Meerpaal 112

9732 AG GRONINGEN

€ 175.000 k.k.

Jouw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33

Een vier-kamer appartement op de zesde woonlaag verdieping van het jaren '70 appartementencomplex in de wijk Lewenborg. Het appartement is zowel via het trappenhuis en ook via de lift bereikbaar echter dan moet men vanaf de galerij nog 1 trap naar beneden. De woning beschikt over een balkon op het zuidoosten en een inpandige berging op de begane grond.

Lewenborg beschikt over een compleet winkelcentrum, veel groen, scholen, goede openbaar vervoer verbindingen naar o.a. het centrum en zeer gunstige ligging ten opzichte van de ringweg en gelegen nabij het recreatiegebied Kardinge.

INDELING

Begane grond: centrale entree met lift, trappenhuis, intercom en bergingen.

6e Woonlaag:
Entree/hal; woonkamer circa 39m² met open keuken (o.a. voorzien van combi-oven, koelkast, 5-pits gaskookplaat en afzuigkap), tussenhal met berging annex stookruimte, toilet met fonteintje, badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Slaapkamer(1) 14 m² met toegang tot het balkon (7m²). Slaapkamer(2) circa 9m². Slaapkamer(3) 12m².

Bij het appartement behoort een inpandige berging (6m²).

*Verduurzaming:
Het appartementencomplex gaat ingrijpend verduurzaamd worden, de start hiervan zal in 2024 plaatsvinden. Het complex wordt voorzien van een nieuw en geïsoleerd dak en een nieuwe “luchtdichte jas” met hoogwaardig isolatie. Er komen nieuwe puien met kunststof kozijnwerk en HR++ beglazing. Het voorgaande moet resulteren in een verwachte afname van 90% (!) van de warmtevraag voor de appartementen. De appartementen worden mogelijk tevens voorzien van een nieuw en zuinig ventilatiesysteem (warmte terugwin systeem).
Het hele complex zal een nieuwbouw uiterlijk krijgen, groot onderhoud zal worden bijgewerkt en door de uitvoering van deze plannen zullen de toekomstige onderhoudskosten lager worden. Om de investering te financieren zal de VvE een lening aangaan.

Dankzij bovenstaande aanpassingen zullen de energielasten naar verwachting sterk dalen en zal het appartement waarschijnlijk een Energielabel A+ krijgen*

* Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bijzonderheden:
Verwarming d.m.v. cv-combiketel (Intergas bj. 2012);
Energielabel B, na de verduurzaming waarschijnlijk A+;
Bijdrage VVE, € 253,- per maand, vanaf april 2024 € 379,- per maand;
€ 10.000,- SNN subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen is nog beschikbaar voor koper, alsmede € 4.000,- Waardevermeerderings subsidie.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 175.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1971
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte92 m²
Woning Inhoud299 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB

Geïnteresseerd?
Vraag een hypotheek gesprek aan!

Hypotheek gesprek aanvragen
  • Eerlijk en onafhankelijk advies

  • Persoonlijke benadering en service

  • Direct inzicht in uw mogelijkheden

€ 175.000 k.k.

Buurtinformatie:
Groningen (1475 woningen met 3145 inwoners)

Koop woningen
49%
Huur woningen
51%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensGroningen
Eenpersoons39%
Zonder kinderen23%
Met kinderen38%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Jouw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33