Karlinda en Leo hebben met behulp van Pandomo Makelaars een woning aangekocht in het zuiden van de stad. Ook hebben zij de financiering geregeld via Pandomo. Het doel was om opnieuw in de stad van Groningen te wonen, en dat is samen met Pandomo Makelaars gelukt! Wij waren heel blij met hun Funda-beoordeling over onze dienstverlening en namen kortgeleden contact met hen op om te horen of ze nog steeds zo blij zijn met hun huis.

Thuiskomen

Ik heb 25 jaar in de stad gewoond, en daarna 25 jaar buiten de stad. De stad, met name de zuidkant, van Groningen bleef voor mij aantrekkingskracht houden en daarom zijn we op zoek gegaan naar een ander huis. Al snel zag ik een huis dat mijn interesse trok en ben ik gaan bellen om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Toen ik een bezichtiging wilde inplannen werd aangegeven dat dit via een makelaar moest, anders zouden we er niet tussen komen. Daarom heb ik direct gebeld met Pandomo Makelaars. Ik wist toentertijd dat het druk was op de woningmarkt, maar niet dat het zo werkte. Dat we zo bij Pandomo Makelaars terecht zijn gekomen bleek achteraf een schot in de roos.

Ik vond de begeleiding o.a. van de aankoopadviseur Bea Hakkeling heel persoonlijk. Ik had echt het gevoel dat ze naast me stonden mee
te kijken en dat er meegedacht werd. Het persoonlijke vond ik erg prettig, en de
betrokkenheid. Ik ben heel enthousiast over Pandomo en hun mensen! We hadden veel geluk
dat ons huis al snel op ons pad kwam en dat we deze samen konden bezoeken met makelaar Marc Lanting.
Ook hebben wij gebruik gemaakt van het regelen van de financiering via de hypotheekadviseur van Pandomo, Klaas Schippers. Ook van hem kregen we goed, persoonlijk en eerlijk advies. Ook op zakelijk gebied werd alles voor ons geregeld. De combinatie van een aankoopmakelaar en hypotheekadviseur onder één dak is dan ook uitstekend bevallen!

Ik wilde graag terug naar de stad Groningen. Dat ik nu, na 25 jaar, weer terug ben is echt fantastisch. Ik woon 10 fietsminuten van de binnenstad en ik ben binnen 10 minuten in de natuur. Beter kan niet! Als Bea, Marc en Klaas ons niet hadden geholpen hadden wij dit niet kunnen regelen. Daar ben ik van overtuigd. Het was fantastisch toen we het aankochten en dat is het nog steeds. Een geweldig huis op een geweldige plek!

Op de vraag of Karlinda Pandomo Makelaars nog een keer zal inschakelen, antwoordt ze lachend: ‘Nou ja, ik ga hier nooit meer weg. Maar stel dat het moet; ja, dan zeker!

Bent u ook op zoek naar een koophuis en kunt u onze hulp daarbij gebruiken? Laat het ons weten en wij helpen u bij de zoektocht en bieden begeleiding gedurende het gehele aankoopproces.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden