Onder de verantwoordelijkheid van een VvE is er veel wat op het gebied van onderhoud geregeld moet worden. Het ene onderhoud, zoals schilderwerk, is niet ieder jaar aan de orde en weer ander onderhoud zal op basis van een melding vaak direct tot een opdracht leiden. Een 3e vorm van onderhoud is het onderhoud wat op basis van een contract wordt uitgevoerd zodat er tijdig wordt ingespeeld op het nodige technische onderhoud of uitvoering van regelmatig terugkerende werkzaamheden.

Vereniging van Eigenaren (VvE) en onderhoudscontracten

Hierbij valt te denken aan de volgende (onderhouds)werkzaamheden:

- liftonderhoud; meestal 3 tot 4 keer per jaar
- schoonmaakonderhoud; variërend van dagelijks tot maandelijks
- automatische deuren
- intercomsysteem
- brandveiligheid en noodverlichting
-dakbeveiliging en dakinspectie.

En zo zijn er nog wel meer onderdelen waarvoor contracten nodig zijn of waarvoor het van groot belang is om deze af te sluiten. Want is goed onderhoud niet een voorwaarde om ook prettig en comfortabel te wonen in uw appartementencomplex?

Het is precies één van de redenen waarom het voor een VvE van belang is om met Axentrix Vastgoedbeheer contact op te nemen! Meestal is een bestuur van een VvE niet bekend met het organiseren van dergelijke kwesties en de kennis en ervaring van een professionele beheerder komt dan zeker van pas. Samen met u kan dan al het contractonderhoud worden beoordeeld en in kaart worden gebracht of het nog beter kan worden geregeld.

Wanneer u meer wilt weten over wat Axentrix Vastgoedbeheer u kan bieden, neem dan contact op via het telefoonnummer 0566-629160.