Hoewel het ons - en jouw vast ook - nooit snel genoeg gaat zijn we blij dat we ook deze maand weer nieuwe ontwikkelingen op nieuwbouwgebied met je kunnen delen. Een update van lopende projecten en een vooruitblik op wat gaat komen. Lees je mee?

We houden je op de hoogte van alle nieuwbouwontwikkelingen

Parkrand Estate I Nog maar enkele beschikbaar
De verkoop van de 29 royale appartementen in Meerstad gaat zeer voorspoedig. Veel opties zijn inmiddels verzilverd en veel koopovereenkomsten zijn al getekend. We zijn hard op weg om de kopers te gaan melden dat er ook gestart kan gaan worden met de bouw (dat bericht volgt zodra er minimaal 70% van het totaal aantal woningen van Parkrand Estate is verkocht). Je kunt je nog aanmelden, maar er zijn nog slechts enkele appartementen beschikbaar. Prijzen starten vanaf € 329.500,- vrij op naam.

 parkrand-estate_cp_6408900eb2ca81.13883449.jpg
Parkrand Estate is een unieke kans voor mensen die gelijkvloers en iets compacter willen wonen zonder in te leveren op comfort. Of als je totaal anders wilt wonen: heel royaal met het beste uitzicht van Meerstad bijvoorbeeld! De appartementen variëren in oppervlakte van ongeveer 72 tot maar liefst 275 vierkante meter. Ze hebben allemaal een eigen parkeerplaats en een balkon of dakterras. Meer informatie over de appartementen en alle verkoopdocumentatie vind je op de projectwebsite.  Of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend nieuwbouwgesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

Parkrand BLVD | Prachtig en ruim wonen aan Park Meerstad

parkrand-blvd_cp_640891398656b8.04815008.jpg 
Droom je van een royale woning voor het hele gezin met Park Meerstad als je voortuin? Kijk dan eens naar het project Parkrand BLVD. De woningen van PArkrand BLVD ligt aan de rand van Park Meerstad en het Woldmeer. De 18 eengezinswoningen bieden ook van binnen veel ruimte. Ze hebben een woonkamer met open keuken, minimaal drie slaapkamers en een zolder die je nog naar wens kunt indelen. Verder zijn alle woningen voorzien van een tuin, een berging en twee parkeerplekken op eigen terrein. De eengezinswoningen hebben een prijs vanaf € 450.000 vrij op naam.

Alle verkoopdocumentatie en de woonconfigurator staat op de projectwebsite. Of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, online of bij ons op kantoor.

Parkhoven | Kom sfeer proeven in de modelwoning!
Kom sfeerproeven en bezoek de volledig ingerichte modelwoning van Parkhoven’s type Chillingham bij Vesta Woonforum aan de Peizerweg 74 te Groningen op de 2e etage. Elke woensdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 uur is hier een inloopmoment waarbij één van de makelaars aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn we er ook tijdens de NVM Open Huizendag op zaterdag 1 april. Kom gerust een kop koffie drinken en ervaar hoe deze ruime woning voelt.

 img0698-bew.jpg img0725-bew.jpg
Woningtype Chillingham is een stoere, tweelaagse woning met een breedte van 6 meter. De woning heeft een woonoppervlakte van 102 m2 en een kavelgrootte van 175 tot 275 m2 met twee eigen parkeerplekken. De woning heeft de mogelijkheid voor een uitbouw van 1200 of 2400 mm op de begane grond. Door de wanden aan de achterzijde in- of uit te klappen ervaar je wat een uitbouw met je ruimte doet. De 1e verdieping telt 3 slaapkamers, een badkamer en een technische ruimte. Met de optie van een opbouw op de 2e verdieping creëer je een extra werk- of hobbyruimte met dakterras. De Chillingham is te koop vanaf € 435.000,00 v.o.n.

Met een woning in Parkhoven geniet je van de voordelen van ‘buiten’ wonen aan het park, gecombineerd met de voorzieningen van de stad. De woningen hebben een heerlijke zonnige tuin en zijn prachtig gelegen aan het groene hof, midden in de wijk Groenewei. Wil je meer informatie over de Chillingham (modelwoning) of één van de andere mooie woningtypes van Parkhoven? kijk dan op de projectwebsite en/of neem gerust contact met ons op.

Zin in Zuid | kijkdag op de bouw op zaterdag 1 april a.s.
De transformatie van het oude schoolgebouw naar moderne woningen aan de Van Schendelstraat (Zin in Zuid) is in volle gang en verloopt zeer voorspoedig! Er wordt hard gebouwd aan de 75 bijzondere appartementen en woningen. Tijdens de NVM Open Huizendag, op zaterdag 1 april a.s. kun je een kijkje nemen op de bouw. Zet deze datum alvast in je agenda!

zin-in-zuid-hoofdafb.jpg
In het project Zin in Zuid’ combineren we prachtige industriële ruimtes, hoge plafonds en fraaie raampartijen met de luxe en het comfort van nieuwe, duurzame en energiezuinige appartementen. Een uniek project waar stads wonen in een parkachtige omgeving en nieuw en oud perfect samen komen.

Let op, er zijn nog maar een paar bouwnummers beschikbaar! Neem contact met ons op en we maken graag een afspraak met je om de beschikbaarheid en de mogelijkheden te bespreken.

Mercado | Optimaal genieten van het stadse leven
Luxe wonen met de binnenstad als achtertuin? Direct achter de Grote Markt, aan de historische Rode Weeshuisstraat en de Stalstraat, staat het stoere en eigentijdse Mercado. Het gebouw is nét opgeleverd! In dit project staan enkele appartementen te huur en te koop.

Klik hier verder voor een overzicht van het actuele aanbod in Mercado. Een bezichtiging inplannen? Dat doen we met plezier op een moment dat het jou past.

stalstraat.jpg

Diverse nieuwbouw- en gebiedsontwikkelingen
Er zijn meerdere locaties in en rond de Stad waar verschillende ontwikkelplannen zijn. Denk hierbij aan nieuwe projecten met woningen, bungalows en appartementen in Meerstad, Stadshavens, De Suikerzijde, Grunobuurt en Stationsgebied, De Held III, Haren, Zuidhorn en nog veel meer.
Je kunt de verschillende ontwikkelingen (online) volgen. Hiervoor dien je een woonaccount aan te maken op onze nieuwbouwwebsite. Wij houden je op die manier op de hoogte. Wil je liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij maken graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek de ontwikkelingen door te nemen.

Wij informeren je met plezier over:

  • Diverse projecten die nog in voorbereiding zijn
  • Algemene informatie over het kopen van nieuwbouw
  • De financieringsmogelijkheden bij het kopen van een nieuwbouwhuis

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden