De Nieuwbouwbeurs XL was weer een groot succes! Met een ruime stand presenteerde Pandomo Makelaars zich ook dit jaar op dé nieuwbouwbeurs van Groningen in Martiniplaza. De projecten werden gepresenteerd in een grote locatiekaart en op beeldschermen. Het gaf een mooi overzicht van de actuele en toekomstige projecten.

Het waren 3 fantastische dagen op de Nieuwbouwbeurs XL!

Actuele en toekomstige projecten
Een aantal projecten is al in verkoop en kreeg een extra boost. Geïnteresseerden konden meteen hun vragen stellen  en we hebben zelfs een aantal kandidaten op de reservelijst geplaatst. Het waren echter de toekomstige projecten die de meeste aandacht kregen. De nieuwste plattegronden, de eerste schetsen en verkavelingen waren zoals verwacht de grote aandachttrekkers. 

Publiek
De beursbezoekers bleek heel divers publiek te zijn. Het varieerde van mensen die zicht voor het eerst aan het oriënteren waren op nieuwbouw, tot aan heel gerichte kijkers die zich graag over een specifiek project hebben laten informeren. De een was al volledig op de hoogte en kwam alleen voor de primeurs en een ander was zelf ook nieuw op de nieuwbouwmarkt. Met heel veel plezier en enthousiasme heeft het team van Pandomo Makelaars alle projecten gepresenteerd.

Kortom: we kijken terug op een zeer geslaagde beurs!

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden