Alweer een nieuw gezicht! Sebastian de Vos is per 1 april bij ons in dienst als Verhuurmakelaar. Nu, een maand na zijn start, willen wij hem graag aan u voorstellen.

Interview met nieuwe collega Sebastian de Vos (Verhuurmakelaar)

Wie is Sebastian de Vos in een notendop?
Een jonge, ambitieuze en vriendelijke jongen die altijd voor iedereen klaar staat. Ik hou niet van stilzitten en ben graag bezig. Het liefst vlieg ik van afspraak naar afspraak en ben graag buiten de deur. Ik heb een economische en juridische achtergrond en ervaring in de verhuurwereld. Daarnaast ben ik het liefst zo veel mogelijk op het water als het waait om te windsurfen.

Hoe ben je in de Verhuur terecht gekomen?
Na een stage op het notariskantoor van Bonaire heb ik mijn opleiding rechten afgerond. Ik wilde graag terug naar Bonaire (vooral om te surfen!) en kon aan de slag als verhuurmakelaar bij Sunbelt Realty, eerst op de afdeling lange termijn verhuur, daarna vooral korte termijn (vakantiewoningen). Vervolgens ben ik via de Rotsvast Groep bij Pandomo Makelaars terecht gekomen.

Wat deed je voordat je afgelopen maand bij Pandomo Makelaars begon?
Bij Rotsvast was ik verhuurmakelaar, vastgoedbeheerder en tevens afdelingsmanager van kantoor Friesland. Daar heb ik 4.5 jaar gewerkt, het kantoor gerund en beter georganiseerd. Op Bonaire heb ik een jaartje bij Sunbelt Realty gezeten, tevens als verhuurmakelaar en vastgoedbeheerder. Naast het verhuren van vakantievilla’s beheerden we ook woningen en deed ik wekelijkse inspecties.

Wat houdt je werk precies in?
Alles wat je kan bedenken omtrent de verhuur. Opnemen van panden, verhuur advies geven, aanbieden van woningen, zoeken naar geschikte kandidaten, opmaken huurovereenkomsten, het daadwerkelijk verhuren van woonruimtes, doen van bezichtigingen, doen van inspecties, acquisitie, maar ook administratie.

Waar krijg je energie van in je werk?
Mensen blij maken. Het geeft een kik om iemand een goede huurder aan te kunnen leveren, maar ook om die huurder een leuke woonruimte aan te bieden. Ook de kleine dingen zoals het geven van goed advies zijn leuk om te doen. Daarnaast geeft het leuke team van Pandomo Makelaars om mij heen mij ook veel energie!

Vertel eens over de eerste maand bij Pandomo Makelaars? Wat is je opgevallen?
De gedrevenheid en de professionaliteit van de medewerkers valt mij op. Iedereen is vrolijk en ambitieus en vindt zijn werk leuk. Dat geeft een boost.

Wat zijn je ambities voor de komende 5 jaar?
De verhuurtak van Pandomo Makelaars op de kaart brengen en veel leuke woningen verhuren. Klanten moeten weten dat ze ook bij ons terecht kunnen voor goed verhuur advies en in goede handen zijn als ze een woning willen verhuren, maar ook huren.

Benieuwd wat Sebastian voor u kan betekenen op Verhuur gebied? Kijk op onze website of neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.