De NVM Open Huizen Dag is voor iedereen die . De NVM Open Huizen Dag biedt de kans om een beeld te krijgen van de woningmarkt en om geheel vrijblijvend ‘live’ huizen te gaan bekijken.

Zaterdag 5 oktober: NVM Open Huizen Dag

De volgende huizen zijn van buiten en binnen te bekijken op zaterdag 5 oktober van 11.00 tot 15.00 uur:

Henk Cornelisstraat 3: Een veilige plek om te wonen, in een groene rustige buurt en toch met de binnenstad van Groningen om de hoek.

520a2782jpg.jpg 520a2794jpg.jpg 520a2787jpg.jpg

Spicastraat 164 : Hier is het heerlijk wonen in een groene, ecologische omgeving.

520a2755jpg.jpg 520a2767jpg.jpg 520a2763jpg.jpg

Tips en trucs voor kijkers

Alleen tijdens de Open Huizen Dag kunnen huizen zonder afspraak worden bekeken!

In de meeste gevallen zal de eigenaar van de woning zelf het huis laten zien tijdens de Open Huizen Dag. Maar het is mogelijk dat bijvoorbeeld een familielid de deur open doet, omdat de eigenaar zelf huizen aan het kijken is of om andere, persoonlijke reden.

Het zal onder andere afhankelijk van de drukte zijn of kijkers zelf mogen rondlopen in het huis of dat er een rondleiding gegeven wordt. Vraag altijd naar wat wenselijk of mogelijk is.

De eigenaar van een Open Huis is natuurlijk altijd benieuwd wat kijkers van zijn/haar het huis vinden. Geef hiervan een eerlijk beeld. Past het huis niet, ga dan verder naar het volgende huis. Is de woning helemaal geweldig, neem dan contact op met de verkopende NVM-Makelaar. Meestal is de NVM-makelaar tijdens de NVM Open Huizen Dag bereikbaar. De meeste mensen vervolgen de NVM Open Huizen Dag en maken later een keuze.

Ons team Bestaande Bouw wenst alle verkopers en kijkers tijdens de Open Huizen Dag veel succes!

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden