Ons allereerste blog van een splinternieuw jaar. En wat een jaar! We borrelen van enthousiasme, maar kunnen nog niet alle informatie met u delen. Wat u kunt doen om niets te missen? Lees onze nieuwsbrief maar volg ons ook via Instagram en/of Facebook! Dan bent u er zeker van dat u als eerste op de hoogte bent en blijft!

Nieuwbouwnieuws januari 2021

Eilandrijk Borgmeren

Droomt u van het realiseren van uw eigen woning op een ruime kavel aan of vlakbij het water? Dat kan allemaal in Eilandrijk, in de woonwijk Borgmeren in Harkstede. Eilandrijk biedt 29 vrij te bebouwen droomkavels die variëren van 735 tot maar liefst 1.976 m².

In Eilandrijk Borgmeren staat ‘Wonen aan water’ centraal en belooft een heerlijk woon- en recreatiegebied te worden. Wonen in een natuurlijke omgeving met de bruisende stad Groningen binnen handbereik. Het dorp Harkstede heeft een levendige en goed verzorgde dorpskern. Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen, maar ook de kapper, bloemist en bibliotheek zijn in de buurt. De verkoop is inmiddels in volle gang en er zijn nog enkele kavels beschikbaar. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

De Kroon op het Ebbingekwartier

Naast het goede nieuws dat de bouw binnenkort start, zijn er ook nog appartementen beschikbaar! Heeft u interesse in één van deze appartementen? Dit is uw kans om vorstelijk te wonen in het centrum van Groningen. Kies voor een drie-, vier- of vijfkamerappartement. Is 82 m² woonoppervlakte prima? Of gaat u voor de royal-penthouse van 313 m²? Inclusief parkeerabonnement voor drie jaar gratis parkeren in de parkeergarage van het Boterdiep.

Wilt u weten wat De Kroon u kan bieden of wilt u ter plekke kijken, neem dan contact met ons op.

Fivelgo | Ten Boer

In Ten Boer worden zes gezinswoningen gerealiseerd aan de Gaykingastraat. De woningen worden uitgevoerd in twee verschillende types die zich kenmerken door een ‘hoge’ en ‘lage’ goot. De architectuur van de woningen heeft een rustiek karakter met een hedendaagse twist en sluit daarbij prima aan bij de dorpse sfeer van de Gaykingastraat. De zes woningen hebben een stoere uitstraling, met fraaie bakstenen kaders en zorgvuldig vormgegeven details. Wilt u meer weten over de verschillen en de mogelijkheden? Wij horen graag van u.

Meerstad

Ook in Meerstad staan de ontwikkelingen niet stil. Achter de schermen wordt hard gewerkt door verschillende ontwikkelaars aan projecten met diverse woningtypen in de wijk Tersluis, Groenewei én De Zeilen. Of u nu op zoek bent naar een rijwoning, twee-onder-één-kap, vrijstaande woning of een levensloopbestendige woning, dit jaar komt er divers nieuw aanbod!

TOT SLOT

Waar wij u ook over kunnen informeren:

  • Diverse projecten die nog in voorbereiding zijn
  • Algemene informatie over het kopen van nieuwbouw
  • Uw financieringsmogelijkheden bij het kopen van nieuwbouw

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden