Er staan weer allerlei nieuwbouw acties en nieuwe projecten op de agenda. Wij geven u graag een overzicht van onze actuele en toekomstige nieuwbouwprojecten.

De stand van zaken van alle nieuwbouwprojecten

Actuele nieuwbouwprojecten
 

NIEUW IN VERKOOP | Meeroeverslaan (Meerstad) - Vlek  8
In de wijk Meeroevers hebben wij dit prachtige project met 9 riante vrijstaande woningen in verkoop gekregen. Fraai gelegen tussen de Meeroeverslaan en de Kwelvaart. De woningen combineren alle elementen die Meerstad zo populair maakt: water, groen en ruimte.

Water: de woningen beschikken over een royale en diepe tuin gelegen aan het water met veel privacy en een vrije ligging.

Groen: de woningen zijn gelegen aan de brede laan en groenstrook voor de woningen van de Meeroeverslaan.

Ruimte: de woningen zijn zeer royaal, met op de begane grond een ruime living en een leefkeuken. Op de 1e verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en een complete badkamer en op de 2e verdieping zijn nog eens 2 ruime slaapkamers en bergruimte te realiseren. Daarnaast is er veel vrijheid om de woning naar eigen wens in te delen of uit te bouwen.

Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden door te nemen.
Neem contact op met een van onze nieuwbouwmakelaars.

NU IN VERKOOP | Meeroeverslaan en Oeverpad (Meerstad) - Vlek  5 en 11-B
Plegt-Vos gaat op de vlekken 5 en 11B in totaal 22 zeer fraaie en ruime woningen realiseren.

Vlek 5 biedt 9 rij- en hoekwoningen en 6 twee-onder-één-kap woningen. Alle woningen op Vlek 5 zijn gelegen aan een groenstrook, hebben aan de voorzijde  een veranda en beschikken over een diepe tuin.

Op Vlek 11B is een toekomstige ontwikkeling gelegen tussen de Kwelvaart en het Woldmeer. Dit is een gevarieerd plan met rij - en hoekwoningen deels aan en uitkijkend over het Woldmeer.

De verkoop is inmiddels gestart, wees er snel bij! De inschrijving sluit op maandag 31 oktober om 17.00 uur.

Klik hier voor meer informatie of vraag de digitale brochure en het inschrijfformulier aan via info@pandomo.nl.

IN VERKOOP | De Vlint
Nagenoeg alle woningen van De Vlint zijn nu verkocht en de voorbereidingen voor start bouw zijn gestart. Ook de Hofwoningen van de 2e fase zijn bijna uitverkocht. Er is nog maar 1 Hofwoning (2 laags) beschikbaar.

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid of een plaats op de reservelijst.

IN VERKOOP | Berlage-Hof 
Vorige maand hadden wij nog een ‘Picknick in the Park’  in het Berlage-Hof waarbij geïnteresseerden en buurtbewoners een kijkje konden nemen in de bijna voltooide Parkwoningen uit de eerste fase.  Inmiddels zijn er nog maar een paar Parkwoningen beschikbaar, de rest is verkocht of onder optie.

Naast de Parkwoningen is er nog één Terraswoning beschikbaar. Een ruim en traditioneel woningtype met een woonkamer met open keuken op de begane grond, 4 slaapkamers en een badkamer op de verdiepingen. Met een buitenruimte bij de keuken en een terras aan de groenstrook is het heerlijk vertoeven. De bouw van de Terraswoningen is reeds gestart. Wees er snel bij!

Klik hier voor meer informatie over Berlage-Hof en voor een overzicht van de beschikbare woningen..

Als kroon op de Berlage-Hof wordt er gewerkt aan een ontwerp van appartementen met balkon en uitzicht op de groenstrook. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

Volg dit project op onze website als u op de hoogte gehouden wilt worden.

IN VERKOOP | Ebbingekwartier (Blok 6)
Alle woningen in het project Ebbingekwartier staan al geruime tijd onder optie. Het project heeft de afgelopen maanden wat vertraging opgelopen  door problematiek rondom het aardbevingsbestendig bouwen en de financiële bijdrage van de NAM. Echter worden de komende weken de definitieve v.o.n. prijzen vastgesteld en kunnen de opties worden verzilverd en de aktes worden getekend. In het voorjaar kan er dan gestart worden met de bouw.

Klik hier voor meer informatie of een plaats op de reservelijst.

PRIMEUR | Wonen in Tersluis - Meerstad
Het nieuwbouwproject ‘Wonen in Tersluis’ is gelegen in de nieuwe en tweede wijk van Meerstad: Tersluis. Net als Meeroevers, biedt Tersluis u vele unieke mogelijkheden om te wonen, te leven en te recreëren. Het project ‘Wonen in Tersluis’ is zeer divers en bestaat uit 5 rij- en hoekwoningen, 12 half vrijstaande woningen en 1 vrijstaande woning.

Van de eerste vijf rijwoningen is de omgevingsvergunning aangevraagd en gaat na verwachting rond de jaarwisseling de bouw beginnen. Daarmee heet ‘Wonen in Tersluis’ de primeur in de jongste wijk van Meerstad. Er zijn nog een aantal halfvrijstaande woningen beschikbaar en ook de vrijstaande woning is nog vrij.

Klik hier voor meer informatie of een overzicht van de beschikbare woningen.

LAATSTE KANS | Eemskwartier Stadswoningen
Er is nog maar één Stadswoning beschikbaar in het Eemskwartier. Deze woning beschikt over 3 woonlagen met een uitbouw van 2,40 meter op de begane grond en een tuin op het westen. Door de unieke voorzijde van de woningen met een geïntegreerd bankje en een Frans balkon ontstaat een echte stadse uitstraling.

Klik hier voor meer informatie over het project en de beschikbare woning.

LAATSTE KANS |  GO EAST Next Step
In het nieuwbouwproject Go East worden 26 ruime eengezinswoningen gebouwd aan de rand van het Oosterpark. De woningen bestaan uit drie woonlagen met 5 slaapkamers. Inmiddels is al een groot deel verkocht maar er staan nog een aantal woningen onder optie.

Klik hier voor meer informatie of een plaats op de reservelijst.

Toekomstige nieuwbouwprojecten
 

BINNENKORT IN VERKOOP | Meeroevers (Meerstad) – Vlek 11A
De locatie van vlek 11A in de wijk Meeroevers is ook volop in ontwikkeling.
Dit is een zeer gevarieerd plan met ca. 47 woningen, gelegen tussen de Kwelvaart en het Woldmeer.
- Aan de Biesvaren; met aan de voorzijde een fraaie groenstrook en achtertuin op het noorden
- Aan Meeroeverslaan; met aan de voorzijde een ruime groenstrook en achtertuin op het oosten
- Aan de Oude Merenweg met achtertuin op het zuiden
- Aan het Oeverpad, statige woningen, uitkijkend over Woldmeer, achtertuin op het westen

Klik hier voor meer informatie en volg dit project om op de hoogte te blijven.

BINNENKORT IN VERKOOP | Hanckemahof, Zuidhorn
Aan de Hanckemalaan en de Poortkampen worden hoekwoningen en tussenwoningen gebouwd. Deze woningen hebben standaard drie slaapkamers. Heeft u meer ruimte nodig? Op de tweede verdieping kan een vierde slaapkamer of hobbyruimte gecreëerd worden. Een ruim huis in een groene omgeving én op loopafstand van het gezellige centrum van Zuidhorn!

 Klik hier voor meer informatie en volg dit project om op de hoogte te blijven.

BINNENKORT IN VERKOOP | Luxe appartementen Kempkensberg
Wij zijn we druk in voorbereiding met het project aan de Kempkensberg. Tussen het Sterrenbos, Helperzoom en Bachkade worden luxe appartementen ontwikkeld.  Dit zijn appartementen met 2 of 3 slaapkamers en royale buitenruimtes.

Klik hier voor meer informatie en volg dit project om op de hoogte te blijven.

Stadswerf-kadewoningen
Alle woningen in de stadswerfkade fase 1 en 2 zijn nagenoeg uitverkocht. Begin volgend jaar start de verkoop van fase 3.

Klik hier voor meer informatie en volg dit project om op de hoogte te blijven.

Wilt u een gesprek met een van onze nieuwbouwmakelaars? Neem dan contact met ons op of bel ons via telefoonnummer 050-8533733.

 

 

 

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden