Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt aan verschillende nieuwbouwprojecten zodat wij u hierover binnenkort meer kunnen vertellen. In de tussentijd is het verstandig om u alvast goed te laten voorlichten, zodat u straks goed voorbereid en compleet geïnformeerd kunt handelen. Wij hebben hiervoor een handig stappenplan ontwikkeld dat u hierbij helpt. Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Wij informeren u graag over alles wat met nieuwbouw kopen te maken heeft. Ook als uw nieuwbouwwoning nu nog niet te koop staat.

Voorbereiden op nieuwbouw

Toekomstige ontwikkelingen

Zin in Zuid
Aan de Van Schendelstraat in Groningen Zuid wordt het bestaande, monumentale schoolgebouw getransformeerd tot 75 appartementen, maisonnettes, loftwoningen en penthouses. Het gebouw met de kenmerkende gevel en het V-vormige dak heeft een bijzondere indeling, grote raampartijen en unieke historische trekjes. Geen vleugel is hetzelfde en toch waan je je duidelijk in een oude school. Lekker stads wonen in een parkachtige omgeving, dat is Zin in Zuid! Benieuwd naar de appartementen en loftwoningen op deze unieke plek en locatie? Volg dan het project. Zodra wij u meer kunnen vertellen, nemen wij rechtstreeks contact met u op.

Buurtschap de Gast
Bent u op zoek naar een appartement of woning in een duurzame omgeving te midden van het groen in een rustige en landelijke omgeving? Dat kan in Buurtschap de Gast in Zuidhorn. Daar waar je woont met oog en oor voor elkaar, samen én met respect voor elkaars privacy. De tuin met daarin de schuur zijn voor gemeenschappelijk gebruik. Hier ontmoet je elkaar. Feestjes, vergaderingen of workshops vinden plaats in het buurthuis. Dat gebouw heeft een gemeenschappelijke keuken en huiskamer en is zodoende te gebruiken als feest- en logeergelegenheid. Liever de privacy van een eigen omgeving? Ook daarin voorziet Buurtschap de Gast! De woningen zijn standaard voorzien van een woonkamer met open keuken en twee slaapkamers op de verdieping. Iedere woning heeft bovendien een privé buitenruimte. Desgewenst kunnen de woningen levensloopbestendig worden ingedeeld.

Wij vertellen u graag meer over dit project in voorbereiding. Maak daarvoor een persoonlijke afspraak met een van onze nieuwbouwspecialisten.

In verkoop:

De Kroon op het Ebbingekwartier
Verrassend en royaal wonen in Groningen stad? Dat kan in één van de appartementen in het complex De Kroon op het Ebbingekwartier. De Kroon betekent royaal wonen in de stad en maakt woonwensen meer dan waar. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw.

De woonoppervlakten variëren, wilt u een gelijkvloers appartement? Of kiest u voor een appartement met twee verdiepingen? Werkelijk spectaculair zijn de twee zeer ruime en luxe tweeverdiepingen-appartementen. Hier woont u letterlijk in de top met een fenomenaal uitzicht. Alleenstaanden, tweepersoonshuishoudens of gezinnen. Kantoor aan huis? Ruimte zat. Het kan allemaal in De Kroon. Ieder appartement heeft een balkon met uitzicht over de stad. Uw auto parkeert u in de Boterdiepgarage, inclusief parkeerabonnement voor drie jaar gratis parkeren in de parkeergarage van het Boterdiep. Wilt u weten wat De Kroon u kan bieden, neem dan contact met ons op.

Natuurwonen Schelfhorst | Paterswolde
Op het terrein van de voormalige camping Schelfhorst, ten noorden van Paterswolde, komt plan ‘Natuurwonen Schelfhorst’. Een hoogwaardig landschappelijk woongebied van ruim 10 hectare, waarvan ongeveer 8 hectare zal worden ingericht als natuurgebied. Dat is ruim en natuurlijk wonen in de kop van Drenthe, waarbij de stad Groningen op korte afstand te bereiken is. De 5 kavels van Natuurwonen Schelfhorst hebben een oppervlakte van circa 3.400 tot 4.400 m².

Elke kavel heeft een bouwvlak van 1.400 m² waarop kopers een woning van architectonische, hoge kwaliteit in een landschappelijke setting met veel natuur ontwikkelen. De grote schuurwoningen hebben een minimaal bruto vloeroppervlak van 150 m² (exclusief de bijgebouwen) tot maximaal 300 m². Aanvullend op het bestemmingsplan worden hieraan randvoorwaarden gekoppeld om de ruimtelijke samenhang tussen de woningen met de omgeving te waarborgen.

Er zijn nog twee kavels beschikbaar. Een unieke woonkans op een schitterende plek midden in het groen! Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare kavels en de verkoopprocedure.

Waarover wij u ook kunnen informeren:

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden