Na de bouwvak en de zomervakanties draaien de activiteiten rondom onze actuele nieuwbouwprojecten weer op volle kracht. Hieronder geven we je hiervan een overzicht. Ook zijn we in gesprek over vele projecten die in ontwikkeling zijn. We hopen je daarover snel bij te praten.

Volop reuring bij nieuwbouw

Nieuwbouwmarkt Parkrand
Wil jij een nieuwe stap zetten in je wooncarrière? Én denk je na over een grote eengezinswoning van Parkrand BLVD of een appartement van Parkrand Estate? Kom dan zaterdag 16 september van 13.00 tot 15.00 uur naar de nieuwbouwmarkt van Parkrand in Meerstad en laat al jouw vragen beantwoorden over de woningen door het verkoopteam. Onder het genot van de kopje koffie en een muffin vertellen we je alles over deze royale woningen, de tuin en de aanstaande start bouw.

Kom jij gezellig langs?
Kom vrijblijvend langs voor meer informatie over de woningen en de appartementen. Strijk neer in - misschien wel - jouw toekomstige voortuin en ontdek hoe mooi het uitzicht vanaf hier is. Daarnaast kom je alles te weten over de inrichtingsmogelijkheden van de achtertuinen.

Wanneer: Zaterdag 16 september
Hoe laat: Van 13.00 tot 15.00 uur
Waar: Bij de vlonder aan de Vossenburglaan in Meerstad

Nieuwbouwpresentatie tijdens de NVM Open Huizendag
De verkoop van de laatste woningen in transformatieproject Zin in Zuid vordert gestaag. Alle keren als we daar komen zijn wij weer verrast door de bijzondere bouw, de materialen en de ruimte die daar wordt ervaren.

Tijdens de landelijke Open Huizen Dag op zaterdag 30 september, zijn de woningen, die nog niet zijn verkocht, te bezichtigen. Houd daarvoor onze website in de gaten voor een actueel overzicht.

Noteer daarom in je agenda:

Wat: NVM Open Huizen Dag
Waar: Van Schendelstraat 1 Groningen
Wanneer: Zaterdag 30 september van 11.00 - 13.00 uur

Buurtschap Coulissen
Op datzelfde moment zal ook de projectlocatie van Buurtschap Coulissen, een buitengewoon nieuwbouwplan in Leek te bezichtigen zijn. Op zaterdag 30 september maak je kennis met Buurtschap Coulissen op de plek waar het buurtschap gebouwd gaat worden. Aan de rand van de wijk Oostindie in Leek. We presenteren dan een nieuwe woningtype: de rijwoning! Zo wordt wonen in Buurtschap Coulissen voor meer mensen mogelijk. Kom de sfeer proeven, ervaar de ruime kavels, en het weidse uitzicht achter de busbaan, waar straks een park komt. Benieuwd? Kom dan langs tijdens de Open Huizen Middag:

Wat: NVM Open Huizen Middag
Wanneer: Zaterdag 30 september van 14.00 - 16.00 uur
Locatie: Halverwege de zandwinning Oost-Indië/ Leek Zuid

Meld je je aan?
Je bent zonder afspraak vooraf van harte welkom. We vinden het nóg leuker als je van tevoren laat weten dat je komt. Dat kan via deze link en is zo geregeld. Dan kunnen we rekening houden met de hoeveelheid drankjes en hapjes en informatiepakketten. Let op: De locatie is nog niet bereikbaar met de auto, dus het laatste stukje loop je of beter: kom op de fiets! Parkeren kan bij de voetbalvereniging aan De Knip 2 in Leek.

Wil je meer informatie over dit project maar ben je zaterdag de 30ste niet in de gelegenheid om langs te komen? Kijk op onze website! Natuurlijk kun je ook een afspraak inplannen voor een persoonlijk gesprek.

Nog 4 woningen verkopen; dan start ook de bouw van Parkrand BLVD!
Zoals eerder aangekondigd, start de bouw van de eerste serie woningen van Parkhoven. Inmiddels zijn er weer een aantal bouwnummers verkocht en wordt er nog een serie woningen aan deze eerste bouwfase toegevoegd.

Naast de start bouw, dit najaar nog, van Parkrand Estate is de start bouw van Parkrand BLVD ook dichtbij! Zodra er nog 4 woningen zijn verkocht kunnen we alle kopers en optanten het goede nieuws geven dat ook de bouw van deze fraaie eengezinswoningen in Meerstad kan beginnen!

Meer weten?
Wil jij weten of er een passend huis voor je beschikbaar is of binnenkomt komt? Laat het ons weten, dan plannen we op korte termijn een afspraak in met één van onze nieuwbouwadviseurs.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden