Deze laatste weken voor de zomer zitten nog boordevol met heel veel nieuwbouw nieuws en acties. Lees verder en je bent weer helemaal op de hoogte!

Nieuwbouwnieuws en acties

We informeren je de komende tijd waar mogelijk op de projectlocatie! Omdat het kan (nu het zonnetje zo goed meewerkt)! En omdat je daarmee de beste indruk krijgt van wat er te kiezen valt. Dus pak je agenda er alvast bij en mis niets!

Waar en wanneer je ons kunt vinden de komende periode:

  • Op zaterdag 17 juni tussen 10:30 en 13;00 Open Huis in het laatste penthouse van project ‘De Kroon op het Ebbingekwartier’;
  • Op zondag 25 juni is er een inloopmiddag op de bouwlocatie van het project ‘Buurtschap Coulissen in Leek. Daar kun je tussen 13:00 en 15:00 uur de sfeer en locatie ervaren. De architect, aannemer en verkoopadviseurs zijn aanwezig en informeren je graag.
  • Elke woensdagmiddag van 15:00 t/m 17:00 uur is de tijdelijke ‘modelwoning’ van het project ‘Parkhoven’ in Vesta te bezoeken.

___________________________________________________________

De Kroon op het Ebbingekwartier  - OPEN HUIS laatste penthouse

Verrassend en royaal wonen in Groningen stad. Als spectaculaire finale van het meerjarig nieuwbouwproject Het Ebbingekwartier is het appartementengebouw De Kroon bijna klaar. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw.

ALLER LAATSTE KANS: PENTHOUSE (Bloemsingel 160)

Zeer royaal vijf-kamerappartement over de 8e en 9e verdieping met een woonoppervlaktes van maar liefst 270 m².

  • Zeer ruim en licht
  • 4 royale slaapkamers en 2 badkamers
  • Balkon én dakterras
  • Interne privé lift

  de-kroon-op-ebbin-itemjpg.jpg

Kom langs op het OPEN HUIS op zaterdag 17 juni tussen 10:30 en 13:00 uur en ervaar de ruimte en het indrukwekkende uitzicht!

___________________________________________________________

Buurtschap Coulissen Leek - Zondag 25 juni: Inloopmiddag

buurtschap-coulissen-item.jpg

Op zondag 25 juni maak je kennis met het project ‘Buurtschap Coulissen’ op de plek waar het gebouwd gaat worden. Aan de rand van de wijk Oostindie in Leek. Wonen in een parkachtige omgeving met een landschappelijk karakter: dat biedt Buurtschap Coulissen in Leek. Een bijzondere project dat bestaat uit 15 vrijstaande en half vrijstaande woningen.

Kom 25 juni de sfeer proeven, ervaar de ruime kavels, het weidse uitzicht en krijg zicht op waar straks een park komt. Het landschappelijke karakter zie je ook terug in de buurt zelf. Bloemrijk gras, inheemse bomen en struiken bepalen de sfeer. Die worden zo gekozen dat de natuur bijdraagt aan het behoud van biodiversiteit. De landschapsarchitect en bewoners vertellen je er graag meer over tijdens de inloopmiddag. Ook is er een makelaar aanwezig voor advies en verkoop en de architect kan alvast een schets voor je maken. Kortom, als je langskomt, ontdek je gauw genoeg of Buurtschap Coulissen bij je past of niet.

Wanneer: Zondag 25 juni
Tijdstip: Tussen 13:00 en 15:00 uur
Locatie: Halverwege de zandwinning Oost-Indie/ Leek zuid

Meld je aan
Zo langskomen kan. We vinden het nóg leuker als je van tevoren laat weten of je komt. Dat kan via deze link en is zo geregeld. Let op: De locatie is nog niet bereikbaar met de auto, dus het laatste stukje loop je of beter: kom op de fiets! Parkeren kan bij de voetbalvereniging aan De Knip 2 in Leek.

Wil je meer informatie over dit project maar ben je zondag de 25ste niet in de gelegenheid om langs te komen? Kijk op onze website! Natuurlijk kun je ook een afspraak inplannen voor een persoonlijk gesprek.

___________________________________________________________

 Mantelappel - De Vosholen Hoogezand

mantelappel-hoogezand-item.jpg  

In het rustigste deel van de populaire nieuwbouwwijk De Vosholen in Hoogezand komen vier moderne, energiezuinige hoek- en rijwoningen.
De woningen zijn slim en efficiënt ontworpen en geschikt voor een brede doelgroep want ze zijn: smart, duurzaam, energiezuinig én betaalbaar.

Prijzen vanaf: € 199.000,- v.o.n.

Over de locatie: wonen aan de Mantelappel in de trendy woonwijk De Vosholen combineert het rustige van het platteland met alle denkbare voorzieningen van het centrum van Hoogezand. Via de Spoordijk wandel je bovendien zo naar de markt op zaterdag, het schitterende rijks monumentale Oosterpark en het treinstation met verbindingen naar Groningen, Veendam, Winschoten en Leer (D).

Meer informatie over dit nieuwe project vind je uiteraard op onze nieuwbouwsite.

___________________________________________________________

Zin in Zuid - Nog maar enkele bouwnummers beschikbaar

zin-in-zuid-itemjpg.jpg

De bouw van het project ‘Zin in Zuid’ is in volle gang en verloopt zeer voorspoedig! Er wordt hard gebouwd aan de 75 bijzondere appartementen en woningen. En wat wordt het toch mooi!

In het project ‘Zin in Zuid’ combineren we namelijk prachtige industriële ruimtes, hoge plafonds en fraaie raampartijen met de luxe en het comfort van nieuwe duurzame en energiezuinige appartementen. Een uniek project waar stads wonen in een parkachtige omgeving en nieuw en oud perfect samen komen.

Er zijn nog een paar bouwnummers beschikbaar! Heb je voorkeur voor één van de Loftappartementen met een oppervlakte van ca. 60m²? Of ga je voor de laatste Maisonnette of Loftwoning, beide woningtypen zijn verdeeld over twee woonlagen en hebben een oppervlakte van ongeveer 100m².

Neem contact met ons op en we maken graag een afspraak met je om de beschikbaarheid en de mogelijkheden te bespreken.

Prijzen vanaf: € 294.500,- v.o.n.

___________________________________________________________

Parkrand Estate - Nog maar enkele beschikbaar 

parkrand-estate-itemjpg.jpg

De verkoop van de 29 royale appartementen in Meerstad gaat zeer voorspoedig. Veel opties zijn inmiddels verzilverd en veel koopovereenkomsten zijn al getekend. We zijn hard op weg naar de  (minimale) 70% verkocht die we nodig hebben om te kunnen starten met de bouw.

Er zijn nog slechts enkele appartementen beschikbaar. Prijzen starten vanaf € 329.500,- vrij op naam.

Parkrand Estate is een unieke kans voor mensen die gelijkvloers en iets compacter willen wonen zonder in te leveren op comfort. Of als je totaal anders wilt wonen: heel royaal met het beste uitzicht van Meerstad. De appartementen variëren in oppervlakte van ongeveer 72 tot maar liefst 275 vierkante meter. Ze hebben allemaal een eigen parkeerplaats en een balkon of dakterras. Meer informatie over de appartementen en alle verkoopdocumentatie vind je op de projectwebsite of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend nieuwbouwgesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

Prijzen vanaf: € 339.500,- v.o.n.

___________________________________________________________

Parkrand BLVD - Prachtig en ruim wonen aan Park Meerstad

parkrand-blvd-itemjpg_cp_648062c9abbc53.82594510.jpg

Droom je van een royale woning voor het hele gezin met Park Meerstad als je voortuin? Kijk dan eens naar het project Parkrand BLVD, met een locatie gelegen aan de rand van Park Meerstad en het Woldmeer. De 18 eengezinswoningen van Parkrand BLVD bieden ook van binnen veel ruimte. Ze hebben een woonkamer met open keuken, minimaal drie slaapkamers en een zolder die je naar wens kunt indelen. Verder zijn ze voorzien van een tuin, eigen berging en twee parkeerplekken op eigen terrein. De eengezinswoningen hebben een prijs vanaf € 450.000 vrij op naam.

Alle verkoopdocumentatie en de woonconfigurator staat op de projectwebsite of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend nieuwbouwgesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

___________________________________________________________

Parkhoven - Kom eens kijken in de modelwoning!

parkhoven-itemjpg.jpg

Kom sfeerproeven en bezoek de volledig ingerichte modelwoning van Parkhoven’s type Chillingham bij Vesta Woonforum aan de Peizerweg 74 te Groningen op de 2e etage. Elke woensdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 uur is hier een inloopmoment waarbij één van de makelaars aanwezig is om al je vragen te beantwoorden. Kom gerust een kop koffie drinken en ervaar hoe deze ruime woning voelt.

Woningtype Chillingham is een stoere tweelaagse woning met een breedte van 6 meter. De woning heeft een woonoppervlakte van 102 m² en een kavelgrootte van 175 tot 275 m² met twee eigen parkeerplekken. De woning heeft de mogelijkheid voor een uitbouw van 1200 of 2400 mm op de begane grond. Door de wanden aan de achterzijde in- of uit te klappen ervaar je wat een uitbouw met je ruimte doet. De 1e verdieping telt 3 slaapkamers, een badkamer en een technische ruimte. Met de optie van een opbouw op de 2e verdieping creëer je een extra werk- of hobbyruimte met dakterras. De Chillingham is te koop vanaf € 435.000,00 v.o.n.

Met een woning in Parkhoven geniet je van de voordelen van ‘buiten’ wonen aan het park, gecombineerd met de voorzieningen van de stad. De woningen hebben een heerlijke zonnige tuin en zijn prachtig gelegen aan het groene hof midden in de wijk Groenewei. Wil je meer informatie over de Chillingham (modelwoning) of één van de andere mooie woningtypes van Parkhoven? Kijk dan op de projectsite en/of neem gerust contact met ons op.

___________________________________________________________

Diverse nieuwbouw- en gebiedsontwikkelingen
Er zijn meerdere locaties in en rond onze stad Groningen waar verschillende ontwikkelplannen zijn. Denk hierbij aan nieuwe projecten met woningen, bungalows en appartementen in Meerstad, Stadshavens, De Suikerzijde, Grunobuurt en Stationsgebied, De Held III, Haren, Zuidhorn en nog veel meer.
Je kunt de verschillende ontwikkelingen (online) volgen. Hiervoor dien je een woonaccount aan te maken op onze nieuwbouwwebsite. Wij houden je op die manier op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Heb je vragen over toekomstige ontwikkelingen en wil je liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Plan dan een afspraak in met onze nieuwbouwadviseurs.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden