Heeft u deze vakantie bedacht dat u anders wilt wonen en heeft u daarbij ook aan een nieuwbouwhuis gedacht? Kijk dan eens naar ons aanbod! Momenteel zijn er nog woningen beschikbaar in het project Parkhoven en in september starten we met de verkoop van de woningen van Parkrand BLVD in Meerstad. Wilt u liever een appartement? Dan is Zin in Zuid misschien wel iets voor u. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder!

Nieuwbouwinspiratie

Parkhoven | Nog enkele woningen beschikbaar
Maandag 11 juli is de verkoop van het project Parkhoven in Meerstad gestart. Parkhoven bestaat uit 28 hoek- en rijwoningen en 8 halfvrijstaande woningen. Veel woningen staan inmiddels onder optie, maar er zijn ook nog woningen beschikbaar! Met een woning in Parkhoven geniet u van de voordelen van ‘buiten’ wonen, gecombineerd met de voorzieningen van de grote stad. De woningen hebben een heerlijke zonnige tuin en zijn prachtig gelegen aan het groene hof midden in de wijk Groenewei. Dankzij de diverse ontwerpen van de architect en de vele opties die u binnenshuis hebt, vindt u vast een woning die past bij uw woonwensen. Prijzen vanaf € 435.000,- v.o.n.
Bekijk de woningen en schrijf u in via de projectwebsite.

Parkrand BLVD woningen | Pre-sale gestart
Op 22 juli is de pre-sale van de 18 eengezinswoningen van Parkrand BLVD gestart. U kunt nu alle verkoopplattegronden en impressies op de projectwebsite bekijken. Ook zijn de vanafprijzen bekend (vanaf € 450.000,- v.o.n.) én staat de woonconfigurator online. Met deze woonconfigurator kunt uzelf uw ideale huis samenstellen. In september start de officiële verkoop. Maak daarom nu alvast een online woondossier aan op de projectwebsite. Klik vervolgens op het tabje ‘mijn voorkeur’ en op ‘bijwerken’ en geef daarbij uw voorkeur voor één of meer bouwnummers door. Wilt u straks bij de start verkoop een streepje voor hebben? Laat dan ook alvast een haalbaarheidscheck invullen door een hypotheekadviseur. Onze adviseurs zijn u daarbij graag van dienst.

Parkrand BLVD appartementen | Binnenkort in verkoop
Naast de 18 gezinswoningen kent het project Parkrand BLVD ook nog eens 29 gevarieerde appartementen. Een unieke kans voor mensen die gelijkvloers en iets compacter willen wonen zonder in te leveren op comfort. Of totaal anders willen wonen: heel royaal met het beste uitzicht van Meerstad. In Parkrand BLVD komen gloednieuwe appartementen. Dit aanbod is best bijzonder omdat Meerstad tot nu toe nog maar 12 appartementen telt. Met Parkrand BLVD komen er 29 appartementen bij,m waaronder twee luxe penthouses met twee woonlagen. Deze appartementen variëren in oppervlakte van ongeveer 70 tot ruim 270 vierkante meter. Ze hebben allemaal een eigen parkeerplaats en een balkon of dakterras. We verwachten direct na de zomervakantie te starten met de pre-sale van de appartementen. Wilt u niets missen? Schrijf u dan in. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en start verkoop!

Zin in Zuid | Nog enkele woningen beschikbaar
De verkoop van dit project in Groningen Zuid is in volle gang. De voormalige technische school is een geweldig pand met de kenmerkende gevel en het V-vormige dak, een bijzondere indeling, grote raampartijen en unieke historische trekjes. Die worden op een spannende, speelse manier in de woningen verwerkt. Hierdoor komen er ook heel veel verschillende soorten woningen in dit project. Lekker stads wonen in een parkachtige omgeving.

Er zijn nog mogelijkheden om een woning in dit project te bemachtigen! Neem contact met ons op zodat wij u alle verkoopdocumentatie kunnen toesturen. Tevens informeren wij u graag over de beschikbaarheid en mogelijkheden en maken hiervoor met plezier een afspraak. Online of bij ons op kantoor.

Prelude | Verkoop in volle gang
Aan de Beethovenlaan in het bruisende Helpman verrijzen binnenkort zeven luxe en robuuste stadsvilla’s met maar liefst vier bouwlagen. De woningen bieden veel ruimte en indelingsmogelijkheden! Kiest u voor een grote woonkeuken op de begane grond, een ruime living op de eerste verdieping? Wilt u tuin- of juist straatgericht koken of wilt u graag een kookeiland? Het kan in Prelude allemaal! De overige twee verdiepingen kunt u indelen met maximaal maar liefst zes slaap- en/of studeerkamers. Standaard is een royale badkamer bij de VON-prijs inbegrepen. Wilt u liever de luxe van twee badkamers? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u belangstelling voor één van deze woningen, neem dan contact met ons op. Momenteel staan nog twee woningen onder optie. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

De Kroon op het Ebbingekwartier | Laatste unieke penthouse
In het complex De Kroon op het Ebbingekwartier woont u verrassend royaal aan de rand van de binnenstad. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw. Het laatste beschikbare penthouse, bouwnummer 67, is gelegen op de bovenste twee verdiepingen aan de Bloemsingelzijde van het woongebouw en heeft maar liefst 272 m² woonoppervlakte! Dit geweldige penthouse wordt uitgerust met een lift, zodat u zonder traplopen van de ene naar de andere verdieping kunt. Hier woont u letterlijk met uw hoofd in de wolken met een fenomenaal uitzicht over de stad Groningen. Het penthouse beschikt over vier slaapkamers en twee badkamers. De verkoopprijs bedraagt € 1.299.000,- v.o.n. De kosten voor een parkeerabonnement voor twee auto’s zijn voor de eerste drie jaar bij de aankoop inbegrepen. Wilt u weten wat De Kroon u kan bieden, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend nieuwbouwgesprek.

Diverse ontwikkelgebieden | In ontwikkeling
Er zijn meerdere locaties in en rond de Stad waar verschillende ontwikkelingen gaande zijn. Denk hierbij aan nieuwe ontwikkeling van HOLT op de voormalige Alo-locatie, nieuwe projecten in Meerstad (in de wijken Groenewei en De Zeilen), in het centrum van Haren, Suikerzijde, De Stadshavens en De Held III.
U kunt de verschillende ontwikkelingen (online) volgen. Hiervoor dient u een woonaccount aan te maken op onze speciale nieuwbouwwebsite (https://www.pandomonieuwbouw.nl/). Wij houden u op die manier op de hoogte. Wilt u liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij maken graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek de ontwikkelingen door te nemen.

Wist u dat wij u ook vrijblijvend kunnen informeren over de financieringsmogelijkheden bij het kopen van nieuwbouw? Wilt u bijvoorbeeld weten hoe dat precies werkt of bent u benieuwd naar uw persoonlijke financiele mogelijkheden? Neem dan telefonisch (050-8533733) of via email (info@pandomo.nl) contact met ons op. Een afspraak is veelal snel gemaakt.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden