Ook zo aan het genieten van het prachtige weer? Wij wel en we bruisen weer van energie! Wij hebben niet alleen zin in de lente maar ook in alle mooie nieuwbouwprojecten die eraan staan te komen. Wij verwachten de komende maanden dan ook weer aantrekkelijk en gevarieerd nieuw woningaanbod te presenteren, in èn rond Groningen.

Nieuws over nieuwbouw

De Kroon op het Ebbingekwartier | Laatste unieke penthouse
In het complex De Kroon op het Ebbingekwartier woon je verrassend en royaal aan de rand van de binnenstad. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw. Bouwnummer 67, een penthouse is gelegen op de bovenste twee verdiepingen aan de Bloemsingelzijde van het pand en heeft maar liefst 272 m² woonoppervlakte! Dit geweldige penthouse wordt uitgerust met een lift, zodat je zonder traplopen van de ene naar de andere verdieping kunt. Hier woon je letterlijk met je hoofd in de wolken met een fenomenaal uitzicht. Het penthouse beschikt over vier slaapkamers en twee badkamers. De verkoopprijs bedraagt € 1.299.000,- v.o.n. De kosten voor een parkeerabonnement voor twee auto’s zijn voor de eerste drie jaar bij de aankoop inbegrepen. Wil je weten wat De Kroon je kan bieden, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend nieuwbouwgesprek.

Tsjerkepaed, Earnewâld | Nog één woning beschikbaar
In het hart van het gezellige watersportdorp Earnewâld verrijzen binnenkort drie vrijstaande woningen.

Wilt u ook wonen in een bijzonder rijk en uniek natuurgebied met prachtige plassen en meren? Eén van de drie woningen is nog beschikbaar. De woningen worden zeer comfortabel, duurzaam, onderhoudsarm, gasloos en energiezuinig gebouwd. De keuken is lekker ruim en licht en staat in open verbinding met de tuingerichte woonkamer met fraaie raampartijen. Uiteraard zijn diverse maatwerkopties, zoals bijvoorbeeld een uitbouw, dubbele openslaande deuren of schuifpui mogelijk. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een complete badkamer. De bergzolder is via een vlizotrap bereikbaar. Meer weten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Buurtschap de Gast | nog twee woningen beschikbaar
Droomt u ervan om in een omgeving te wonen met privacy en toch met oog en oor voor elkaar? Dat vindt u in project Buurtschap de Gast. Een uniek project met 15 zelfstandige woningen en een aantal gedeelde voorzieningen, waarbij duurzaamheid van wonen en leven centraal staat. Gebruik van hoogwaardige materialen, zeer comfortabel en uitermate energiezuinig volgens de laatste BENG-eisen (verwarming middels vloerverwarming, een bodemwarmtepomp en zonnepanelen). Inmiddels zijn er nog 2 woningen beschikbaar. Interesse? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij informeren graag over de mogelijkheden.

Binnenkort in Groningen-Zuid
Naast de lopende projecten kunnen we alvast vertellen dat er binnenkort een nieuw project met 7 zeer royale stadsvilla’s aankomt in Groningen Zuid. Houd onze site, nieuwsbrief en socials in de gaten voor het allerlaatste nieuws!

Diverse ontwikkelgebieden | In ontwikkeling
Er zijn meerdere locaties in en rond de Stad waar verschillende ontwikkelplannen zijn. Denk hierbij aan nieuwe ontwikkeling van HOLT op de voormalige Alo-locatie, Groningen-Zuid, nieuwe projecten in Meerstad (in de wijken Groenewei en De Zeilen), De Suikerzijde, Stadshavens en De Held III.
U kunt de verschillende ontwikkelingen (online) volgen. Hiervoor dient u een woonaccount aan te maken op onze speciale nieuwbouw website. Wij houden u op die manier op de hoogte. Liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij maken graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek de ontwikkelingen met u door te nemen.

Gemist:
De Vossenburglaan (fase 3) | uitverkocht

Tot slot informeren ook met plezier over:

  • diverse projecten die nog in voorbereiding zijn
  • algemene informatie over het kopen van nieuwbouw
  • financieringsmogelijkheden bij het kopen van nieuwbouw

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden