Ja! Het is bijna lente! Denkt u er ook over na om uw huis dit voorjaar te koop te zetten? Of bent u misschien gewoon benieuwd wat uw woning waard is?

Wilt u weten wat uw huis waard is?

In beide gevallen kunt u via onze website een gratis waarde indicatie van uw huis ontvangen. Op basis van een aantal variabelen ontvangt u binnen enkele minuten een korte rapportage van de actuele waarde van uw huis kosteloos in uw mailbox.

Bij deze waarde-indicator wordt rekening gehouden met de verkoopprijzen van recent verkochte en vergelijkbare huizen uit de buurt. U kunt daarbij zelf kiezen welke woningen u wel of niet vergelijkbaar vindt. U kunt tevens aangeven of u uit nieuwsgierigheid de waarde van uw huis wilt weten of dat u serieus nadenkt over verhuizen op korte of langere termijn. Binnen enkele ogenblikken ontvangt u de waarde-indicatie via e-mail.

Deze handige en kosteloze tool is in veel gevallen een prima waarde-indicator. Uiteraard is het geen vervanger voor onze ervaren en kundige makelaars. De waarde-indicator is richtinggevend, maar levert niet een exacte waardebepaling. Want deze digitale waarde-indicator ziet natuurlijk niet dat u net een nieuwe badkamer of keuken heeft. Of misschien heeft u vorig jaar net een extra dakkapel laten plaatsen..

Wilt u dan ook precies weten voor welk bedrag u uw woning kunt verkopen? Wij waarderen zonder kosten, geheel vrijblijvend èn met veel plezier uw huis.

Een van onze makelaars Marc, Gerben, Reimon of Piet komt daarvoor bij u langs. Op die manier krijgt u een echt reëel en compleet beeld van de waarde van uw woning. Na ons bezoek en onderzoek, ontvangt u altijd een uitgebreid advies met daarin een goed onderbouwde waarde van uw woning. Het advies maken wij compleet met een uitgebreid presentatie-adviespakket voor als u uw woning via ons gaat verkopen. Als dat geen aantrekkelijk aanbod is!

De eerste stap kunt u ook maken door vandaag nog onze online waarde-indicator in te vullen.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden