Blijft u wonen of wilt u graag alles anders, kijk dan eens naar een nieuwbouwwoning. Hier kunt u bij sommige projecten zelf ook nog veel aanpassen. Zo starten wij in september met de projecten Zin in Zuid in Groningen Zuid en Karakter in Meerstad. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder!

Team nieuwbouw staat voor u klaar!

Toekomstige ontwikkelingen:

Zin in Zuid Aan de Van Schendelstraat in Groningen Zuid wordt het bestaande, monumentale, schoolgebouw getransformeerd tot 75 appartementen, maisonnettes, loftwoningen en penthouses. Het gebouw met de kenmerkende gevel en het V-vormige dak heeft een bijzondere indeling, grote raampartijen en unieke, historische trekjes. Geen vleugel is hetzelfde en toch waant u zich duidelijk in een oude school. Lekker stads wonen in een parkachtige omgeving, dat is Zin in Zuid! Benieuwd naar de appartementen en loftwoningen op deze unieke plek en locatie? Volg dan het project. Zodra wij u meer kunnen vertellen (en dat is naar verwachting heel snel!), nemen wij contact met u op.

Karakter, Groenewei te Meerstad In Meerstad Groenewei komt Karakter: 29 unieke woningen met een opvallende stadse signatuur. De 29 parkhuizen van Karakter zijn mooi van binnen en buiten! Vanuit je nieuwe woning kijk je uit over Park Meerstad en het Woldmeer. Park Meerstad is een landkunstproject van maar liefst 10 hectare groot en heeft een biodiversiteit aan planten, bomen en grassen die zorgen voor een uitbundige variatie aan groen. In Park Meerstad komt een horecapaviljoen, een strand en ruimte voor sport, spel, cultuur en (buurt)festivals. Kortom: de plek waar u écht geniet van het ultieme buitenleven.

Heeft u belangstelling voor één van deze woningen, maak dan alvast een woonaccount aan op de projectwebsite. Zodra de verkoop start, kunt u uw specifieke woningvoorkeuren opgeven.

In verkoop:

De Kroon op het Ebbingekwartier Bent u op zoek naar een appartement aan de rand van de binnenstad? Die mogelijkheid biedt wooncomplex De Kroon op het Ebbingekwartier. Hier woont u verrassend royaal. De Kroon maakt woonwensen meer dan waar! Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw.

De woonoppervlakten variëren. Wilt u een gelijkvloers appartement? Of kiest u voor een appartement met twee verdiepingen? Werkelijk spectaculair zijn de twee zeer ruime en luxe tweeverdiepingen-appartementen. Hier woont u letterlijk in de top met een fenomenaal uitzicht. Kantoor aan huis? Ruimte zat. Ieder appartement heeft een balkon met uitzicht over de stad. Uw auto parkeert u in de Boterdiepgarage, inclusief parkeerabonnement voor drie jaar gratis parkeren in de parkeergarage van het Boterdiep. Het kan allemaal in De Kroon, dat geschikt is voor alleenstaanden, tweepersoonshuishoudens en gezinnen. Wilt u weten wat De Kroon u kan bieden? Neem dan contact met ons op.

Waar wij u ook over kunnen informeren:

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden