Kom je ook picknicken in het park, in Meerstad? Voor het project Parkrand BLVD is op de bouwlocatie een gezellig vlonderterras gerealiseerd. Je bent aanstaande zaterdag 13 mei van harte welkom tussen 13:00 en 15:00 om te ervaren en te genieten van wat deze prachtige locatie met uitzicht over Park Meerstad te bieden heeft Jij komt toch ook?

Nieuwbouwblog van mei

Parkrand BLVD | Picknicken in het Park

parkrand-blvd-itemjpg.jpg

Evenement 'Picknick in het Park' op zaterdag 13 mei van 13:00 t/m 15:00 uur.

Voor dit evenement wordt op de bouwlocatie aan de Vossenburglaan, op de plek van de toekomstige voortuin, is een gezellig vlonderterras gerealiseerd. Zo kun je alvast ervaren hoe je hier heerlijk kunt buiten eten of borrelen met uitzicht op Park Meerstad en het Woldmeer.

Zie jij jezelf hier al wonen?

Je bent van harte welkom bij het evenement 'Picknicken in het Park'. De adviseurs van Pandomo Makelaars, Thuis Nieuwbouwmakelaars en Van Wijnen zijn aanwezig om je meer te vertellen over Parkrand BLVD. Kom je ook?

Wanneer: zaterdag 13 mei

Hoe laat: van 13.00 tot 15.00 uur

Waar: de locatie van Parkrand BLVD aan de Vossenburglaan in Meerstad

Parkrand Estate | Nog maar enkele beschikbaar 

parkrand-estate-itemjpg.jpg

De verkoop van de 29 royale appartementen in Meerstad verloopt zeer voorspoedig. Veel opties zijn inmiddels verzilverd en veel koopovereenkomsten zijn al getekend. We zijn hard op weg naar de (minimale) 70% verkocht die we nodig hebben om te kunnen starten met de bouw.

Er zijn nog slechts enkele appartementen beschikbaar. Prijzen starten vanaf € 329.500,- vrij op naam.

Parkrand Estate is een unieke kans voor mensen die gelijkvloers en iets compacter willen wonen zonder in te leveren op comfort. Of als je totaal anders wilt wonen: heel royaal met het beste uitzicht van Meerstad. De appartementen variëren in oppervlakte van ongeveer 72 tot maar liefst 275 vierkante meter. Ze hebben allemaal een eigen parkeerplaats en een balkon of dakterras. Meer informatie over de appartementen en alle verkoopdocumentatie vind je op de projectwebsite of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend nieuwbouwgesprek om alle mogelijkheden te bespreken.
of kom gezellig langs op het verkoop Event ‘Picknick in het Park’ op zaterdag 13 mei van 13:00 -15:00 uur. (linken naar https://parkrandblvd.nl/downloads-appartementen)

(linken naar https://www.pandomonieuwbouw.nl/contact/)

 

 

Zin in Zuid | Nog maar enkele bouwnummers beschikbaar

zin-in-zuid-itemjpg.jpg

De bouw van het project ‘Zin in Zuid’ vordert gestaag! Er wordt hard gebouwd aan de 75 bijzondere appartementen en woningen. En wat wordt het mooi!

In het project ‘Zin in Zuid’ combineren we namelijk prachtige industriële ruimtes, hoge plafonds en fraaie raampartijen met de luxe en het comfort van nieuwe duurzame en energiezuinige appartementen. Een uniek project waar stads wonen in een parkachtige omgeving en nieuw en oud perfect samen komen. Er zijn nog een paar bouwnummers beschikbaar! Heb je voorkeur voor één van de Loftappartementen met een oppervlakte van circa 60m²? Of ga je voor de laatste Maisonnette of Loftwoning, beide over twee woonlagen en een oppervlakte van ongeveer 100m²?

Neem contact met ons op en we maken graag een afspraak met je om de beschikbaarheid en de mogelijkheden te bespreken.

De Kroon op het Ebbingekwartier  |  Laatste penthouse

de-kroon-op-ebbin-itemjpg.jpg

Wonen in De Kroon op het Ebbingekwartier betekent: Verrassend en royaal wonen in Groningen stad. De Kroon is de spectaculaire finale van het meerjarig ontwikkelingstraject van Het Ebbingekwartier. Appartementengebouw de Kroon kent veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht.

ALLERLAATSTE KANS: PENTHOUSE Bnr. 67

Bouwnummer 67 is een zeer royaal vijf-kamerappartement, gesitueerd over de 8e en 9e verdieping met een woonoppervlaktes van maar liefst 270 m²! Kenmerkend voor dit bouwnummer is ook:

  • Zeer ruim en licht
  • 4 Royale slaapkamers en 2 badkamers
  • Balkon en dakterras
  • Interne privé lift

Ervaar de ruimte en het uitzicht! Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging op locatie!

Parkhoven | Kom eens kijken in de modelwoning!

parkhoven-itemjpg.jpg

Kom sfeerproeven en bezoek de volledig ingerichte modelwoning van Parkhoven’s type Chillingham bij Vesta Woonforum aan de Peizerweg 74 te Groningen op de 2e etage. Elke woensdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 uur is hier een inloopmoment waarbij één van de nieuwbouwspecialisten aanwezig is om al je vragen te beantwoorden. Kom gerust een kop koffie drinken en ervaar hoe deze ruime woning voelt.

Woningtype Chillingham is een stoere tweelaagse woning met een breedte van 6 meter. De woning heeft een woonoppervlakte van 102 m2 en een kavelgrootte van 175 tot 275 m2 met twee eigen parkeerplekken. De woning heeft de mogelijkheid voor een uitbouw van 1200 of 2400 mm op de begane grond. Door de wanden aan de achterzijde in- of uit te klappen ervaar je wat een uitbouw met je ruimte doet. De 1e verdieping telt 3 slaapkamers, een badkamer en een technische ruimte. Met de optie van een opbouw op de 2e verdieping creëer je een extra werk- of hobbyruimte met dakterras. De Chillingham is te koop vanaf € 435.000,00 v.o.n.

Met een woning in Parkhoven geniet je van de voordelen van ‘buiten’ wonen aan het park, gecombineerd met de voorzieningen van de stad. De woningen hebben een heerlijke zonnige tuin en zijn prachtig gelegen aan het groene hof midden in de wijk Groenewei. Wil je meer informatie over de Chillingham (modelwoning) of één van de andere mooie woningtypes van Parkhoven, kijk dan op de projectsite en/of neem gerust contact met ons op.

Diverse nieuwbouw- en gebiedsontwikkelingen

Er zijn meerdere locaties in en rond de Stad waar verschillende ontwikkelplannen zijn. Denk hierbij aan nieuwe projecten met woningen, bungalows en appartementen in Meerstad, Stadshavens, De Suikerzijde, Grunobuurt en Stationsgebied, De Held III, Haren, Zuidhorn en nog veel meer.
Je kunt de verschillende ontwikkelingen (online) volgen. Hiervoor dien je een woonaccount aan te maken op onze speciale nieuwbouwwebsite e op die manier op de hoogte. Wil je liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij maken graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek de ontwikkelingen door te nemen.

TOT SLOT: Wij kunnen je ook informeren over:

  • Diverse projecten die nog in voorbereiding zijn
  • Algemene informatie over het kopen van nieuwbouw
  • De financieringsmogelijkheden bij het kopen van nieuwbouw

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden