Keep Calm! Op vrijdag 3 november organiseren wij een “Herfstroute”; een open huis waarbij u onderstaande woningen kunt bezichtigen zonder afspraak tussen 15.00 en 17.00 uur! Uiteraard zorgen wij voor een herfstelijk ontvangst.

 Vrijdag 3 november Herfstroute OPEN HUIS

Actie V.O.N.
Indien u één van deze woningen naar aanleiding van de Herfstroute koopt en de overdracht is nog dit jaar, dan wordt de woning V.O.N. (vrij op naam) verkocht! Dit betekent dat u dan niet de overdrachtsbelasting, akte van levering en kadasterkosten hoeft te betalen.

Deelnemende woningen
Hieronder vindt u de deelnemende woningen.

Friesestraatweg 20-5 | € 219.000,- v.o.n.
In het bijzondere en moderne appartementencomplex 'La Déesse' gelegen schitterend appartement met ruim balkon op het zuidwesten, inpandige berging en een (afgesloten) parkeerplaats.

Grunostraat 17 | € 289.500,- v.o.n.
Een ruim 4-kamerappartement gelegen op de 1e verdieping in een jong complex met lift en vrijstaande fietsenberging. Luxe en fraai afgewerkt, mooie indeling en ruime inpandig balkon op het westen. Het appartement wordt verkocht met een eigen parkeerplek in het naastgelegen complex.

Semmelweisstraat 118 | € 249.500,- v.o.n.
Op een toplocatie, aan de rand van Groningen-Zuid gelegen 4-kamerappartement met lift, balkon, inpandige berging en eigen parkeerplek in het naastgelegen gebouw. De woning maakt onderdeel uit van het multifunctionele complex "Klein Corpus". 

Van Iddekingeweg 138-60 | € 329.500,- v.o.n.
Zeer ruime woning met speelse indeling met 4 slaapkamers, ruime tuin, eigen parkeerplek en mogelijkheid voor een dakterras! In het zuiden van de stad, in het mooie project "de Rederijker" is deze ruime eengezinswoning gelegen, welke gebouwd is in 2009 en veel mogelijkheden biedt.

Vechtstraat 198 | € 215.000,- v.o.n.
Op een mooie locatie in het zuiden van de stad Groningen en op loopafstand van het centrum gelegen 3-kammerappartement met ruim terras, berging en eigen parkeerplaats. Het appartement kijkt mooi uit op het groene hart van de Rivierenbuurt, gelegen aan een rustig park met een vijver en monumentale bomen.

Verlengde Lodewijkstraat 140 | € 249.500,- v.o.n.
In het verlengde van de gezellige Oosterpoortwijk gelegen 5-kamerappartement met wintertuin, 1 parkeerplek in parkeerkelder en berging. Deze luxe woning is gesitueerd in het spectaculaire project De Frontier. De wijk is zeer centraal gelegen, nabij alle voorzieningen. Het appartement heeft 3 slaapkamers, een woonkamer en een aparte woonkeuken!

Verlengde Lodewijkstraat 240 |€ 235.000,- v.o.n.
In dit jonge appartementencomplex "De Frontier" is dit leuke 3-kamerappartement gelegen en is maar liefst 100 m² groot met een parkeerplaats/box en een leuke stadstuin op het zuidoosten. Met de winkel voorzieningen van de Oosterpoort, de bioscoop, het voetbalstadion, station en diverse uitvalswegen op loopafstand.

Verlengde Meeuwerderweg 95 | € 215.000,- v.o.n.
Nabij de gewilde Oosterpoortwijk en het Europapark gelegen 3-kamerappartement met ruim balkon, parkeerplek in parkeerkelder en inpandige berging. Deze luxe woning heeft een mooie indeling en schitterend uitzicht. De wijk is zeer centraal gelegen, nabij alle voorzieningen!

Verlengde Meeuwerderweg 149 | € 335.000,- v.o.n.
Op centrale en gewilde locatie, in het verlengde van de gezellige Oosterpoortwijk gelegen ruime eengezinswoning met ruime inpandige garage, berging, zonneterras op het zuidwesten en extra parkeerplaats! Deze luxe woning is gesitueerd in het spectaculaire project De Frontier, waarbij de eengezinswoningen direct vanaf de straat toegankelijk zijn.

Verlengde Meeuwerderweg 143 | € 319.500,- v.o.n.
In het verlengde van de Oosterpoortwijk is deze ruime eengezinswoning gelegen met ruime inpandige garage, berging, zonneterras op het zuidwesten en extra parkeerplaats! Deze luxe woning is gesitueerd in het spectaculaire project De Frontier, waarbij de eengezinswoningen direct vanaf de straat toegankelijk zijn.

Verlengde Meeuwerderweg 19 | € 269.000,- v.o.n.
In het verlengde van de gezellige Oosterpoortwijk gelegen ruime maisonnette met inpandige berging, groot zonneterras op het zuidoosten en eigen parkeerplaats. Deze luxe woning is gesitueerd in het spectaculaire project De Frontier in het Europapark, waarbij deze woning direct vanaf de straat toegankelijk is.

Gerbrand Bakkerstraat 19a | € 249.000,- v.o.n.
Royale karakteristieke eengezinswoning met vrijstaande berging en tuin, welke in 2003 geheel is gerenoveerd. Het centrum en het UMCG zijn op loopafstand en ook voor de dagelijkse boodschappen hoeft u niet ver. Met maar liefst 4 slaapkamers, bergzolder en een tuin met achterom zeer geschikt voor een gezin.

Graag zien wij u aanstaande vrijdag 3 november tussen 15.00 en 17.00 uur bij één (of meerdere) van de deelnemende woningen!

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden