In deze nieuwsbrief het allerlaatste nieuws over al onze nieuwbouwprojecten in en rond Groningen.

Nieuws van het nieuwbouwfront –  december 2017

Terugblik Nieuwbouwbeurs XL

Afgelopen maand, op 17-19 november, hebben wij heel veel nieuwbouw, lopend en toekomstig, mogen presenteren op de jaarlijkse Nieuwbouwbeurs XL in Martiniplaza! In 3 fantastische dagen gaven we een overzicht van ons volledig nieuwbouwaanbod, nieuwe projecten, het allerlaatste nieuws en diverse primeurs. Wij kijken met veel plezier en enthousiasme terug op een zeer geslaagde beurs en willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan de beurs en/of die onze stand heeft bezocht.

Agenda start verkopen:

Start verkoop IJsbaanlocatie
Afgelopen dinsdag zijn we gestart met de verkoop van project IJsbaanlocatie Sappemeer
Op deze prachtige plek, aan de Schoonrijder in Sappemeer, worden 14 ruime halfvrijstaande woningen met garage gerealiseerd met uitkijk op het Winschoterdiep. Ruime en complete eengezinswoningen, fraai ontwerp met aangebouwde garage. Klik hier voor meer informatie.
Sluiting inschrijving: dinsdag 12 december 15:00 uur.

Start verkoop Meeroevers (vlek 12) - maandag 4 december van 19:00-20:30 uur
In plan Meeroevers (vlek 12) aan de Meeroeverslaan komen 5 robuuste en zeer ruime woningen op flinke kavels aan het groen van de Meeroeverslaan en het water van de Kwelvaart. 2 halfvrijstaande woningen van 150 m² met een vrijstaande stenen garage en 3 vrijstaande woningen van 160 m² in verschillende uitvoeringen. Klik hier voor meer informatie.
Locatie: Pandomo makelaars (Griffeweg 81)
Sluiting inschrijving: maandag 11 december 17:00 uur

Start verkoop Parkvilla’s Tersluis (fase 2) - donderdag 7 december van 17:00-19:00 uur In deze 2e fase komen nog eens 6 zeer ruime Parkvilla’s XL in de prachtige natuurlijke omgeving van Tersluis, midden tussen groen en water. Klik hier voor meer informatie. In fase 1 zijn nog 2 vrijstaande woningen beschikbaar!
Locatie: Nieuwbouwplaza (Lamsoor 10)
Sluiting inschrijving: dinsdag 12 december 09:00 uur

Start verkoop Zes op Zuid - vrijdag 8 december van 17:00-19:00 uur
Op het zuidelijkste puntje van het Paterswoldsemeer komen 4 halfvrijstaande en 2 vrijstaande villa’s. Hier woont u letterlijk met de voeten in het water. De villa’s bieden u zeer veel privacy en alle ruimte om van het leven te genieten. Deze villa’s zijn op meerdere fronten bijzonder. Natuurlijk vanwege hun ligging, pal aan het water, maar ook vanwege hun stoere uitstraling en de ruimte en luxe die ze bieden. Vanaf de start verkoop is de volledige verkoopdocumentatie en prijslijst beschikbaar. Klik hier voor meer informatie van dit project.
Locatie: de Twee Provinciën (Meerweg 245)
Sluiting inschrijving: maandag 18 december 12:00 uur

PROJECTEN IN VERKOOP:

Wonen in Tersluis | Nog 1 vrijstaand en 2 tweekappers XL beschikbaar!
De contouren van de nieuwe wijk Tersluis zijn inmiddels goed zichtbaar. De verkoop van de woningen in het project ‘Wonen in Tersluis’ verloopt voorspoedig en binnenkort start de bouw van de volgende serie met 10 tweekappers en 1 vrijstaande woning. Laat ons weten naar welke woning of woonwensen uw interesse uitgaat. Wilt u binnenkort ook wonen in dit prachtige plan?

Nu kopen is (na)zomer 2018 al wonen! Klik hier voor meer informatie en een overzicht van de beschikbare woningen.

Appartementen Berlage-Hof | Laatste kans!
De ‘kroon’ op het project de Berlage-Hof zijn de 24 appartementen die op dit moment in verkoop zijn. Ruime en zonnige appartementen met twee slaapkamers, eigen parkeerplaats en fietsenbergingen. De verkoop verloopt zeer voorspoedig er zijn nog maar een paar appartementen beschikbaar. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor start bouw in volle gang en eind eerste kwartaal van 2018 start de bouw.

Klik hier voor de actuele verkoopstatus van de appartementen in Berlage-Hof.

Merckt (aan de Grote Markt) | Laatste kans!
De bouw van het project Merckt (aan de Grote Markt) is officieel gestart! Merckt is magnifiek wonen in het hart van de stad.

Er is nog maar één luxe appartement beschikbaar! Dit prachtige hoekappartement is uniek in zijn soort. Gelegen boven de hoge bogen van de foodmarkt, uitkijkend over de Grote Markt. Zeer licht door de grote en buitengewoon fraaie raampartijen. Totaal oppervlakte: 152 m². Pakt u deze unieke kans?

BINNENKORT IN VERKOOP:

Meeroevers (vlek 15)
Dit nieuwbouwproject bestaat uit 9 riante vrijstaande woningen in de wijk Meeroevers in Meerstad. Fraai gelegen tussen de lommerijke Meeroeverslaan en de Kwelvaart. Kenmerkend voor de woningen zijn de riante woonruimte en het statige karakter. Elke woning is uniek, zeer energiezuinig, duurzaam, uitermate goed geïsoleerd en aardbevingsbestendig gebouwd. Volg hier het project en wij nodigen u binnenkort uit voor de start verkoop.

Kempkensberg
Achter de schermen wordt heel hard gewerkt aan de plannen voor het nieuwbouwproject Kempkensberg. De laatste hand wordt gelegd aan het ‘finetunen’ van het ontwerp en de verkoopdocumentatie. Wij verwachten binnenkort meer informatie te presenteren. De start van de verkoop staat nu voorlopig gepland voor begin 2018. Volg hier het project, schrijf u in en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Engelse Park
Op een van de mooiste locaties van Groningen-Zuid, vlakbij het Sterrebos, de uitvalswegen en het centrum van Groningen, is een begin gemaakt met de ontwikkeling van een prachtig nieuw woonpark met ca. 96 koopwoningen. Tijdens en na de Nieuwbouwbeurs presenteren wij de maquette met de verkaveling van de woningen in het Engelse Park. De verkoop van de eerste woningen zal naar verwachting in het voorjaar van 2018 starten. Volg hier het project en wij houden u op de hoogte van de vorderingen.

Westerwal
Koopwoningen: Het woningaanbod in Westerwal is gevarieerd. Er komen twee typen grote eengezinswoningen te koop. Stoere herenhuizen aan het Hoendiep met vier woonlagen en minimaal 182 m² woonoppervlakte en drielaagse hofwoningen van circa 152 m².

Nieuw impressies
Westerwal is nog in ontwikkeling. Het plan is dus nog niet definitief. Wel hebben we een aantal nieuwe impressies laten maken om je de voortgang te kunnen laten zien. Kijk ook op westerwal-groningen.nl voor de nieuwe beelden.

Planning
Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het definitieve ontwerp van het plan. We kunnen op dit moment daarom nog geen indicatie geven van de prijzen van de woningen. Zodra hierover meer bekend is, laten we het uiteraard weten.

De verkoop van de woningen start naar verwachting in het 2e kwartaal / medio 2018. De appartementen worden later, in 2019, te huur aangeboden.

Volg hier dit project en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Tersluis jouw thuishaven
In de nieuwe woonwijk Tersluis in Meerstad wordt op vlek 7 van Tersluis in totaal 36 woningen gerealiseerd. 28 hoek- en rijwoningen en 8 halfvrijstaande woningen met woonoppervlakte van de woningen variërend tussen de 140 m² en 160 m². Goed geïsoleerd en energiezuinig, daarnaast worden alle woningen compleet met een luxe keuken en badkamer opgeleverd! Meld je hier aan en ontvang de uitnodiging voor de start verkoop.


Nog meer nieuwbouw
Wilt u niets missen? Op onze website zijn de toekomstige nieuwbouwprojecten te volgen.

Daarnaast zijn er nog heel veel projecten in voorbereiding:
Diverse projecten in Meerstad; Meeroevers (vlek 7) en in Meerstad-Tersluis (vlek 7, 10, 11 en 15)

De Kleine Hortus (Melisseweg), Van Ketwich Verschuurlaan, Friesestraatweg, Reitdiep, Harkstede, Groote Veen (Eelde), Ebbingekwartier en nog veel meer.

Wilt u een 1-op-1 gesprek met één van onze nieuwbouwmakelaars? Neem dan contact met ons op of bel ons via telefoonnummer 050-8533733.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden