Woningcorporatie De Huismeesters is volop bezig met de Wijkvernieuwing in De Wijert. De Spieghelstraat maakt onder meer deel uit van dit vernieuwings- en verduurzamingstraject. Deze herontwikkeling gaat namelijk verder dan alleen sloop, nieuwbouw en verbetering van de woningen. In de aanpak zijn kwaliteit, verduurzaming, diversiteit, comfort en leefbaarheid belangrijke doelen geweest.

Te koop: de laatste 9 appartementen aan de Spieghelstraat

De laatste 9 appartementen met 3 of 4 kamers aan de Spieghelstraat bieden wij nu te koop aan! Hiermee komt een einde aan onze projectmatige verkoop in de Wijert.

Interesse in een van de woningen? Neem dan contact (telefonisch via 050-8533733) met ons op voor het plannen van een bezichtigingsafspraak.

De koopappartementen liggen op de eerste, tweede, derde en de vierde verdieping van het woongebouw. Het gehele complex is recentelijk volledig verduurzaamd, met dak-, vloer-, en muurisolatie en kunststofkozijnen met HR++ glas. Dit drukt de energiekosten en verhoogt het wooncomfort. De binnenkant van het appartement biedt diverse indelingsmogelijkheden zodat het naar eigen inzicht en smaak kan worden ingericht.

Uitnodiging bezichtiging
Bij de presentatie van de appartementen wordt gebruik gemaakt van artist impressions.

147312000-1.jpg 147332000-1.jpg 147322000-1.jpg

Voor een compleet beeld van de woningen nodigen we geïnteresseerden uit voor een bezichtiging op locatie. Tijdens het kijkmoment zijn alle negen woningen te bekijken:
- Huisnummer 90: drie-kamerappartement op 3e verdieping.
- Huisnummer 88: vier-kamerappartement op 3e verdieping.
- Huisnummer 78: drie-kamerappartement op 4e verdieping.
- Huisnummer 76: vier-kamerappartement op 4e verdieping.
- Huisnummer 68: vier-kamerappartement op 2e verdieping.
- Huisnummer 64: vier-kamerappartement gelegen op 1e verdieping.
- Huisnummer 52: drie-kamerappartement gelegen op 4e verdieping.
- Huisnummer 36: vier-kamerappartement gelegen op 2e verdieping.
- Huisnummer 18: drie-kamerappartement gelegen op 1e verdieping.

Woningverbetering
Bij de woningverbetering in de Wijert is de schil van de woongebouwen gerenoveerd, geïsoleerd en verduurzaamd met onder andere een nieuw dak met isolatie, muurisolatie, kunststof kozijnen met HR++ glas. Het wooncomfort van deze woningen is daarmee drastisch toegenomen en het energieverbruik sterk verminderd. De complexen hebben aan de buitenkant een frisse uitstraling en zijn erg onderhoudsvriendelijk.

Nieuwbouw in de Wijert
Naast het verduurzamen van bestaande woningen worden er in de Wijert ook diverse blokken met woningen en garageboxen gesloopt en vervangen voor nieuwbouw. Deze nieuwbouw bestaat in ieder geval uit woningen die bestemd voor de sociale verhuur en vindt gefaseerd plaats. Met nieuwbouw en verkoop ontstaat een buurt met een diversiteit in de woningsamenstelling.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden