De astronomische lente begint in Nederland op woensdag 20 maart. Maar nu we de eerste warme zonnestralen weer hebben gevoeld, willen wij eigenlijk nog maar één ding: de winter achter ons laten! De lente brengt ons zoveel om naar uit te kijken!

Bij ons is het altijd lente!

Een nieuw voorjaar betekent elk jaar weer nieuw woningaanbod, omdat dit nog altijd een gewilde tijd is om een huis te verkopen én kopen. Er is dan bijvoorbeeld ook veel activiteit op onze nieuwbouwafdeling door starten verkoop en Woonevents. Maar... eigenlijk is het altijd lente bij Pandomo Makelaars. Want de lente staat voor een nieuwe, frisse start en ontluikende plannen. En daar hebben we vele voorbeelden van in huis!

Al het nieuws hebben we voor u samengevat in deze speciale voorjaarsnieuwsbrief. We hebben interessante wooninformatie voor starters op de huizenmarkt, presenteren u het allernieuwste huuraanbod en berichten u over de meest verse nieuwbouwprojecten in en rondom Groningen. En bent u toe aan de volgende stap in uw wooncarrière? Onze online waardeindicator helpt u snel inzicht te krijgen in de waarde van uw huidige huis. Gratis en voor niets! 

Lang leve de lente!

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden