Het nieuwbouw nieuws van oktober staat vol met onder meer het laatste nieuws over actueel aanbod, verslag open huis Zin in Zuid en de start verkoop van nieuwbouwproject Parkrand BLVD. Lees verder voor een uitgebreide update.

Start verkoop en goed bezocht 'Open huis' 

Zin in Zuid | nog enkele woningen beschikbaar

Afgelopen zaterdag was er de mogelijkheid om tijdens de NVM Open Huizen Dag het project ‘Zin in Zuid’ te bezoeken. Inmiddels is de sloop zover dat er een leeg canvas is ontstaan waar straks prachtige en bijzondere appartementen worden gerealiseerd. Tijdens het Open Huis hebben we circa 150 enthousiaste kopers en andere belangstellenden kunnen rondleiden.

Het gebouw is nagenoeg leeg en van binnen volledig gestript. De prachtige industriële ruimtes, hoge plafonds en fraaie raampartijen geven een goed beeld van hoe de nieuwe appartementen er straks uit komen te zien.

collage-zin-in-zuidjpg.jpg

In het project  ‘Zin in Zuid’ wordt de monumentale, technische school omgeturnd tot een geweldig pand met 75 zeer verschillende types appartementen. De kenmerkende gevel en het V-vormige dak, de grote raampartijen en unieke historische trekjes worden gecombineerd met de luxe en het comfort van nieuwe, duurzame en energiezuinige appartementen. Een uniek project waar stads wonen in een parkachtige omgeving en nieuw en oud perfect samen komen.

Is uw ideale woning of appartement nog beschikbaar?
Er zijn nog een aantal appartementen te koop! Neem contact met ons op zodat wij u alle verkoopdocumentatie kunnen toesturen. Tevens informeren wij u graag over de beschikbaarheid en mogelijkheden en maken hiervoor graag een afspraak.

Parkrand BLVD | Verkoop is gestart!

De verkoop en inschrijftermijn van project ‘Parkrand BLVD’ is op woensdag 5 oktober van start gegaan. Tijdens een gezellige en goed bezochte start verkoop manifestatie in ‘Het Strandhuis’ hebben we diverse geïnteresseerden geïnformeerd over de 18 eengezinswoningen in Meerstad. Hierbij kon er onder het genot van een drankje en een hapje en met uitzicht over Park Meerstad en het Woldmeer, kennis worden gemaakt met de mooie en sfeervolle omgeving van Meerstad. En misschien wel toekomstige woonplek..

photo-2022-10-06-08-38-10-1.jpg photo-2022-10-06-08-38-10.jpg

Alle verkoopdocumentatie en de woonconfigurator staat op de projectwebsite. Op deze website kunt u zich tot woensdag 12 oktober 12:00 uur inschrijven voor de woning(en) van uw voorkeur.

Wilt u bij de toewijzing uw kansen vergroten? Voeg dan een financiele haalbaarheidscheck toe aan de inschrijving. Deze geeft voorrang bij de toewijzing. Onze hypotheekadviseurs zijn u hierbij graag van dienst.

Parkrand BLVD | 29 appartementen

Naast de 18 gezinswoningen kent het project Parkrand BLVD ook nog eens 29 gevarieerde appartementen. Een unieke kans voor mensen die gelijkvloers en iets compacter willen wonen zonder in te leveren op comfort. Of totaal anders willen wonen: heel royaal met het beste uitzicht van Meerstad. De appartementen variëren in oppervlakte van ongeveer 70 tot ruim 270 vierkante meter. Ze hebben allemaal een eigen parkeerplaats en een balkon of dakterras.
Wilt u niets missen? Schrijf u dan in, wij houden u dan op de hoogte van de ontwikkelingen en start verkoop!

Parkhoven | nog enkele woningen beschikbaar

De verkoop van het project Parkhoven in Meerstad is al in volle gang. Veel woningen staan inmiddels onder optie of zelfs al verkocht, maar er zijn ook nog diverse woningen beschikbaar! Met een woning in Parkhoven geniet u van de voordelen van ‘buiten’ wonen, gecombineerd met de voorzieningen van de grote stad. De woningen hebben een heerlijke zonnige tuin en zijn prachtig gelegen aan het groene hof midden in de wijk Groenewei. Dankzij de diverseteit in het ontwerp van de architect en de vele opties die u binnenshuis hebt, vindt u vast een woning die past bij uw woonwensen. Prijzen vanaf € 435.000,- v.o.n. Bekijk hier het actuele aanbod en schrijf u in via de projectwebsite.

Helperkade | Oplevering
Afgelopen zomer zijn alle 17 woningen en 26 appartementen van Helperkade opgeleverd. Het plan betekent een hoogwaardige upgrade voor het gebied. Met de grote vlonders en de aangelegde ‘boulevard’ een aanvulling voor de wijk. Nu alles geheel is aangelegde en ingericht was de afronding hiervan aanleiding voor een feestelijk openingshandeling en gezellige bijeenkomst.
Het is prachtig geworden! Felicitaties voor alle betrokken partijen en wij wensen de bewoners heel veel woongeluk. De foto’s spreken voor zich.

collage-helperkade-opleveringjpg.jpg

Helperkade is een ontwikkeling van Slokker Vastgoed en is gebouwd door Ter Steege Vastgoed. Foto's: Bas Meelker

HOLTVoormalige Alo-locatie
Aan de zuidkant van de stad nabij het Martini ziekenhuis aan de Van Swietenlaan en het Stadspark komt straks de nieuwe woonbuurt HOLT waarin ontmoeten centraal staat, waar ruimte is voor groen, ontspanning en gezondheid. In HOLT worden circa 320 woningen gerealiseerd in een mooie mix van koop en huur. Dit alles wordt gecombineerd met een aanzienlijk commercieel programma met onder andere kantoren, medische bedrijven en horeca. Dat maakt dat er een heel nieuw, levendig gebied ontstaat.

Meld u zich hier aan en we houden u op de hoogte.

Huys de Haar | Haren
In het centrum van Haren, op de locatie van 'Garage De Groot', aan de Rijksstraatweg, komen naar verwachting 22 hoogwaardige appartementen met een parkeergarage onder het maaiveld en rondom het gebouw een prachtige tuin. De appartementen, enerzijds gelegen aan de Rijksstraatweg, anderzijds aan het hof, zijn luxe en variëren in grootte tot ca 200m² en zijn voorzien van hoge plafonds en ruime balkons/dakterrassen.

Meer weten? We gaan met plezier met u om tafel om de voorlopige plattegronden te bespreken. Meld u zich hier aan en we houden u op de hoogte.

Bouw update: Mercado
De bouw van Mercado zit in de slotfase en de eerste vooropleveringen met de kopers staan gepland. Deze week zijn de dakterrassen voorzien van de eerste plantenbakken die prachtig passen bij de groene, keramische gevels. Zo zien we dit prachtige en unieke project steeds meer in zijn volle glorie.

collage-mercadojpg.jpg

Het project ‘Mercado’ aan de Rode Weeshuisstraat is een ontwikkeling van MWPO en wordt gebouwd door Plegt-Vos. Foto's: LS Fotografie

Diverse ontwikkelgebieden | In ontwikkeling

Er zijn meerdere locaties in en rond de Stad waar verschillende ontwikkelplannen zijn. Denk hierbij aan nieuwe projecten in Meerstad (in de wijken Groenewei en De Zeilen), Suikerzijde, De Stadshavens en De Held III.
U kunt de verschillende ontwikkelingen (online) volgen. Hiervoor dient u een woonaccount aan te maken op onze speciale nieuwbouwwebsite. Wij houden u via die site op de hoogte van alles over nieuwbouw in en rondom Groningen. Wilt u liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij maken graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek de ontwikkelingen met u door te nemen.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden