Woningcorporatie De Huismeesters is volop bezig met wijkvernieuwing in De Wijert. Deze vernieuwing gaat verder dan alleen sloop, nieuwbouw en verbetering van de woningen. In de aanpak zijn kwaliteit, verduurzaming, diversiteit, wooncomfort en leefbaarheid belangrijke pijlers geweest.

Succesvolle verkoop vernieuwde huizen in De Wijert

De woningverbetering aan de Reviusstraat en de Camphuysenstraat is afgerond en 22 woningen hebben we namens De Huismeesters mogen verkopen.

Het woningaanbod is voor velen niet onopgemerkt gebleven. Door de inzet van makelaars en binnendienstmedewerker hebben we enkele honderden belangstellenden gesproken of gemaild en ruim 175 bezichtigingen op locatie kunnen organiseren. Inmiddels kunnen we meedelen dat alle 22 woningen een nieuwe eigenaar gevonden hebben en - onder voorbehoud - zijn verkocht.

Bij de woningverbetering in de Wijert is de schil van de woongebouwen aan de Reviusstraat en de Camphuysenstraat gerenoveerd, geïsoleerd en verduurzaamd. Het wooncomfort van deze woningen is daarmee flink toegenomen en het energieverbruik zal laag zijn. Aan de voorzijde van de woongebouwen wordt bij de woningen op de begane grond bovendien een voortuin aangelegd.

En er komt nog meer

De woningverbetering in de De Wijert is daarmee nog niet afgerond. De verwachting is dat we aan het eind van het wijkvernieuwsttraject nog meer verbeterde woningen in De Wijert aan kunnen bieden. Het verbeteringen aan het woongebouw aan de Spieghelstraat zal de komende maanden op de planning staan. Meer informatie daarover volgt ter zijner tijd.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden