In de zomerperiode lijken veel zaken 'on hold' te gaan. Bedrijven werken soms op halve kracht en velen staan in de relax modus. Gaat u daarin mee of maakt u juist in deze tijd gebruik van de kansen en mogelijkheden die er zijn op de woningmarkt?

Vakantie op de woningmarkt?

Veel mensen zijn op vakantie en niet bezig met het aankopen van een huis. Want een bezichtiging plannen is zo lastig als u in het buitenland of op de camping in Zeeland bent.

Dus, bent u op zoek naar een ander huis? Dan is het juist nu slim om de markt te verkennen en bezichtigingen te plannen. Omdat nu niet iedereen hetzelfde plan heeft en er daardoor minder concurrentie op de woningmarkt is.

Wilt u geen kansen missen?
Bent u nu op vakantie of heeft u het nog tegoed? Onze aankoopadviseur Bea kan samen met onze aankoopmakelaars het woningaanbod voor u in de gaten houden en u - via mail, whatsapp of telefonisch - op de hoogte brengen als er passend aanbod is.

Weten wat uw mogelijkheden zijn en waar uw kansen liggen? Een oriëntatiegesprek met een van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs Miriam of Klaas is altijd een goed idee. Daarna kan onze aankoopadviseur Bea inzage geven in de mogelijkheden in de huidige woningmarkt en samen met u bepalen wat uw zoekprofiel is. Onze makelaars en onze binnendienstmedewerkers helpen en adviseren vervolgens bij de bezichtigingen en bieden complete en persoonlijke begeleiding rondom het formele aankoopproces.

Een afspraak plannen is snel geregeld. Dat kan altijd telefonisch (050-8533733) of via email (info@pandomo.nl). Wij werken de hele zomer ‘gewoon’ door!

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden