De eerste tekenen van meer optimisme zagen we afgelopen maand bij de zeer succesvolle start verkoop van de appartementen van Parkrand Estate in Meerstad. Voor project Parkhoven is een modelwoning ingericht en in Mercado presenteren we nieuw aanbod. Daarnaast zijn er ook diverse nieuwe plannen in ontwikkeling. We praten je in onderstaande blog graag weer helemaal bij.

Optimisme onder nieuwbouwkoper

Parkrand Estate | Succesvolle start verkoop!  

Op 25 januari hebben we een zeer succesvol start verkoop evenement gehad van het project Parkrand Estate. Er was veel belangstelling en we hebben leuke reacties en een groot aantal inschrijvingen mogen ontvangen. Veel appartementen staan nu onder optie, maar er zijn nog enkele appartementen beschikbaar! Prijzen starten vanaf € 329.500,- vrij op naam.

parkrand-estate-start-verkoop.jpg

Parkrand Estate is een unieke kans voor mensen die gelijkvloers en iets compacter willen wonen zonder in te leveren op comfort. Of als je totaal anders wilt wonen: heel royaal met het beste uitzicht van Meerstad. De appartementen variëren in oppervlakte van ongeveer 72 tot maar liefst 275 vierkante meter. Ze hebben allemaal een eigen parkeerplaats en een balkon of dakterras. Meer informatie over de appartementen en alle verkoopdocumentatie vind je op de projectwebsite of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend nieuwbouwgesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

Parkrand BLVD | Prachtig en ruim wonen aan Park Meerstad

parkrand-blvd-park-meerstadjpg.jpg

Droom je van een royale woning voor het hele gezin met Park Meerstad als je voortuin? Kijk dan eens naar het project Parkrand BLVD, met een locatie gelegen aan de rand van Park Meerstad en het Woldmeer. De 18 eengezinswoningen van Parkrand BLVD bieden ook van binnen veel ruimte. Ze hebben een woonkamer met open keuken, minimaal drie slaapkamers en een zolder die je naar wens kunt indelen. Verder zijn ze voorzien van een tuin, eigen berging en twee parkeerplekken op eigen terrein. De eengezinswoningen hebben een prijs vanaf € 450.000 vrij op naam.

Alle verkoopdocumentatie en de woonconfigurator staat op de projectwebsite of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend nieuwbouwgesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

Parkhoven | Kom sfeer proeven in de modelwoning!

parkhoven-chillingham.jpg

Kom sfeerproeven en bezoek de volledig ingerichte modelwoning van Parkhoven’s type 'Chillingham' bij Vesta Woonforum aan de Peizerweg 74 te Groningen op de 2e etage. Elke woensdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 uur is hier een inloopmoment waarbij één van de betrokken makelaars aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Ook is er op zaterdag 18 februari van 13:00 tot 15:00 uur een inloopspreekuur. Kom gerust een kop koffie drinken en ervaar hoe deze ruime woning 'voelt'.

Woningtype Chillingham is een stoere tweelaagse woning met een breedte van 6 meter. De woning heeft een woonoppervlakte van 102 m² en een kavelgrootte van 175 tot 275 m² met twee eigen parkeerplekken. De woning heeft de mogelijkheid voor een uitbouw van 1200 of 2400 mm op de begane grond. Door de wanden aan de achterzijde in- of uit te klappen ervaar je wat een uitbouw met je ruimte doet. De 1e verdieping telt 3 slaapkamers, een badkamer en een technische ruimte. Met de optie van een opbouw op de 2e verdieping creëer je een extra werk- of hobbyruimte met dakterras. De Chillingham is te koop vanaf € 435.000,00 v.o.n.

Met een woning in Parkhoven geniet je van de voordelen van ‘buiten’ wonen aan het park, gecombineerd met de voorzieningen van de stad. De woningen hebben een heerlijke, zonnige tuin en zijn prachtig gelegen aan het groene hof, midden in de wijk Groenewei. Wil je meer informatie over de Chillingham (modelwoning) of één van de andere mooie woningtypes van Parkhoven, kijk dan op de projectsite en/of neem gerust contact met ons op.

Zin in Zuid | Nog maar enkele woningen beschikbaar

In het project “Zin in Zuid’ combineren we prachtige industriële ruimtes, hoge plafonds en fraaie raampartijen met de luxe en het comfort van nieuwe duurzame en energiezuinige appartementen. Een uniek project waar stads wonen in een parkachtige omgeving en nieuw en oud perfect samen komen.

De verbouwing van het project ‘Zin in Zuid’ is in volle gang. In de afgelopen maanden is de oude technische school aan de Van Schendelstraat volledig gestript. Na de sloopwerkzaamheden wordt er nu hard gebouwd aan de 75 bijzondere appartementen en woningen.

zin-in-zuid-loftwoningen.jpg

Hierboven zie je een impressie van de loftwoningen, die gesitueerd zijn in de zijvleugel van het gebouw, waar vroeger de praktijklokalen waren. Deze woningen hebben een V-vormig dak en worden zo voorzien van veel hoogte en grote raampartijen in de woonkamer. Aan de achterzijde is door het hoge dak plaats voor een ruime slaapverdieping. Alle loftwoningen hebben een terras en een binnenparkeerplaats is inclusief. Van dit type zijn nog maar twee woningen beschikbaar!

Zit jouw ideale woning of appartement er nog tussen? Ook van de overige woningtypes zijn nog maar een paar bouwnummers beschikbaar! Neem contact met ons op en we informeren je graag over de beschikbaarheid en de mogelijkheden.

Mercado | Optimaal genieten van het stadse leven

Luxe wonen met de binnenstad als achtertuin? Direct achter de Grote Markt, aan de historische Rode Weeshuisstraat en de Stalstraat, staat het stoere en eigentijdse Mercado. Het gebouw is nét opgeleverd! In dit project staan enkele appartementen, waaronder een prachtig penthouse, te koop en te huur.

mercado_cp_63e3b00abac056.79854187.jpg

Stalstraat 46 (te koop)
Zeer fraai en verrassend appartement op de 4e verdieping van Mercado. Het appartement heeft een zeer ruime woonkamer met open keuken (ca. 65 m²), grote raampartijen en heel veel licht! Het royale balkon (circa 16 m²) is bereikbaar vanuit de woonkamer en beide slaapkamers en biedt een fraai uitzicht over de Groninger binnenstad. De keuken is van alle gemakken voorzien. De badkamer is eveneens lekker ruim en voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en een 2e toilet. In de technische ruimte is plaats voor de wasmachine/droger en levert daarnaast ook nog volop opbergruimte. Vraagprijs € 850.000,- k.k.

Stalstraat 86 (te koop)
Prachtig penthouse op de 8e verdieping in het prachtige Mercado. Je hebt in dit unieke penthouse alle ruimte voor een riante woonkeuken en living. Daarnaast twee royale slaapkamers en twee badkamers. Het dakterras van maar liefst ruim 44m² en een spectaculair uitzicht over de stad maakt het 'wow-effect' helemaal af en garandeert optimale privacy. De plantenbakken op het terras zijn voorzien van een automatisch bewateringssysteem. Dit penthouse heeft een zeer luxe afwerking met twee volledig afgewerkte, luxe badkamers, plafond- en wandafwerking en een schitterende stenen vloer. Vraagprijs € 1.360.000,- k.k.

Stalstraat 26, 52 en 54 (te huur)
In de luwte van de stad, aan de Rode Weeshuisstraat en de Stalstraat, geeft Mercado je net die ademruimte waar je in de bruisende binnenstad behoefte aan hebt. Mercado heeft van een klein onopvallend straatje, een nieuw, levendig, aantrekkelijk stukje stad gemaakt. Midden in de stad. Een plek waar het bruist en waar je tegelijkertijd alle rust ervaart. Er wordt nog gezocht naar een exacte invulling van de versmarkt, de overdekte winkelruimte of dag-horecaruimte op de begane grond.

Naast een aantal koopwoningen presenteren we ook een aantal huurwoningen in Mercado. Alle huurappartementen in project Mercado zijn, behalve ruim en comfortabel, ook duurzaam, perfect geïsoleerd en energiezuinig. De woningen zijn natuurlijk gasloos en voorzien van een warmtepomp. De warmtepomp, die zorgt voor verwarming en warm tapwater, kan in de zomer ook worden gebruikt als koeling.

Diverse nieuwbouwplannen en gebiedsontwikkelingen

Er zijn meerdere locaties in en rond de Stad waar ontwikkelplannen in voorbereiding zijn. Denk hierbij aan nieuwe projecten met woningen, bungalows en appartementen in Meerstad, Stadshavens, De Suikerzijde, Grunobuurt en Stationsgebied, De Held III, Haren, Zuidhorn en nog veel meer.
Je kunt de verschillende ontwikkelingen (online) volgen. Hiervoor dien je een woonaccount aan te maken op onze nieuwbouwwebsite. Wij houden je vervolgens op de hoogte in geval er nieuws te melden is. Wil je liever persoonlijk contact of wil je weten of het kopen van nieuwbouw iets voor jou/jullie is? Dat kan natuurlijk! Wij praten je met plezier in een persoonlijk gesprek helemaal bij.

Wist je dat?
De financieringsmogelijkheden bij het kopen van een nieuwbouwhuis zijn net even anders dan bij de aankoop van een bestaande woning. Onze hypotheekadviseurs Klaas en Miriam kennen de ins en outs van de projecten in combinatie met nieuwbouw-hypotheekadvies. Dat praat makkelijk, biedt duidelijkheid en geeft inzicht in jouw persoonlijke mogelijkheden. Een afspraak plan je eenvoudig zelf wanneer of waar jij wilt via deze link.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden