Onze makelaars weten als geen ander welke verkoopstrategie voor jouw huis het beste is. Daarvoor halen we alles uit de kast wat nodig is. Voordat jouw huis 'op de foto gaat' vragen we je of je bij het opruimen (en soms een enkel muurtje overschilderen) nog wat extra hulp kunt gebruiken. Als dat het geval is stellen we een interieurstyliste aan je voor.

Verkoopstyling advies

Een van de interieurstylistes waarmee we samenwerken is Laura van der Velden.

Laura van der Velden is de naam achter het bedrijf LM interieurontwerp. Sinds 1 september 2019 is Laura officieel gestart met het ontwerpen en inrichten van interieurs. Inmiddels heeft ze een unieke ontwerpmethode ontwikkeld, waardoor ze woningen verandert in een vertrouwde omgeving waar de bewoners zich thuis voelen. En in opdracht van ons kantoor geeft ze verkoopstyling advies om huizen die te koop staan nog net even beter voor het voetlicht te brengen.

‘Volledig ondernemen vanuit mijn eigen bedrijf was voor mij een sprong in het diepe; leuk én spannend tegelijkertijd. Maar, het is gelukt en ik ben trots op wat ik tot nu heb bereikt. Ik ontwerp vanuit mijn kantoor in De Puddingfabriek in Groningen, kom veel op locatie bij de klant en namens Pandomo geef ik Verkoopstyling Advies. Ik geniet van de afwisselende werkdagen. Wat ik ook doe; de focus ligt op interieur.'

Met welke vragen kunnen mensen bij Laura terecht?
‘Bijvoorbeeld als mensen een woning hebben gekocht; vaak is de inrichting van een nieuw huis een groot project, zeker in combinatie met drukke banen en de zorg voor kinderen.' LM interieurontwerp ontzorgt haar klanten, vanaf de (nieuw)bouw en bij het bestellen van meubilair tot aan de puntjes op de i tijdens het inrichten.

Wat zou je aan klanten willen meegeven?
‘Jouw eigen woonomgeving en leefstijl hebben invloed op je (mentale en fysieke) welzijn. Hier wil ik mijn klanten bewust van maken en gedurende het ontwerpproces van A tot Z ontzorgen.’ Meer weten over LM interieurontwerp? Check www.lminterieurontwerp.nl.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden