In het afgelopen jaar hebben wij opnieuw heel veel klanten mogen helpen bij het aankopen van een woning in deze hele bijzondere tijd. En met succes!

Uw huis vinden, samen met ons aankoopteam!

Voor woningkopers is het erg lastig in de huidige verkopersmarkt. Dat realiseren we ons maar al te goed. Veel gesprekken met aankoopklanten gingen over het feit dat mensen het niet prettig meer vinden om in deze tijd een woning aan te kopen. En een vraag die regelmatig gesteld wordt: "is het nog wel mogelijk met ons budget een huis te kopen?". 
Ons advies is dan vaak om een vrijblijvend gesprek te hebben met een van onze hypotheekadviseurs. Tijdens dat gesprek worden mogelijkheden concreet en blijkt vaak dat er meer mogelijk is dan vooraf werd gedacht. Inzicht in de financiële mogelijkheden geeft bovendien rust. En vanuit dat punt gaan wij voor kopers aan de slag!

De persoonlijke betrokkenheid van ons team, het vooraf goed in kaart brengen van wensen en reële verwachtingen scheppen over wat wel of wat niet binnen de mogelijkheden ligt. Dat zijn wat ons betreft de belangrijkste aandachtspunten. Fijn is dat wij in veel gevallen snel kunnen handelen. We hebben bovendien erg veel ervaring in het aankoop- en juridische proces. De goede communicatie binnen ons team zorgt ervoor dat wij in veruit de meeste gevallen een passende woning kunnen vinden èn aankopen voor onze klanten!

Van uw zoektocht een vindtocht maken
Tussen alle woningen die te koop staan (of misschien nog wel niet eens in verkoop zijn) zit ook úw nieuwe huis. Maar waar? Pandomo Makelaars kent de stad Groningen door en door en kan u woningen laten zien die goed in uw plaatje passen - soms op verrassende plekken.

Aankoopmakelaar met huiswerk
Wij zoeken actief met u mee. Heeft u iets moois voorbij zien komen? Ons ‘huiswerk’ over deze woning ligt veelal al klaar, zodat we vaak binnen één dag al een onderbouwd advies kunnen geven en u snel een beslissing kunt nemen. Voordat u het weet, heeft u uw nieuwe huis gevonden!

Aankoop woning
U heeft - zonder onze hulp - een woning gevonden waar u zichzelf al helemaal ziet zitten? Wat fijn! Vaak beoordelen mensen een woning echter vooral op hun onderbuikgevoel, terwijl een aankoop van een huis - wat niet zomaar iets is - ook verstandig moet zijn. Met ons inzicht in de daadwerkelijke waarde van een huis, kennis van de lokale markt, bouwkundig oog en sterke onderhandelingsstrategieën, voegen wij onze helderheid van geest toe aan uw onderbuikgevoel. Dat samen biedt de beste sleutel tot succes!

Stappenplan

bea100.jpg

Onze aankoopadviseur Bea Hakkeling

Hoe gaan we te werk als u met hulp van Pandomo Makelaars een huis wilt vinden en/of aankopen?

  • Plan vrijblijvend een gesprek met onze aankoopadviseur Bea Hakkeling.
  • Samen met de adviseur brengen we onder andere uw woonwensen in kaart, dit kan in deze tijd ook via Teams!
  • Tijdens dit gesprek wordt ook onze courtage besproken en desgewenst een hypotheekadviesgesprek gepland. Indien uzelf een eigen woning heeft, dan kunnen wij ook de verkoop van uw woning verzorgen.
  • Welke woningen (die te koop staan) voldoen aan uw totaalplaatje? Die kunnen we gaan bezichtigen. De afspraken plannen wij voor u in en één van onze NVM-makelaars gaat dan altijd met u mee.
  • Wat vond u van de woning(en) die we hebben bekeken? Als u serieus geïnteresseerd bent, gaan we samen de onderhandeling in!
  • Blijken we gezamenlijk het beste bod te hebben gedaan, dan begeleiden we u in de administratieve afhandeling en gaan we mee naar de eindinspectie van de woning.
  • Is alles goed en geregeld? Dan heeft u uw eigen huis succesvol aangekocht! En kunt u de verhuisdozen gaan inpakken. Hier kunnen we u helaas niet bij helpen : )

Wilt u vrijblijvend kennismaken met ons en onze dienstverlening? Een afspraak is eenvoudig en snel gemaakt. Bellen of whatsappen kan ook via: 050-8533733.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden