Nog voor de zomer, om precies te zijn op maandag 11 juli, starten wij met de verkoop van 36 woningen in het project Parkhoven in Meerstad. In Parkhoven vindt u woningen in verschillende uitvoeringen en types. Na deze start verkoop dient zich bovendien het volgende project in Meerstad ook al aan. Het project ‘Parkrand BLVD’ gaat officieel van start na de zomervakantie, maar vanaf vrijdag 22 juli start de pre-sale en is er meer bekend over de verschillende woningen en de plattegronden van de verschillende woningtypen. U kunt op basis daarvan al beoordelen of en welke woning van Parkrand BLVD iets voor u is. Meer informatie over al onze nieuwbouwprojecten leest u hier.

Nieuwe projecten in verkoop

Parkhoven | start verkoop maandag 11 juli

Met een woning in Parkhoven geniet u van de voordelen van ‘buiten’ wonen, gecombineerd met de voorzieningen van de grote stad. De woningen hebben een heerlijke zonnige tuin en zijn prachtig gelegen aan het groene hof midden in de Groenewei, zodat u optimaal kunt genieten van de groene oase om u heen. In Parkhoven komen 28 hoek- en rijwoningen en 8 halfvrijstaande woningen, in verschillende types en uitvoeringen. De meeste woningen hebben een veranda aan de voorzijde van de woning. Alle woningen zijn gelegen op een ruime kavel met twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Dankzij de diverse ontwerpen van de architect en de vele opties die binnenshuis zijn, vindt u vast een woning die aansluit bij uw woonwensen.

Op maandagavond 11 juli start de verkoop van project Parkhoven. U bent van 18:00 tot 20:00 uur van harte welkom bij Buro Meerstad, Zijlkade 2 te Meerstad. Vanaf dat moment is alle verkoopdocumentatie (brochure, tekeningen, prijzen, meerwerkopties, e.d.) beschikbaar en kunt u zich (digitaal) inschrijven op de bouwnummer(s) van uw voorkeur. De inschrijving sluit op 18 juli 12:00 uur!

Bent u verhinderd? Laat het ons weten, wij kunnen altijd een afspraak - op kantoor of online - met u maken en in een persoonlijk gesprek het project en de woningen toelichten.

Parkrand BLVD woningen | pre-sale vrijdag 22 juli
Wonen aan een groene oase in Meerstad, in één van de 18 eengezinswoningen? Dat kan in Parkrand BLVD en hier geniet u van twee werelden. U ervaart de ruimte en natuur van Groenewei en flaneert door het grote, glooiende groene Park Meerstad of recreëert op het strandje aan het Woldmeer. Daarnaast is de wijk het levendige, kloppende hart van Meerstad. Op steenworp afstand zijn diverse voorzieningen zoals een supermarkt, gezondheidscentrum en basisschool.

De 18 eengezinswoningen bieden binnen veel ruimte. Ze hebben een woonkamer met open keuken, minimaal 3 slaapkamers en een zolder die naar eigen wens kan worden ingedeeld. Verder zijn ze voorzien van een tuin, eigen berging en twee eigen parkeerplekken. Vanaf vrijdag 22 juli start de pre-sale en is er meer bekend over de verschillende woningen en de plattegronden. Via de online woningconfigurator kunt u dan al helemaal uw ideale woning samenstellen. De officiële start verkoop en sluiting van de inschrijftermijn zal na de zomervakantie op de planning komen. Prijzen vanaf € 450.000 v.o.n.

Wilt u niets missen? Schrijf u dan in voor dit project. W houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en de start verkoop!

Parkrand BLVD appartementen | binnenkort in verkoop
Naast de 18 gezinswoningen kent het project Parkrand BLVD ook nog eens 29 gevarieerde appartementen. Een unieke kans voor mensen die gelijkvloers en iets compacter willen wonen zonder in te leveren op comfort. Of totaal anders willen wonen: heel royaal met het beste uitzicht van Meerstad! In Parkrand BLVD komen gloednieuwe appartementen. Dit aanbod is best bijzonder, want Meerstad telt tot nu toe 12 appartementen. Met Parkrand BLVD komen er 29 appartementen bij waaronder twee luxe penthouses met twee woonlagen. Deze appartementen variëren in oppervlakte van ongeveer 70 tot ruim 270 vierkante meter. Ze hebben allemaal een eigen parkeerplaats en een balkon of dakterras. We verwachten direct na de zomervakantie te starten met de pre-sale van deze appartementen en penthouses.

Wilt u niets missen? Schrijf u dan in, wij houden u dan op de hoogte van de ontwikkelingen en start verkoop!

Zin in Zuid | Nog enkele woningen beschikbaar
De verkoop van het project Zin in Zuid is in volle gang. De aannemer is ondertussen ook druk bezig om het gebouw helemaal leeg te halen, zodat de verbouwing na de zomer kan gaan starten!

De voormalige technische school is een geweldig pand met de kenmerkende gevel en het V-vormige dak, een bijzondere indeling, grote raampartijen en unieke historische trekjes. Die worden op een spannende, speelse manier in de woningen verwerkt. Hierdoor komen er heel veel verschillende soorten woningen in dit project. Lekker stads wonen in een parkachtige omgeving. En er zijn nog mogelijkheden om een woning in dit project te bemachtigen!

Neem contact met ons zodat wij u alle verkoopdocumentatie kunnen toesturen. Tevens informeren wij u graag over de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Prelude | verkoop in volle gang
Aan de Beethovenlaan in het bruisende Helpman verrijzen binnenkort zeven luxe en robuuste stadsvilla’s met maar liefst vier bouwlagen. De woningen bieden veel ruimte en indelingsmogelijkheden! Kiest u voor een grote woonkeuken op de begane grond, een ruime living op de eerste verdieping? Wilt u tuin- of juist straatgericht koken of wilt u graag een kookeiland? Het kan in Prelude allemaal! De overige twee verdiepingen kunt u indelen met maximaal maar liefst zes slaap- en/of studeerkamers. Standaard is een royale badkamer bij de VON-prijs inbegrepen. Wilt u liever de luxe van twee badkamers? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Momenteel zijn alle woningen al verkocht of onder optie. Heeft u nog belangstelling, laat het ons dan weten. Wij informeren u dan over de mogelijkheden van de reservelijst.

Eilandrijk Borgmeren | verkoop in volle gang
Droomt u van het realiseren van uw eigen woning op een ruime kavel? En zou u willen wonen in een natuurlijke omgeving met de bruisende stad Groningen binnen handbereik? Dan kunt u kiezen voor een kavel in Eilandrijk waarop u zelf uw eigen woning laat ontwikkelen en bouwen. Deze kavels liggen in de woonwijk Borgmeren in Harkstede. De laatste drie kavels hebben oppervlaktes van ca. 1.205 tot 1.976 m². Binnen het bouwblok heeft u een grote mate van keuzevrijheid om uw eigen vrijstaande woning te realiseren. U kunt zelf met een architect aan de slag gaan, maar er zijn via diverse aannemers ook woningen beschikbaar die u nog aan uw eigen woonwensen kunt aanpassen. Uitgangspunt is duurzaam bouwen en inrichten waaraan de gemeente verschillende spelregels c.q. eisen heeft verbonden.

Momenteel zijn alle 3 de kavels al verkocht of onder optie. Heeft u alsnog belangstelling voor een van de kavels, neem dan contact met ons op. U kunt nog plaatsnemen op de reservelijst.

De Kroon op het Ebbingekwartier | Laatste unieke penthouse
In het complex De Kroon op het Ebbingekwartier woon je verrassend en royaal aan de rand van de binnenstad. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw. Het laatste beschikbare penthouse, bouwnummer 67, is gelegen op de bovenste twee verdiepingen aan de Bloemsingelzijde van het pand en heeft maar liefst 272 m² woonoppervlakte! Dit geweldige penthouse wordt uitgerust met een lift, zodat je zonder traplopen van de ene naar de andere verdieping kunt. Hier woon je letterlijk met je hoofd in de wolken met een fenomenaal uitzicht. Het penthouse beschikt over vier slaapkamers en twee badkamers. De verkoopprijs bedraagt € 1.299.000,- v.o.n. De kosten voor een parkeerabonnement voor twee auto’s zijn voor de eerste drie jaar bij de aankoop inbegrepen. Wil je weten wat De Kroon je kan bieden, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend nieuwbouwgesprek.

Diverse ontwikkelgebieden | In ontwikkeling
Er zijn meerdere locaties in en rond de Stad waar verschillende ontwikkelplannen zijn. Denk hierbij aan nieuwe ontwikkeling van HOLT op de voormalige Alo-locatie, nieuwe projecten in Meerstad (in de wijken Groenewei en De Zeilen), in het centrum van Haren, Suikerzijde, De Stadshavens en De Held III.
U kunt de verschillende ontwikkelingen (online) volgen. Hiervoor dient u een woonaccount aan te maken op onze speciale nieuwbouwwebsite (https://www.pandomonieuwbouw.nl/). Wij houden u op die manier op de hoogte. Wilt u liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij maken graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek de ontwikkelingen door te nemen.

Neem voor een goed nieuwbouwgesprek contact met ons op
Naast bovenstaande nieuwbouwprojecten kunt u natuurlijk ook altijd bij ons terecht voor toekomstige projecten, uw persoonlijke woonplannen, de financiering van uw nieuwbouwhuis of voor informatie over het kopen van nieuwbouw in het algemeen. Wij nemen hier graag de tijd voor. Neemt u contact met ons op?

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden