Mevrouw Ebbens van Arteveldestraat 36 had haar woning ruim 4 jaar te koop staan zonder succes. In april van dit jaar besloot ze over te stappen naar Pandomo Makelaars en binnen 4 maanden hebben wij de woning verkocht! Hieronder leest u het verhaal van mevrouw Ebbens.

Het verhaal van een tevreden klant!

Na mijn huis een aantal jaren in de verkoop te hebben gehad bij een andere makelaar, heb ik in april van dit jaar besloten om over te stappen naar Pandomo Makelaars. Van dit besluit heb ik geen moment spijt gehad. Medio mei stond ons huis weer op Funda en liepen de bezichtigingen weer heel goed. In de vakantieperiode ging het, zoals overal, wat minder. Maar begin augustus kreeg ik via Pandomo weer regelmatig het verzoek om toestemming te geven voor kijkers.

De laatste week van mijn vakantie, net onderweg vanuit het Zwarte woud, kreeg ik opeens een telefoontje van een medewerker. Er zouden 2 kijkers komen die dag, en of het goed was dat er een 3e bezichtiging zou zijn. Ik zei dat dat natuurlijk goed was, en dat ik niet gebeld hoef te worden hoe het is afgelopen. De moed was mij namelijk heel eerlijk gezegd al een beetje in de schoenen gezakt, aangezien mijn woning hiervoor al 4 jaar in de verkoop stond en nog niet verkocht was!

Na een paar uur kreeg ik opeens een telefoontje van de makelaar. “Mevrouw ik ben net met een klant in uw woning geweest. Hij was zo enthousiast dat hij een bod heeft gedaan en hij heeft de vraag prijs geboden,” Ik was stil, heel stil. Daarna zei ik dat de woning meteen verkocht is, want die bieding nam ik natuurlijk meteen aan. Mijn vriend, die mee luisterde, en ik waren dolgelukkig, maar echt geloven kon ik het nog niet. De daaropvolgende dagen heb ik wel een kleine honderd keer gevraagd of ik dat telefoontje niet had gedroomd, en hij maar zeggen van niet. De maandag erop heb ik in de middag toch nog maar even de makelaar gebeld met de vraag: "Was het een droom of is het echt waar dat mijn huis is verkocht?”.
Het was dus echt waar.

Op het moment van dit schrijven van deze review heeft mijn leven een hele andere wending aangenomen. Het huis is over naar de nieuwe eigenaar en ik ben inmiddels verhuisd. Dit allemaal dankzij de deskundigheid van de makelaars en andere medewerkers van Pandomo!!!

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden