Onder de naam HOLT heeft vastgoedontwikkelaar MWPO een antwoord gegeven op de vraag naar een nieuwe, gezonde en duurzame wijk voor de voormalige Alo-locatie in de wijk Corpus den Hoorn. HOLT biedt honderden Groningers een woonplek in een parkachtige omgeving waar leefbaarheid, duurzaamheid en veel groen een belangrijke rol spelen. MWPO kreeg afgelopen week de voorlopige gunning van de Gemeente Groningen om HOLT uit te gaan voeren. De bouw van de circa 320 woningen kan bovendien spoedig starten, aangezien de Alo-locatie al lange tijd braakliggend terrein is.

Nieuwe bestemming voor Alo-locatie bekend

Bij deze feliciteren we MWPO van harte met dit prachtige plan! Pandomo Makelaars is er trots op om als adviseur betrokken te zijn geweest bij de totstandkoming van HOLT. We kijken vervolgens uit naar de rol die we gaan vervullen ten aanzien van de verkoop en/of verhuur van de nieuw te bouwen huizen.

HOLT staat voor een cluster van 11 nieuwe woongebouwen, met 1 woontoren en 3 poorten naar een nieuw park. Het plan wordt half bos, half stad. De woningen worden gebouwd met een dichtheid die aansluit bij de stad maar met een hoeveelheid groen dat past bij een park. HOLT wordt de nieuwe entree naar Corpus den Hoorn en wordt het nieuwe sieraad van deze wijk. De openbare ruimte wordt ingericht voor wandelaars en fietsers. Het autovrije binnenterrein is bedoeld voor bewoners en bezoekers. HOLT heeft bovendien een duidelijk visie op parkeren en mobiliteit, waarbij er ook een belangrijke link wordt gelegd met het Martini Ziekenhuis.

1614852222652.jpg

HOLT wordt voor diverse doelgroepen een fijne woonomgeving. Jong en oud, huurders en kopers, mensen met een groter en kleiner budget; HOLT biedt voor ieder wat wils.

Meer informatie over de plannen en de ontwikkeling van de voormalige Alo-locatie volgt spoedig. Houd daarvoor deze nieuwsbrief en onze website in de gaten. Te zijner tijd zullen we het mogelijk maken om belangstellenden te registreren en houden we alle ingeschrevenen op de hoogte van wat gaat komen.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden