De heer Hiemstra was na zijn relatiebeëindiging op zoek naar een koopwoning. Een huurwoning was voor hem geen optie meer. Na zelf twee huizen te hebben bekeken en twee keer achter het net te hebben gevist heeft de heer Hiemstra een aankoopmakelaar in de arm genomen. “Iets wat ik iedereen kan aanraden!,” aldus de heer Hiemstra.

“Ik raad iedereen een aankoopmakelaar aan!”

“Ik was eigenlijk op zoek naar een appartement met minimaal twee slaapkamers. Het liefst aan de kant van Groningen-Zuid. Nadat ik twee keer een bod had uitgebracht op een woning, maar het niet geworden was, besloot ik om toch eens te kijken naar de mogelijkheden van een aankoopmakelaar.” De heer Hiemstra zat die vrijdagmiddag nog om tafel met Bea Hakkeling, aankoopadviseur van Pandomo Makelaars. “De persoonlijke benadering van Bea voelde goed en ik heb toen meteen een zoekopdracht uitgezet.”

“Een paar dagen later kwam het huis op het Graspad in mijn mailbox binnen. Doordat Bea goed in de gaten had wat mijn woonwensen waren, had ze dit huis naar mij doorgestuurd.  Aangezien ik nog met het bod van het vorige huis in m’n hoofd zat, waar ik diezelfde dag uitslag van zou krijgen, was ik niet met het huis op het Graspad bezig. Na even denken heb ik toch besloten om de woning te bezichtigen en zo stond ik even later met aankoopmakelaar Reimon de Wit in de woning. Ik ging er zonder verwachtingen naartoe. Ook omdat deze woning wel iets anders was dan ik eerst in gedachten had. Dit was namelijk geen appartement, maar een tussenwoning. Maar wat een verrassing: een prachtig huisje met twee slaapkamers én een voor- en achtertuintje! Ik was meteen om!”

Bij dit huis waren er twee open-huis momenten, waarbij in totaal zeker rond de 40-50 mensen een kijkje kwamen nemen. “Omdat het huis een vanaf-prijs had, wist ik al ongeveer welke prijs ik wilde gaan bieden. Door vakkundig advies van Reimon kwamen we samen tot een goed en realistisch bod. Nog diezelfde avond werden we door de verkopende partij gebeld dat er een akkoord was. Binnen no-time was alles rond en was ik ineens de gelukkige eigenaar!”

De heer Hiemstra geeft aan erg blij te zijn dat hij een aankoopmakelaar heeft ingeschakeld. “Ik kan iedereen een aankoopmakelaar aanbevelen.  In deze markt maak je zonder aankoopmakelaar eigenlijk weinig kans, want je wordt niet echt gezien. Daarnaast houden makelaars onderling korte lijntjes. Door de persoonlijke benadering bij Pandomo Makelaars ben je écht een klant die gezien wordt.”

Over twee maanden krijgt hij de sleutels van zijn nieuwe woning. “Eind juli kan ik verhuizen. Er hoeft gelukkig niet veel te gebeuren, dus ik kan er zo in. Het is eigenlijk allemaal heel snel gegaan. Doordat ik al twee keer achter het net had gevist, hield ik er al rekening mee dat ik weer moest gaan huren, maar gelukkig is dat niet zover gekomen. Ik ben op gesprek geweest bij Bea en twee weken later had ik een huis! Wie had dat gedacht..”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van aankoop? Kijk op onze website of neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.