Wij zijn verheugd u te mogen mededelen dat we zijn gestart met de verkoop van de appartementen in nieuwbouwproject Merckt.Stelt u zich eens voor: u woont pal aan de Grote Markt, omringd door indrukwekkende historie én bruisende levendigheid. Eenmaal binnen ervaart u alle rust, privacy en een hoog comfort. Met recht magnifiek wonen, in het hart van de stad. Een kwestie van nu of nooit.

Wij zijn gestart met de verkoop van Merckt!

Merckt
Merckt biedt een unieke woon- en horecaplek aan de Grote Markt; de huiskamer van Groningen. Merckt draagt bij aan de diversiteit van Groningen en biedt ruimte aan 18 appartementen met schitterende buitenruimtes en een hoog afwerkingsniveau. Het heeft allure, comfort en ongekende buitenruimtes mét uitzicht. De look en feel is adembenemend, de indeling uiterst gevarieerd, de entree vernieuwend. Op de begane grond komt een nieuw concept: de Foodmerckt. Je waant je in Zuid Europese sferen in Madrid of Barcelona.

Rooftop bar
Merckt wordt bekroond met een unieke rooftop bar. Je kijkt uit over de stad en hebt een fantastisch uitzicht op de Grote Markt. Deze nieuwe hotspot  ‘on top of de Merkct’ is de ultieme mix van klasse, ontspanning en een bruisende dynamiek. Een perfecte setting voor het volwassen uitgaanspubliek van Groningen. Op het all-season dakterras zit je ‘s zomers heerlijk in de zon. In de winter gaat het cabriodak dicht en geniet je van een prettig binnenklimaat.

Verkoopprocedure 
De verkoop geschiedt middels inschrijving, deze sluit op donderdag 13 april om 17:00 uur. 
De volledige verkoopdocumentatie en het inschrijfformulier zijn te downloaden op onze website.

Van maandag 3 april tot donderdag 13 april kunt u desgewenst een afspraak inplannen voor een gesprek met één van onze nieuwbouwmakelaars voor vragen naar aanleiding van de verkoopdocumentatie of aanvullende informatie.

Klik hier voor meer informatie over dit prachtige project.