deze tijd, zodat u zich straks hier helemaal thuis voelt! Volg hier het project en we houden u op de hoogte.


De Kleine Hortus (Melisseweg) | Binnenkort in verkoop

De Kleine Hortus is een gloednieuwe woonbuurt ten noordoosten van het stadscentrum. Hier komen ca. 54 nieuwe duurzame eengezinswoningen bestaand uit rij en hoekwoningen en halfvrijstaande woningen. Binnenkort verwachten we de verkaveling en de eerste impressies en plattegronden te kunnen presenteren. Volg hier het project en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de start verkoop.


Westerwal (Zeeheldenbuurt)
| Binnenkort in verkoop

Wil je graag wonen in een gemoedelijke en kindvriendelijke wijk, maar kun je het stadse leven niet missen? Dan is nieuwbouwplan Westerwal echt iets voor jou. Een fantastische plek om te wonen: aan het Hoendiep, met het centrum van Groningen op loopafstand, de uitvalswegen dichtbij en het openbaar vervoer om de hoek!

GEVARIEERD WONINGAANBOD
Het nieuwbouw woningaanbod van Westerwal is gevarieerd, duurzaam en gasloos.

De grote eengezinswoningen zijn er in twee types. Er is keuze uit stoere herenhuizen aan het Hoendiep met vier woonlagen en minimaal 182 m² woonoppervlakte en uit drielaagse hofwoningen van circa 152 m².
Volg hier het project en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de start verkoop.


Stadlander Reitdiep | Binnenkort in verkoop

In Reitdiep fase 3 komen op deze groene en waterrijke plek tussen stad en ommeland 22 twee-onder-één-kapwoningen aan een waterloop. De royale woningen onderscheiden zich door hun stijlvolle vormgeving: een moderne, stedelijk architectuur met heldere lijnen.

Volg hier het project en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de start verkoop.

MEERSTAD | de wijk MEEROEVERS:

Meer (Meeroevers-vlek 7| Binnenkort in verkoop

Meerstad is volop in ontwikkeling er is veel verkocht en in aanbouw maar gelukkig komt er nog veel meer. Op de laatste plekjes aan het Woldmeer op vlek 7 komt een nieuw project met 30 eengezinswoningen met een grote diversiteit in woningtypes. Hier woon je straks ruim en heb je een prachtig uitzicht op het Woldmeer of het groen. Met de natuur om de hoek en onder andere een school, een kinderdagopvang en een gezondheidscentrum op loopafstand woon je hier straks heerlijk. En met een zit er vast een woning tussen die aan jouw wensen voldoet.

Klik hier voor meer informatie over en blijf op de hoogte.

Meeroevers (vlek 15) | Nog enkele woningen beschikbaar

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 9 riante en vrijstaande woningen in de wijk Meeroevers in Meerstad. Fraai gelegen tussen de lommerrijke Meeroeverslaan en de Kwelvaart. Kenmerkend voor de woningen is de riante woonruimte en het statige karakter. De woningen zijn zeer energiezuinig, duurzaam, uitermate goed geïsoleerd en aardbevingsbestendig gebouwd. Kom eens een kijkje nemen in één van de woningen in de vorige fase. Klik hier voor meer informatie over het project en de beschikbaarheid.


Meeroevers (vlek 12) | Nog maar 1 woning beschikbaar

In plan Meeroevers (vlek 12) aan de Meeroeverslaan komen vijf robuuste en zeer ruime woningen op flinke kavels aan het groen van de Meeroeverslaan en het water van de Kwelvaart. Er is nog één vrijstaand woningen met vrijstaande stenen garage en een woonoppervlakte van 160 m²  beschikbaar! Klik hier voor meer informatie.

MEERSTAD | de wijk TERSLUIS:

Wonen in Tersluis | Nog 1 vrijstaand XL beschikbaar

Groots wonen met vele extra’s! Er is nog één royale vrijstaande woning beschikbaar met een woonoppervlakte van 167m² op een grote kavel van 665 m². Deze woning is voorzien van diverse opties en vele extra’s zoals een uitbouw van 2,40m, dubbel openslaande tuindeuren met zijlichten, en nog veel meer. De bouw van deze woning is al gestart en zal na de zomer van 2018 al worden opgeleverd! Klik hier voor meer informatie over deze woning.

Parkvilla’s Tersluis (fase 1) | Nog 2 vrijstaande woningen beschikbaar

Aan de rand van Tersluis komen royale Parkvilla’s Family XL met maar liefst een woonoppervlakte vanaf 170 m² en diepe achtertuinen. Prachtige gelegen in de natuurlijke omgeving, midden tussen groen en water. In fase 1 zijn er nog twee vrijstaande woningen beschikbaar!
Klik hier voor meer informatie.


Parkvilla’s Tersluis (fase 3) | Binnenkort in verkoop

Fase 2 is uitverkocht maar binnenkort starten we met de 3e fase, met weer met een nieuwe serie van de Parkvilla’s Family XL tweekappers en vrijstaande woningen. Benieuwd naar de plattegronden en impressies? Neem dan contact met ons op.

 

Tersluis, jouw thuishaven (fase 2) | Binnenkort in verkoop

Net te laat voor de verkoop van de eerste fase? Of uitgeloot? Goed nieuws: binnenkort start de verkoop van de tweede fase met nog een rijtje met tweekappers en rij en hoekwoningen. Wil op de hoogte blijven van deze 2e fase en de datum van de start verkoop? Neem dan contact met ons op of bezoek de projectsite.

Daarnaast zijn er nog heel veel projecten in Tersluis in voorbereiding zoals op vlek 10, 11, 15 en 18. In de volgende nieuwsbrief meer hierover.

 

EELDE  | GROOTE VEEN:

Watermarke (Groote Veen) Eelde | In verkoop

De verkoop van de zeven royale woningen aan de Groote Veen in Eelde verloop zeer voorspoedig. Een groot deel van de woningen is reeds verkocht of staat onder optie. Plaatsing op de reservelijst is nog mogelijk. Klik hier voor meer informatie over deze prachtige woningen.

14 appartementen (Groote Veen) Eelde | In voorbereiding

In de prachtige nieuwbouwwijk Groote veen in Eelde is een project in voorbereiding met een kleinschalig appartementencomplex ontwikkeld met 2x7 luxe appartementen met 2 of 3 slaapkamers en een royale buitenruimte. Neem contact met ons op en we houden u op de hoogte.

SAPPEMEER:

IJsbaanlocatie Sappemeer | Nog enkele woningen beschikbaar

Op deze prachtige plek, aan de Schoonrijder in Sappemeer, worden 14 ruime tweekappers met garage gerealiseerd, met uitkijk op het Winschoterdiep. Het zijn ruime, complete en fraai ontworpen eengezinswoningen met een aangebouwde garage. Klik hier voor meer informatie. De bouw gaat van start per verkochte clusters waardoor er eerder en sneller gebouwd kan worden!
Uiteraard is het ook mogelijk om vrijblijvend een nieuwbouwgesprek in te plannen waarbij wij u alles kunnen vertellen over dit project.

Save the date: Op zaterdag 26 mei organiseren wij een nieuwbouw-event!


Nog meer nieuwbouw
Wilt u niets missen? Op onze website zijn de toekomstige nieuwbouwprojecten te volgen zoals:
Van Ketwich Verschuurlaan, Friesestraatweg, Reitdiep, Harkstede, Ebbingekwartier, Suikerunieterrein en nog veel meer.

Wilt u een 1-op-1 gesprek met één van onze nieuwbouwmakelaars? Neem dan contact met ons op per e-mail, whatsapp of bel ons via telefoonnummer 050-8533733.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden