Het nieuwbouwnieuws van de maand november staat vol met nieuws over verschillende projecten met appartementen. Prachtige appartementen in Meerstad, in Haren, in Groningen-Zuid en in het Ebbingekwartier. Natuurlijk is er ook nieuws over de verschillende projecten met eengezinswoningen zoals Parkhoven en Parkrand BLVD in Meerstad. En uiteraard geven we de laatste info over de aankomende projecten en overige ontwikkelingen. Kortom deze nieuwsbrief staat boordevol met het laatste nieuwbouwnieuws.

Nieuwbouwnieuws November

Zin in Zuid | nog maar enkele woningen beschikbaar
Bij het project ‘Zin in Zuid’ wordt er inmiddels hard gewerkt aan de transformatie en bouw van de 75 bijzondere appartementen en woningen. In de afgelopen maanden is het oude schoolgebouw aan de Van Schendelstraat volledig gestript.

In het project 'Zin in Zuid’ combineren we prachtige industriële ruimtes, hoge plafonds en fraaie raampartijen met de luxe en het comfort van nieuwe duurzame en energiezuinige appartementen. Een uniek project waar stads wonen in een parkachtige omgeving en nieuw en oud perfect samen komen.

zin-in-zuid-loft-app.jpg

Deze impressie is van één van de laatste ‘Loftappartementen’. Prachtige appartementen in een voormalig klaslokaal, met een oppervlakte van ca. 60m², hoog plafond en grote raampartijen.

Zit uw ideale woning of appartement er nog tussen? En er zijn nog maar een paar bouwnummers beschikbaar! Neem contact met ons op en we informeren u graag over de beschikbaarheid en de mogelijkheden.

Parkhoven | nog enkele woningen beschikbaar

parkhoven.jpg

De verkoop van het project Parkhoven in Meerstad is ook in volle gang. Veel woningen staan inmiddels onder optie of zijn zelfs al verkocht, maar er zijn ook nog diverse woningen beschikbaar! Met een woning in Parkhoven geniet je van de voordelen van ‘buiten’ wonen aan het park, gecombineerd met de voorzieningen van de stad. De woningen hebben een heerlijke zonnige tuin en zijn prachtig gelegen aan het groene hof midden in de wijk Groenewei. Dankzij de diverse ontwerpen van de architect en de vele opties die je binnenshuis hebt, vindt je vast een woning die past bij jouw woonwensen.

Ook verhuizen naar Meerstad? Bekijk hier het actuele aanbod en de mogelijkheden.

Parkrand BLVD | Verkoop is gestart!

vooraanzichtmeerstad-lr.jpg

De verkoop van project ‘Parkrand BLVD’ is gestart. In dit project worden 18 royale en energiezuinige eengezinswoningen gebouwd aan de rand van Park Meerstad en het Woldmeer. De woningen hebben een woonkamer met open keuken, minimaal drie slaapkamers en een zolder die je naar wens kunt indelen (met nog twee slaapkamers). Verder zijn ze voorzien van een tuin, eigen berging en twee parkeerplekken op eigen terrein. De eengezinswoningen hebben een prijs vanaf € 450.000 vrij op naam.

Alle verkoopdocumentatie en de woonconfigurator staat op de projectwebsite. Er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar!

Parkrand Estate I 29 appartementen

appartemnenten-parkrand-blvd-small.jpg

Naast de 18 gezinswoningen kent het project Parkrand BLVD ook nog eens 29 gevarieerde appartementen, onder de naam Parkrand Estate. Een unieke kans voor mensen die gelijkvloers en iets compacter willen wonen zonder in te leveren op comfort. Alle appartement zijn heel royaal en hebben het beste uitzicht van Meerstad! De appartementen variëren in oppervlakte van ongeveer 70 tot ruim 270 vierkante meter. Ze hebben allemaal een eigen parkeerplaats en een balkon of dakterras.

De presale van Parkrand Estate is gestart en dat betekent dat alle plattegronden, impressies en prijzen nu op de projectwebsite staan. Geef alvast uw voorkeur(en) voor een or meerdere bouwnummers door via uw persoonlijke online woondossier. Wilt u bij de toewijzing kansen vergroten? Laat dan alvast een financiele haalbaarheidscheck opstellen, welke bij de definitieve inschrijving kan worden geupload. Onze hypotheekadviseurs zijn hierbij graag van dienst.

De Kroon op het Ebbingekwartier

uitzicht-penthouse-de-kroon-67.jpg

In het penthouse van De Kroon op het Ebbingekwartier is het straks prachtig wonen! Wat een uitzicht!

Bouwnummer 67 is een royaal vijfkamerappartement met een woonoppervlakte van maar liefst 270 m² mèt dakterras. V.o.n.-prijs € 1.299.000,-. Heeft u belangstelling voor dit geweldige penthouse? Neem dan contact met ons op.

HOLTVoormalige Alo-locatie

crispjpeg.jpg

Aan de zuidkant van de stad nabij het Martini Ziekenhuis aan de Van Swietenlaan en het Stadspark komt straks de nieuwe woonbuurt HOLT waarin ontmoeten centraal staat, waar ruimte is voor groen, ontspanning en gezondheid. In HOLT worden ca.320 woningen gerealiseerd in een mooie mix van koop en huur. Dit alles gecombineerd met een aanzienlijk commercieel programma met onder andere kantoren, medische bedrijven en horeca maakt dat er een heel nieuw levendig gebied ontstaat.

Meld u zich als belangstellende bij ons aan, dan wordt u door ons op de hoogte gehouden.

Huys de Haar | Haren

3-def-2000x1200.jpg

In het centrum van Haren (op de locatie van garage De Groot) aan de Rijksstraatweg, komen circa 22 hoogwaardige appartementen met een parkeergarage onder maaiveld en met rondom het gebouw een prachtige tuin. De appartementen, enerzijds gelegen aan de Rijksstraatweg, anderzijds aan het hof, zijn luxe en variëren in grootte tot ongeveer 200m² en zijn voorzien van hoge plafonds en ruime balkons/dakterrassen.

Meer weten? We gaan graag alvast met u om tafel om de voorlopige plattegronden te bespreken.

EBBE2 | Binnenkort in verhuur

 ebbe-ii-hoofdfoto.jpg

Liefhebber van het stadse leven maar dan wel in een rustige wijk in Groningen? Dan is het Ebbingekwartier iets voor jou! Direct aan het centrum van Groningen, binnen de ontwikkeling van het Ebbingekwartier, worden nog eens 27 vrije sector huurappartementen gerealiseerd: EBBE2.

De appartementen worden circa 68 tot 87 m² groot, met één of twee slaapkamers. Altijd heb je een buitenruimte in de vorm van een tuin of balkon. De appartementen worden hoogwaardig afgewerkt en krijgen een volledig ingerichte keuken en badkamer. Huurprijzen vanaf ca. € 995,- per mnd.

De verhuur start binnenkort. Aanmelden als belangstellende kan al via deze link, dan krijg je als eerste bericht over de start verhuur en de verhuurprocedure en voorwaarden.

Diverse nieuwbouw- en gebiedsontwikkelingen

Er zijn meerdere locaties in en rond onze stad waar verschillende ontwikkelplannen zijn. Denk hierbij aan nieuwe projecten met woningen, bungalows en appartementen in Meerstad, Stadshavens, De Suikerzijde, Grunobuurt en Stationsgebied, De Held III, Haren, Zuidhorn en nog veel meer.
U kunt de verschillende ontwikkelingen (online) volgen. Hiervoor dient u een woonaccount aan te maken op onze speciale nieuwbouwwebsite. Wij houden u op die manier op de hoogte. Wilt u liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij maken graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek de ontwikkelingen door te nemen.

Uiteraard kunnen wij u ook informeren over:

  • Diverse projecten die nog in voorbereiding zijn
  • Algemene informatie over het kopen van nieuwbouw
  • De financieringsmogelijkheden bij het kopen van nieuwbouw

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden