In deze nieuwsbrief het laatste nieuws over de huidige én toekomstige nieuwbouwprojecten in en rond Groningen.

Nieuws van het nieuwbouwfront - april 2018

In verkoop:

Watermarke Eelde (Groote Veen) | Groot succes!

De start verkoop van de zeven royale woningen aan de Groote Veen in Eelde was een groot succes. Alle woningen staan onder optie. Plaatsing op de reservelijst is nog mogelijk. Klik hier voor meer informatie over de woningen.

Meeroevers (vlek 15) | Nog enkele woningen beschikbaar

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 9 riante en vrijstaande woningen in de wijk Meeroevers in Meerstad. Fraai gelegen tussen de lommerrijke Meeroeverslaan en de Kwelvaart. Kenmerkend voor de woningen is de riante woonruimte en het statige karakter. De woningen zijn zeer energiezuinig, duurzaam, uitermate goed geïsoleerd en aardbevingsbestendig gebouwd. Klik hier voor meer informatie over het project en de beschikbaarheid.

Meeroevers (vlek 12) | Nog 1 woning beschikbaar

In plan Meeroevers (vlek 12) aan de Meeroeverslaan komen vijf robuuste en zeer ruime woningen op flinke kavels aan het groen van de Meeroeverslaan en het water van de Kwelvaart. Er is nog één vrijstaand woningen met vrijstaande stenen garage en een woonoppervlakte van 160 m² beschikbaar! Klik hier voor meer informatie.

Parkvilla’s Tersluis | Nog 1 woning beschikbaar

Hier komen royale Parkvilla’s Family XL met maar liefst een woonoppervlakte vanaf 170 m² en diepe achtertuinen. Prachtige gelegen in de natuurlijke omgeving aan de rand van Tersluis, midden tussen groen en water.
Uit fase 1 is nog één vrijstaande woning beschikbaar! Klik hier voor meer informatie. Wij kunnen tevens melden dat we in voorbereiding zijn met fase 3, waarin diverse Family XL tweekappers en vrijstaande woningen zullen worden aangeboden.

Wonen in Tersluis | Nog 1 vrijstaand en 1 tweekapper XL beschikbaar 

Groots wonen met vele extra’s! Er is nog één royale vrijstaande woning beschikbaar met een woonoppervlakte van 167m² op een grote kavel van 665 m². Deze woning is voorzien van diverse opties en vele extra’s zoals een uitbouw van 2,40m, dubbel openslaande tuindeuren met zijlichten, vergrote hal/entree, vergrote 3e slaapkamer op de 1e verdieping, extra raam in voorgevel op de 2e verdieping, vloerverwarming in de gehele woning (bg., 1e en 2e verd.), incl. zone-regeling en een gootsteen met warm en koud water in de berging. De bouw van deze woning is al gestart. Na de zomer van 2018 wordt de woning al opgeleverd!
Naast deze vrijstaande woning is er nog één halfvrijstaande XL woningen beschikbaar. Deze ruime twee-onder-een-kap-woning met royale en lichte (straat- of tuingerichte) woonkamer, een open leefkeuken en aangebouwde garage is nog geheel naar eigen smaak en wensen aan te passen.
Klik hier voor meer informatie over de beschikbare woningen.

IJsbaanlocatie Sappemeer | Nog enkele woningen beschikbaar

Op deze prachtige plek, aan de Schoonrijder in Sappemeer, worden 14 ruime tweekappers met garage gerealiseerd, met uitkijk op het Winschoterdiep. Het zijn ruime, complete en fraai ontworpen eengezinswoningen met een aangebouwde garage. Klik hier voor meer informatie. De bouw gaat van start per verkochte clusters waardoor er eerder en sneller gebouwd kan worden!
Uiteraard is het ook mogelijk om vrijblijvend een nieuwbouwgesprek in te plannen waarbij wij u alles kunnen vertellen over dit project.

De Kleine Hortus | Binnenkort meer nieuws

Binnenkort verwachten we de verkaveling van De Kleine Hortus te kunnen presenteren en beginnen de voorbereidingen voor de verkoop van de eerste kavels. Volg het project en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Engelse Park en Kempkensberg

Ten aanzien van de projecten Kempkensberg en Engelse Park zijn we nog in afwachting van de gemeentelijke procedures en daarmee de planning voor de start van de verkoop. We houden u hiervan op de hoogte.

Nog meer nieuwbouw

Wilt u niets missen? Op onze website zijn de toekomstige nieuwbouwprojecten te volgen. Er zijn nog heel veel projecten in voorbereiding zoals:
Diverse projecten in Meerstad-Tersluis (vlek 10, 11 en 15); Meeroevers (vlek 7), Van Ketwich Verschuurlaan, Friesestraatweg, Reitdiep, Harkstede, Ebbingekwartier, Suikerunieterrein en nog veel meer.

Wilt u een 1-op-1 gesprek met één van onze nieuwbouwmakelaars? Neem dan contact met ons op per e-mail of bel ons via telefoonnummer 050-8533733.