In december is de tijd aangebroken om naast het terugkijken ook alvast vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Wat zijn uw plannen voor 2022? Liever nog dit jaar starten met nieuwe plannen maken? We maken graag een (online) afspraak om de toekomstige nieuwbouwontwikkelingen met u door te nemen. Naast de toekomstplannen informeren wij u natuurlijk ook graag over de lopende projecten.

Wij kijken graag vooruit!

Zin in Zuid, Groningen Zuid | Binnenkort in verkoop
Aan de Van Schendelstraat in Groningen Zuid wordt het bestaande, monumentale, schoolgebouw getransformeerd tot 75 appartementen, maisonnettes, loftwoningen en penthouses. Het gebouw met de kenmerkende gevel en het V-vormige dak heeft een bijzondere indeling, grote raampartijen en unieke historische trekjes. Geen woning is hetzelfde en toch waan je je duidelijk in een oude school. Lekker stads wonen in een parkachtige omgeving, dat is Zin in Zuid. Benieuwd naar de appartementen en loftwoningen op deze unieke plek en locatie? Volg dan het project en wij houden u op de hoogte. De plattegronden zijn bijna gereed en we zullen binnenkort de start verkoopdatum communiceren.

Nørengard, Sappemeer | Verkoop gestart
In november is de verkoop van de 14 halfvrijstaande-, hoek- en rijwoningen aan de Doorloper in Sappemeer succesvol gestart. De woningen ogen chique met een subtiel Scandinavisch karakter. Dat wordt gecreëerd door de donker gemêleerde steen en het vergrijsde hout. Alle woningen staan op dit moment onder optie en veel opties zijn inmiddels verzilverd. Wilt u op de reservelijst worden geplaatst, dan horen wij graag van u.

Tsjerkepaed, Earnewâld | Verkoop gestart
In het hart van het gezellige watersportdorp Earnewâld verrijzen binnenkort 3 vrijstaande woningen. De verkoop is in november gestart en alle woningen staan onder optie. Wilt u ook wonen in een bijzonder rijk en uniek natuurgebied met prachtige plassen en meren? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

De Kroon op het Ebbingekwartier | In verkoop
Bent u op zoek naar een appartement aan de rand van de binnenstad? In het complex De Kroon op het Ebbingekwartier woont u verrassend en royaal. De Kroon maakt woonwensen meer dan waar. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw. Er zijn nog twee appartementen onverkocht, beide gesitueerd aan de Bloemsingelzijde van het pand. Bouwnummer 38 is een gelijkvloers appartement van 160 m² op de 1e verdieping met drie slaapkamers en een prijs van € 635.650,- v.o.n. Bouwnummer 67 is een geweldig penthouse op de 8e en 9e verdieping met maar liefst 272 m² woonoppervlak, een lift, vier slaapkamers, twee badkamers en een prijs van € 1.299.000,- v.o.n. Hier woont u letterlijk in de top met een fenomenaal uitzicht. Wilt u weten wat De Kroon u kan bieden? Neem dan contact met ons op.

Buurtschap de Gast | In verkoop
Lijkt het u fijn te wonen in een omgeving met privacy en toch met oog en oor voor elkaar? Dan is een van woningen van project Buurtschap de Gast wellicht iets voor u. Het betreft een uniek project met 15 zelfstandige woningen en een aantal gedeelde voorzieningen, waarbij duurzaamheid van wonen en leven centraal staat. Gebruik van hoogwaardige materialen, zeer comfortabel en uitermate energiezuinig volgens de laatste BENG-eisen (verwarming middels vloerverwarming, een bodemwarmtepomp en zonnepanelen). Heeft u belangstelling? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Diverse gebieden | In ontwikkeling
Er zijn diverse gebieden in en rond de Stad Groningen waar verschillende ontwikkelplannen zijn. Denk hierbij aan nieuwe ontwikkelingen in Groningen-Zuid, Meerstad (in de wijken Tersluis, Groenewei en De Zeilen), De Suikerzijde, Stadshavens en De Held III.
U kunt de verschillende ontwikkelingen volgen via onze nieuwbouwsite. U kunt hier ook een persoonlijk woonaccount aanmaken. Wij houden u op die manier op de hoogte over de projecten waar u belangstelling voor heeft. Wilt u liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij horen dan graag van u.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden