De NVM Open Huizen Dag is voor iedereen die plannen heeft om een huis te willen kopen. De NVM Open Huizen Dag biedt de kans om een beeld te krijgen van de woningmarkt en om geheel vrijblijvend en zonder afspraak vooraf huizen te gaan bekijken.

NVM Open Huizen Dag

De komende weken zal duidelijk worden welke koophuizen mee gaan doen. De deelnemende huizen presenteren we uiteraard op onze website.

Onderstaande tips kun jw gebruiken voor een optimalie voorbereiding voor de NVM Open Huizen Dag.

Vooraf doen
1. Stel een wensenlijst op, zoals het aantal gewenste slaapkamers, de afstand tussen je woon en werkverkeer bijvoorbeeld en de gewenste voorzieningen in de buurt als winkels en scholen.

2. Laat je informeren over jouw financiële mogelijkheden: weet wat je kunt lenen door advies in te winnen via Connect Hypotheekadvies of bereken zelf je maximale hypotheek via deze eenvoudige rekenhulp.

3. Bekijk - indien mogelijk - in de week voor de NVM Open Huizen Dag de omgeving van de woningen van jouw keuze. Hoe ziet de buurt er bijvoorbeeld in de avonduren uit?

4. Voordat je een (aantal) woning(en) gaat bekijken tijdens de NVM Open Huizen Dag, is het slim een handige route uit te stippelen. Houd daarbij rekening met de verkeersdrukte en geldende afsluitingen op 6 april. Check daarvoor de website van Groningen Bereikbaar.

Een overzicht van alle Open Huizen van Pandomo Makelaars kun je uiteraard ook vinden via Funda. Heb je vragen over de Open Huizen Dag? Whatsappen of bellen kan altijd via: 050-8533733.

Ons team Bestaande Bouw wenst alle verkopers èn kijkers tijdens de Open Huizen Dag veel succes!

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden