Het laatste nieuwbouwnieuws leest u hier.

Oktobernieuws van team nieuwbouw

Karakter, Groenewei te Meerstad
Afgelopen maand is de verkoop gestart van de 29 unieke woningen in het project Karakter. De verkoop is zeer succesvol geweest. Alle woningen zijn inmiddels nagenoeg verkocht.

Binnenkort in verkoop: 

Tsjerkepaed te Earnewâld
In het hart van het gezellige watersportdorp Earnewâld verrijzen binnenkort 3 vrijstaande woningen. De woningen worden zeer comfortabel, duurzaam, onderhoudsarm, gasloos en energiezuinig gebouwd. De woningen worden verarmd middels warmtepomp en vloerverwarming. Wilt u de start verkoop niet missen, volg dan het project. Wij houden u op de hoogte.

Zin in Zuid
Aan de Van Schendelstraat in Groningen Zuid wordt het bestaande, monumentale, schoolgebouw getransformeerd tot 75 appartementen, maisonnettes, loftwoningen en penthouses. Het gebouw met de kenmerkende gevel en het V-vormige dak heeft een bijzondere indeling, grote raampartijen en unieke historische trekjes. Geen woning is hetzelfde en toch waan je je duidelijk in een oude school. Lekker stads wonen in een parkachtige omgeving, dat is Zin in Zuid. Benieuwd naar de appartementen en loftwoningen op deze unieke plek en locatie? Volg dan het project.

In verkoop: 

De Kroon op het Ebbingekwartier
Bent u op zoek naar een appartement aan de rand van de binnenstad? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Er zijn nog slechts 2 appartementen (prijzen vanaf € 665.650,- v.o.n.) beschikbaar. In het complex De Kroon op het Ebbingekwartier woont u verrassend en royaal, De Kroon maakt woonwensen meer dan waar. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw.

De woonoppervlakten variëren, wilt u een gelijkvloers appartement? Of kiest u voor een appartement met twee verdiepingen? Werkelijk spectaculair zijn de twee zeer ruime en luxe tweeverdiepingen-appartementen. Hier woont u letterlijk in de top met een fenomenaal uitzicht. Alleenstaanden, tweepersoonshuishoudens of gezinnen. Kantoor aan huis? Ruimte zat. Het kan allemaal in De Kroon. Ieder appartement heeft een balkon met uitzicht over de stad. Uw auto parkeert u in de Boterdiepgarage, inclusief parkeerabonnement voor drie jaar gratis parkeren in de parkeergarage van het Boterdiep. Wilt u weten wat De Kroon u kan bieden, neem dan contact met ons op. 

Buurtschap de Gast 
Droomt u ervan om in een omgeving te wonen met privacy en toch met oog en oor voor elkaar? Dat vindt u in project Buurtschap de Gast. Een uniek project met 15 zelfstandige woningen en een aantal gedeelde voorzieningen, waarbij duurzaamheid van wonen en leven centraal staat. Gebruik van hoogwaardige materialen, zeer comfortabel en uitermate energiezuinig volgens de laatste BENG-eisen (verwarming middels vloerverwarming, een bodemwarmtepomp en zonnepanelen). Heeft u belangstelling? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

In ontwikkeling 

Er zijn diverse gebieden in en rond onze stad waar ontwikkelplannen voor nieuwbouwwoningen zijn. Denk hierbij aan nieuwe ontwikkelingen in Groningen-Zuid, Meerstad (in de wijken Tersluis, Groenewei en De Zeilen), De Suikerzijde, Stadshavens en De Held III. U kunt de verschillende ontwikkelingen (online) volgen via onze nieuwbouwsite. U kunt hier een woonaccount aanmaken en daarmee op de hoogte gehouden worden via nieuwsbrieven.

Wilt u liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij horen dan graag van u.

TOT SLOT 

Waar wij u ook over kunnen informeren: 

  • Algemene informatie over het kopen van nieuwbouw
  • Uw financieringsmogelijkheden bij het kopen van nieuwbouw

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden