In deze nieuwsbrief vertellen wij u graag meer over kavels in de projecten Schelfhorst en Eilandrijk. Daarnaast zijn er nog woningen beschikbaar in het project Fivelgo en appartementen in De Kroon op het Ebbingekwartier. Ook staan de toekomstplannen niet stil. Meer weten? Lees dan verder.

Nieuwbouwnieuws februari 2021

Natuurwonen Schelfhorst| Paterswolde
Op het terrein van de voormalige camping Schelfhorst, ten noorden van Paterswolde, komt plan ‘Natuurwonen Schelfhorst’. Een hoogwaardig landschappelijk woongebied van ruim 10 hectare, waarvan ongeveer 8 hectare zal worden ingericht als natuurgebied. Dat is ruim en natuurlijk wonen in de kop van Drenthe, waarbij de stad Groningen op korte afstand te bereiken is. De 5 kavels van Natuurwonen Schelfhorst hebben een oppervlakte van circa 3.400 tot 4.400 m².
Elke kavel heeft een bouwvlak van 1.400 m² waarop kopers een woning van architectonische, hoge kwaliteit in een landschappelijke setting met veel natuur ontwikkelen. De grote schuurwoningen hebben een minimaal bruto vloeroppervlak van 150 m² (exclusief de bijgebouwen) tot maximaal 300 m². Aanvullend op het bestemmingsplan worden hieraan randvoorwaarden gekoppeld om de ruimtelijke samenhang tussen de woningen met de omgeving te waarborgen.
Er is nog één kavel beschikbaar. Een unieke woonkans op een schitterende plek midden in het groen! Neem contact met ons op voor meer informatie over de kavel en de verkoopprocedure.

Eilandrijk Borgmeren | Harkstede
Eind vorig jaar is de verkoop gestart van het nieuwbouwproject Eilandrijk Borgmeren. Inmiddels zijn bijna alle kavels gereserveerd én zijn er al meerdere kavels verkocht! Droomt u van het realiseren van een eigen woning op een ruime kavel? Tot in detail zelf bepalen hoe uw huis eruit komt te zien? Een huis dat volledig voldoet aan uw eisen en wensen, voor zowel de binnen- als de buitenkant? Staat dit op uw wensenlijst, dan is het belangrijk goed inzichtelijk te hebben welke beslissingen op welk moment genomen moeten worden. Zelf bouwen is namelijk minder moeilijk dan u mogelijk denkt. Wilt u hier meer informatie over of wilt u weten welke kavels van project Eilandrijk Borgmeren nog beschikbaar zijn? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

De Kroon op het Ebbingekwartier | Groningen
Wilt u vorstelijk wonen op een steenworp afstand van de binnenstad van Groningen? Kijk dan eens naar de verschillende appartementen in De Kroon op het Ebbingekwartier. Kies voor een drie-, vier- of vijfkamerappartement. Is 82 m² woonoppervlakte prima? Of gaat u voor de 'royal-penthouse' van 313 m²? Deze woning is inclusief een parkeerabonnement voor drie jaar gratis parkeren in de parkeergarage van het Boterdiep.
Wilt u weten wat De Kroon u kan bieden of wilt u ter plekke komen kijken? Neemt u dan contact met ons op.

Fivelgo | Ten Boer
In Ten Boer worden zes gezinswoningen gerealiseerd aan de Gaykingastraat. De woningen worden uitgevoerd in twee verschillende types die zich kenmerken door een ‘hoge’ en ‘lage’ goot. De architectuur van de woningen kenmerkt zich door een rustiek karakter met een hedendaagse twist en sluit daarbij prima aan bij de dorpse sfeer van de Gaykingastraat. De zes woningen hebben een stoere uitstraling, met fraaie bakstenen kaders en zorgvuldig vormgegeven details. Wilt u meer weten over de verschillen en de mogelijkheden? Wij horen graag van u.

Meerstad
Ook in Meerstad staan de ontwikkelingen niet stil. Achter de schermen wordt hard gewerkt door verschillende ontwikkelaars aan projecten met diverse woningtypen in de wijk Tersluis, Groenewei én De Zeilen. Of u nu op zoek bent naar een rijwoning, twee-onder-één-kap, vrijstaande woning of een levensloopbestendige woning, dit jaar kunnen we divers nieuw aanbod verwachten!

TOT SLOT

Waar wij u ook over kunnen informeren:

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden