Wilt u meer weten over ons aanbod van nieuwbouwprojecten, actueel en toekomstig? Of wilt u alvast weten wat u kunt verwachten op de nieuwbouwbeurs? Lees dan snel verder.

Open huis en nieuwbouwbeurs: het mag weer!

De Zes van Boekhorst | start verkoop donderdag 21 april

Het is bijna zover! Op donderdag 21 april om 12:00 uur start de verkoop van de zes tussen- en hoekwoningen aan de Boekhorsterweg in Oosterwolde. Het dorp Oosterwolde ligt strategisch tussen Assen en Heerenveen. De woningen worden gerealiseerd in een groene en ruim opgezette wijk, tegenover twee openbare basisscholen. Het centrum van Oosterwolde ligt op fiets- en loopafstand en biedt naast een gevarieerd winkelaanbod de nodige horeca. Daarnaast kent het dorp diverse sportvoorzieningen, een overdekt zwembad, een gezondheidscentrum en een bibliotheek. Kortom, alles is in de buurt.

De zes woningen zijn verdeeld over twee blokken van elk drie woningen: in totaal vier hoek- en twee tussenwoningen. De moderne architectuur wordt gekenmerkt door warme kleuren en frisse details. Alle woningen bieden een zee aan ruimte en worden compleet opgeleverd, inclusief luxe keuken met inbouwapparatuur en een badkamer en toilet voorzien van sanitair en tegelwerk.

Heeft u belangstelling voor één van deze woningen, schrijf u dan in. U moet hiervoor een woonaccount aanmaken op de projectwebsite. Om uw kansen te vergroten is het van belang om uw 'huiswerk' goed voor te bereiden en een haalbaarheidscheck in te laten vullen door een financieel adviseur. De inschrijving sluit donderdag 28 april 17:00 uur.

Wij helpen u graag bij uw inschrijving voor dit project. Mocht u meer informatie willen over de woning, over uw financiële situatie óf over de verkoop van uw eigen woning? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Prelude | binnenkort start verkoop

Aan de Beethovenlaan in Groningen verrijzen binnenkort zeven luxe en robuuste stadsvilla’s. Momenteel wordt hard gewerkt aan de uitwerking van het plan. Meld u zich als belangstellende? Dan houden wij u op de hoogte van de plannen en ontwikkelingen.

Zin in Zuid | Verkoop in volle gang

Afgelopen zaterdag, 2 april, was het zover. Nog één keer stonden de deuren van de voormalige monumentale, technische school aan de Van Schendelstraat open. We hebben die dag veel enthousiaste kopers en nieuwe belangstellenden ontmoet. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee kon iedereen de sfeer komen proeven en alvast een indruk opdoen over de toekomstige woningen.

Ziet u zichzelf al wonen in één van de 75 unieke appartementen, loftappartementen, penthouses, maisonnettes, studio’s of loftwoningen? Het gebouw met de kenmerkende gevel en het v-vormige dak heeft een bijzondere indeling, grote raampartijen en unieke historische trekjes. Geen woning is hetzelfde en u waant zich duidelijk in een oude school. Lekker stads wonen in een parkachtige omgeving, dat is Zin in Zuid. Alle verkoopinformatie en de beschikbaarheid vindt u op de projectwebsite www.zininzuidgroningen.nl. Via deze website kunt u zich inschrijven voor een beschikbare woning of als reservekandidaat aanmelden. Heeft u vragen of wilt u rustig het project met ons doornemen? Dan maken wij daarvoor graag een afspraak. Bij ons op kantoor of online.

De Kroon op het Ebbingekwartier | Laatste penthouse

In het complex De Kroon op het Ebbingekwartier woont u verrassend en royaal aan de rand van de binnenstad. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw. Het laatste nog beschikbare penthouse, bouwnummer 67 komt op de bovenste twee verdiepingen aan de Bloemsingelzijde van het pand en heeft maar liefst 272 m² woonoppervlakte! Dit geweldige penthouse wordt uitgerust met een lift, zodat u zonder traplopen van de ene naar de andere verdieping kunt. Hier woont u letterlijk met het hoofd in de wolken en heeft u een fenomenaal uitzicht. Het penthouse beschikt over vier slaapkamers en twee badkamers. De verkoopprijs bedraagt € 1.299.000,- v.o.n. De kosten voor een parkeerabonnement voor twee auto’s zijn voor de eerste drie jaar bij de aankoop inbegrepen. Wilt u weten wat De Kroon allemaal te bieden heeft? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend nieuwbouwgesprek.

Tsjerkepaed, Earnewâld | Nog één woning beschikbaar

In het hart van het gezellige watersportdorp Earnewâld verrijzen binnenkort drie vrijstaande woningen.

Wilt u ook wonen in een bijzonder rijk en uniek natuurgebied met prachtige plassen en meren? Er is nog één woning beschikbaar. De woningen worden zeer comfortabel, duurzaam, onderhoudsarm, gasloos en energiezuinig gebouwd. De keuken is lekker ruim en licht en staat in open verbinding met de tuingerichte woonkamer met fraaie raampartijen. Uiteraard zijn diverse maatwerkopties, zoals bijvoorbeeld een uitbouw, dubbele openslaande deuren of schuifpui mogelijk. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een complete badkamer. De bergzolder is via een vlizotrap bereikbaar. Meer weten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Buurtschap de Gast | nog één woning beschikbaar

Droomt u ervan om in een omgeving te wonen met privacy en toch met oog en oor voor elkaar? Dat  vindt u in project Buurtschap de Gast. Een uniek project met 15 zelfstandige woningen en een aantal gedeelde voorzieningen, waarbij duurzaamheid van wonen en leven centraal staat. Gebruik van hoogwaardige materialen, zeer comfortabel en uitermate energiezuinig volgens de laatste BENG-eisen (verwarming middels vloerverwarming, een bodemwarmtepomp en zonnepanelen). Inmiddels is er nog maar één woning beschikbaar. Heeft u interesse, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij informeren graag over de mogelijkheden.

Binnenkort in verkoop

Naast de lopende projecten en de projecten ‘De Zes van Boekhorst’ en ‘Prelude’ en kunnen we verder vertellen dat er binnenkort nog een aantal projecten aan komen, o.a. in de Groenewei Meerstad. Houd onze site, nieuwsbrief en socials in de gaten voor het allerlaatste nieuws!

Diverse ontwikkelgebieden | In ontwikkeling

Er zijn meerdere locaties in en rond de Stad waar verschillende ontwikkelplannen zijn. Denk hierbij aan nieuwe ontwikkeling van HOLT op de voormalige Alo-locatie, Groningen-Zuid, nieuwe projecten in Meerstad (in de wijken Groenewei en De Zeilen), De Suikerzijde, Stadshavens en De Held III.
U kunt de verschillende ontwikkelingen (online) volgen. Hiervoor is het handig een woonaccount aan te maken op onze speciale nieuwbouw website. Wij houden u dan op de hoogte over de ontwikkeling waar u belangstelling voor heeft. Liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij maken graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek de (toekomstige) ontwikkelingen door te nemen.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden