In deze nieuwsbrief het laatste nieuws over de huidige én toekomstige nieuwbouwprojecten in en rond Groningen.

Nieuws van het nieuwbouwfront –  november 2017

IN VERKOOP:

Wonen in Tersluis | De bouw start binnenkort!
De contouren van de nieuwe wijk Tersluis zijn inmiddels goed zichtbaar. De verkoop van de woningen in het project ‘Wonen in Tersluis’ verloopt voorspoedig en binnenkort start de bouw van de volgende serie met 10 tweekappers en 1 vrijstaande woning. Laat ons weten naar welke woning of woonwensen uw interesse uitgaat. Wilt u binnenkort ook wonen in dit prachtige plan?

Nu kopen is (na)zomer 2018 al wonen! Klik hier voor meer informatie en een overzicht van de beschikbare woningen.

Appartementen Berlage-Hof | Laatste kans!
De ‘kroon’ op het project de Berlage-Hof zijn de 24 appartementen die op dit moment in verkoop zijn. Ruime en zonnige appartementen van 78 en 96m² met twee slaapkamers, eigen parkeerplaats en fietsenbergingen. De verkoop verloopt zeer voorspoedig er zijn nog maar een paar appartementen beschikbaar. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor start bouw in volle gang. Door de aantrekkende woningmarkt hebben we te maken met langere levertijden van bouwmaterialen. Onze planning laat nu zien dat we in maart 2018 kunnen starten met de bouw.

Klik hier voor de actuele verkoopstatus van de appartementen in Berlage-Hof.

Merckt (aan de Grote Markt) | Laatste kans!
De bouw van het project Merckt (aan de Grote Markt) is officieel gestart! Merckt is magnifiek wonen in het hart van de stad. Er is nog maar één luxe appartement beschikbaar! Dit prachtige hoekappartement is uniek in zijn soort. Gelegen op de verhoogde 1e etage, boven de hoge bogen van de foodmarkt, uitkijkend over de Grote Markt. Zeer licht door de grote en buitengewoon fraaie raampartijen. Totaal oppervlakte: 152 m².

Pakt u deze unieke kans? Klik hier voor meer informatie over het beschikbare appartement.

Parkvilla’s Tersluis (vlek 17) | Nog enkele woningen beschikbaar!
Wilt u het ultieme vakantiegevoel, elke dag weer? Dat vindt u in de prachtige natuurlijke omgeving van Tersluis, midden tussen groen en water. Hier komen 10 Parkvilla’s voor levensgenieters en/of liefhebbers van levensloopbestendig wonen of bijvoorbeeld thuiswerkers. De parkvilla's zijn uitgevoerd met twee of drie woonlagen, al naar gelang uw gezinssituatie en woonwens. Oftewel de Gelijkvloers+ variant of de Family XL uitvoering. Welke variant past het beste bij uw gezinssituatie en uw wensen? 

Klik hier voor meer informatie en de beschikbaarheid van de Parkvilla’s of noteer je al geïnteresseerde voor de volgende serie. In fase 1 zijn nog 2 bouwnummers beschikbaar!

Meer (vlek 11a) | 2e fase uitverkocht
Na fase 1 zijn nu ook alle woningen van fase 2 voorzien van enthousiaste kopers. Er moeten nog een paar koop-/aannemingsovereenkomsten getekend worden en daarna zullen de volgende stappen richting de bouw gezet gaan worden.

Klik hier voor meer informatie over nieuwbouwproject Meer, of neem contact met ons op voor een plekje op de reservelijst.
 

BINNENKORT IN VERKOOP:
 
In het weekend van 17-19 november staan wij op de Nieuwbouwbeurs XL in Martiniplaza.
Naast de bovengenoemde projecten zullen wij ook héél veel aankomende projecten presenteren. Laatste updates, nieuwe impressie en primeurs.

Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod met aankomende projecten:

Kempkensberg
Achter de schermen wordt heel hard gewerkt aan de plannen voor het nieuwbouwproject Kempkensberg. De laatste hand wordt gelegd aan het ‘finetunen’ van het ontwerp en de verkoopdocumentatie. Wij verwachten binnenkort meer informatie te presenteren. De start van de verkoop staat nu voorlopig gepland voor november/december 2017.

Volg hier het project, schrijf u in en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. Tijdens en na de Nieuwbouwbeurs presenteren wij de nieuwe impressies van het project en de appartementen.

Engelse Park
Op een van de mooiste locaties van Groningen-Zuid, vlakbij het Sterrebos, de uitvalswegen en het centrum van Groningen, is een begin gemaakt met de ontwikkeling van een prachtig nieuw woonpark met ca. 96 koopwoningen. Tijdens en na de Nieuwbouwbeurs presenteren wij de maquette met de verkaveling van de woningen in het Engelse Park. De verkoop van de eerste woningen zal naar verwachting in het voorjaar van 2018 starten.

Volg hier het project en wij houden u op de hoogte van de vorderingen.

Zes op Zuid
Op het zuidelijkste puntje van het Paterswoldsemeer komen 4 halfvrijstaande en 2 vrijstaande villa’s. Deze villa’s zijn op meerdere fronten bijzonder. Natuurlijk vanwege hun ligging, pal aan het water, maar ook vanwege hun stoere uitstraling en de ruimte en luxe die ze bieden. De villa’s bieden u zeer veel privacy en alle ruimte om van het leven te genieten.

Volg hier dit project en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Tersluis jouw thuishaven
In de nieuwe woonwijk Tersluis in Meerstad wordt op vlek 7 van Tersluis in totaal 36 woningen gerealiseerd. 28 hoek- en rijwoningen en 8 halfvrijstaande woningen met woonoppervlakte van de woningen variërend tussen de 140 m² en 160 m². Goed geïsoleerd en energiezuinig, daarnaast worden alle woningen compleet met een luxe keuken en badkamer opgeleverd!

Meld u hier aan en ontvang de uitnodiging voor de start verkoop.

Nog meer nieuwbouw

Wilt u niets missen?

Op onze website zijn de toekomstige nieuwbouwprojecten te volgen.

Daarnaast zijn er nog heel veel projecten in voorbereiding:
Diverse projecten in Meerstad-Meeroevers (vlek 7, 12 en 15) en in Meerstad-Tersluis (vlek 7, 10, 11 en 15), De Kleine Hortus (Melisseweg), Van Ketwich Verscuurlaan, Friesestraatweg, Reitdiep, Harkstede, Groote Veen (Eelde), IJsbaanlocatie (Sappemeer), Ebbingekwartier en nog veel meer.

Deze projecten en nog veel meer nieuws, updates en primeurs kunt u vinden in onze stand op de Nieuwbouwbeurs XL!

Wilt u een 1-op-1 gesprek met één van onze nieuwbouwmakelaars? Neem dan contact met ons op of bel ons via telefoonnummer 050-8533733.

 

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden