Als het gaat om woningpresentatie en -promotie zijn Fototijl en Pandomo Makelaars al jaren onlosmakelijk aan elkaar verbonden. In 2006 is Fotostijl opgericht door Johan Bosma. Samen zijn we destijds als pioniers in de vastgoedbranche begonnen om woningen op een zo fraai mogelijke manier te presenteren middels fotografie. Sindsdien vinden we steeds opnieuw mogelijkheden en tools om onze koophuizen van hun beste kant te laten zien, Samen met Fotostijl.

Al jarenlang een mooie samenwerking

Inmiddels wordt Johan ondersteund door Maayke Glastra, waar zij als een sterk team iedere keer weer de juiste kwaliteit afleveren. Naast fotografie speelt nu ook gebruik van video’s, dronebeelden en bijvoorbeeld ingekleurde plattegronden een belangrijke rol.

Fotostijl heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een full service woningfotograaf en biedt ons kantoor diverse mediaoplossingen voor zowel onze website als ook voor een uitgebreide woningpresentatie op Funda. Fotostijl helpt ons bovendien bij in het ontwikkelen van onze eigen identiteit door middel van teamfotografie en portretten.

"We willen gewoon het allermooiste maken voor onze klanten zodat we kunnen zeggen: het was succesvol en plezierig. Het draait in de woningbranche uiteindelijk allemaal om emotie, aldus Johan".

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden