In de zomerperiode lijken veel zaken 'on hold' te gaan. Bedrijven werken soms op halve kracht en velen staan in de relax modus. Ga jij daarin mee of maakt je juist in deze tijd gebruik van de kansen en mogelijkheden die er zijn op de woningmarkt?

Vakantie op de woningmarkt?

Veel mensen zijn op vakantie en niet bezig met het aankopen van een huis. Want een bezichtiging plannen is zo lastig als je in het buitenland of ergens op de camping staat, ver van Groningen stad. Daarom geldt: ben je op zoek naar een ander huis? Dan is het juist nu slim om als woningzoeker de markt te verkennen en bezichtigingen te plannen. Je zult merken dat er minder concurrentie op de woningmarkt is.

Tegelijkertijd hebben onze makelaars tijdens de zomerperiode net even wat meer tijd en ruimte om bezchtigingen in te plannen en te begeleiden.

Nog minder aanbod
Omdat veelal (onterecht!) gedacht wordt dat je je huis beter niet in de zomer kunt verkopen, zijn er weinig woningen beschikbaar. Dat betekent dus dat jouw huis nog meer zal opvallen als jij juist wel in deze periode je huis te koop zet. De woningschaarte is dan op zijn hoogtepunt en daar kun je als verkoper van profiteren.

Alles wordt mooier door de zon!
Natuurlijk presenteren wij jouw huis altijd zo goed en aantrekkelijk mogelijk! Maar met een zonnetje erbij wordt alles nog net een tikkie mooier. Het groen aan de bomen, de kleurige bloemen in de tuin en een zomers blauwe lucht doet wonderen voor de presentatie van jouw huis.

Blije mensen
Zon, warmte en vrije tijd: daar worden mensen blij van! Dat werkt alleen maar positief voor verkopers èn kopers!

Als jij er klaar voor bent
Zon en gunstige marktomstandigheden kunnen je zeker motiveren, maar natuurlijk zet je je huis pas te koop als jij daar echt klaar voor bent! Ook al helpen we je waar we kunnen, het zal ook wat tijd en energie van jouzelf vragen. De huizenmarkt is voor verkopers echter nog altijd goed en de verwachting is dat dat voorlopig niet zal veranderen.

Wil jij je huis te koop zetten?
Wil je weten waar jouw kansen liggen? Plan dan een kosteloze waardebepaling van je woning in en ontvang een uitgebreid en kundig verkoopadvies van één van onze NVM makelaars.

Een oriëntatiegesprek met onze onafhankelijke hypotheekadviseur Klaas is vervolgens altijd een goed idee! Daarnaast kan onze aankoopadviseur Bea je inzage geven in de huidige woningmarkt en samen met jou bepalen wat je zoekprofiel is. Onze makelaars en onze binnendienstmedewerkers helpen en adviseren vervolgens bij de bezichtigingen en bieden complete en persoonlijke begeleiding rondom het formele aankoopproces. Kortom: ons gehele team helpt je graag verder!

Een afspraak plannen is snel geregeld. Dat kan telefonisch/whatsapp (050-8533733) of via email (info@pandomo.nl). Wij werken de komende weken ‘gewoon’ door!

We wensen je een fijne zomer!

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden