Vondellaan 340

9721 LN GRONINGEN

€ 195.000 k.k.

Jouw specialist voor dit woningaanbod

Jasper Reininga

Jasper Reininga

Kandidaat Makelaar

Heerlijk wonen in dit lichte 3-kamerappartement met fijne indeling. Het appartement is gelegen op de derde woonlaag en heeft een ruim loggia op het westen. Het complex is recentelijk volledig verduurzaamd, met dak-, vloer-, en muurisolatie en kunststofkozijnen met HR++ glas. Dit drukt de energiekosten en verhoogt het woongenot, het huidige energielabel is zelfs A! De binnenkant van het appartement biedt mogelijkheden om naar eigen smaak in te richten.

Woningcorporatie De Huismeesters is volop bezig met de Wijkvernieuwing in De Wijert. Herontwikkeling gaat verder dan alleen sloop, nieuwbouw en verbetering van de woningen. In de aanpak zijn kwaliteit, verduurzaming, diversiteit, comfort en leefbaarheid belangrijke doelen geweest. Bij de woningverbetering wordt de schil van de complexen gerenoveerd, geïsoleerd en verduurzaamd; met onder andere een nieuw dak met isolatie, muurisolatie, kunststof kozijnen met HR++ glas. Het wooncomfort van deze woningen is daarmee drastisch toegenomen en het energieverbruik sterk verminderd. De complexen hebben aan de buitenkant een frisse uitstraling en zijn erg onderhoudsvriendelijk. Naast het verduurzamen van bestaande woningen worden er ook diverse blokken met woningen en garageboxen gesloopt en vervangen voor nieuwbouw. Deze nieuwbouw bestaat in ieder geval uit woningen bestemd voor de sociale verhuur en vindt gefaseerd plaats. Met nieuwbouw en verkoop ontstaat een buurt met een diversiteit in de woningsamenstelling.

INDELING
Begane grond
afgesloten portiek, trappenhuis naar..

Derde woonlaag
entree, hal met toilet, meterkast en inbouwkast. Ruime woonkamer(ca. 21m²) met deur naar loggia aan de voorzijde van het complex. Achterkamer (ca. 13m²) die ook gebruikt kan worden als slaapkamer. Doorgang naar badkamer (ca. 3m²) met douche, wastafel, witgoed-aansluiting en CV-opstelling, Dichte keuken (ca. 5m²) met eenvoudige rechte opstelling en balkon. Slaapkamer (ca. 10m²) met toegang tot loggia op het westen (ca. 5m²).

Souterrain
Een ruime inpandige berging.

INFO
- 3-kamer appartement;
- volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas;
- Energielabel A;
- CV Intergas HRE 2011;
- ruime inpandige berging;
- actieve VvE, bijdrage €82,50 per maand;
- projectnotaris van toepassing (Lambeck Harms);
- dit appartement mag alleen worden verkocht aan natuurlijke personen die de woning zelf gaan bewonen, of voor iemand in de eerste graad (bijv. zoon/dochter), deze zelfbewoningsplicht geldt voor de eerste vier jaren na de overdracht;

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 195.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1961
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte62 m²
Woning Inhoud186 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA

Geïnteresseerd?
Vraag een hypotheek gesprek aan!

Hypotheek gesprek aanvragen
  • Eerlijk en onafhankelijk advies

  • Persoonlijke benadering en service

  • Direct inzicht in uw mogelijkheden

€ 195.000 k.k.

Buurtinformatie:
Groningen (1775 woningen met 2780 inwoners)

Koop woningen
59%
Huur woningen
41%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensGroningen
Eenpersoons66%
Zonder kinderen20%
Met kinderen15%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Jouw specialist voor dit woningaanbod

Jasper Reininga

Jasper Reininga

Kandidaat Makelaar