Naast alle feestperikelen die de maand december ons biedt kijken we graag terug op het afgelopen jaar maar blikken we ook vooral ook graag vooruit naar wat 2023 op nieuwbouwgebied voor ons in petto heeft.

Nieuwbouw: we blikken terug en vooral ook vooruit!

Parkhoven | Kerstevent (vrijdag 16 december)

parkhoven-kerstevent.jpg

Tijdens dit Kerstevent is er een digitale kijkwoning die u kunt bewonderen en ook alvast een beetje sfeerproeven op locatie (de kavels zijn uitgezet met kavelbordjes). Uiteraard ontvangt u dan ook alle informatie over deze mooie woningen!

Van harte welkom op vrijdag 16 december!

Tijdstip : 15.00 – 19.00 uur

Adres : Witrik, Meerstad

We vragen u van te voren wel te melden dat u komt. Dat kan via deze link.

De verkoop van het project Parkhoven in Meerstad is in volle gang. Veel woningen staan inmiddels onder optie of zijn zelfs al verkocht, maar er zijn ook nog diverse woningen beschikbaar! Met een woning in Parkhoven geniet u van de voordelen van ‘buiten’ wonen aan het park, gecombineerd met de voorzieningen van de stad. De woningen hebben een heerlijke zonnige tuin en zijn prachtig gelegen aan het groene hof midden in de wijk Groenewei. Dankzij de diverse ontwerpen van de architect en de vele opties die u binnenshuis heeft, vindt u vast een woning die past bij uw woonwensen.

Ook verhuizen naar Meerstad? Bekijk hier het actuele aanbod en de mogelijkheden.

Parkrand BLVD | Verkoop is in volle gang!

parkrand-blvd-eengezinswoningen.jpg

De verkoop van project ‘Parkrand BLVD’ is gestart. In dit project worden 18 royale en energiezuinige eengezinswoningen gebouwd aan de rand van Park Meerstad en het Woldmeer. De woningen hebben een woonkamer met open keuken, minimaal drie slaapkamers en een zolder die nog naar wens ingedeeld kan worden (met bijvoorbeeld nog twee slaap- of studiekamers). Verder zijn ze voorzien van een tuin, eigen berging en twee parkeerplekken op eigen terrein. De eengezinswoningen hebben een prijs vanaf € 450.000 vrij op naam.

Alle verkoopdocumentatie en de woonconfigurator staat op de projectwebsite. Er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar!

Zin in Zuid | nog maar enkele woningen beschikbaar
Bij het project ‘Zin in Zuid’ is de bouw in volle gang. In de afgelopen maanden is het oude schoolgebouw aan de Van Schendelstraat volledig gestript. Na de sloopwerkzaamheden wordt er nu hard gebouwd aan de 75 bijzondere appartementen en woningen.

In het project “Zin in Zuid’ combineren we prachtige industriële ruimtes, hoge plafonds en fraaie raampartijen met de luxe en het comfort van nieuwe duurzame en energiezuinige appartementen. Een uniek project waar stads wonen in een parkachtige omgeving en nieuw en oud perfect samen komen.

zin-in-zuid-loft-app-klein.jpg

Deze impressie is van één van de laatste ‘Loftappartementen’. Prachtige appartementen in een voormalig klaslokaal, met een oppervlakte van ca. 60m², hoog plafond en grote raampartijen.

Zit uw ideale woning of appartement er nog tussen? En er zijn nog maar een paar bouwnummers beschikbaar! Neem contact met ons op en we informeren u met plezier over de beschikbaarheid en de mogelijkheden.

Parkrand Estate | Binnenkort start de verkoop van deze 29 appartementen
Naast de 18 gezinswoningen kent het project Parkrand BLVD ook nog eens 29 gevarieerde appartementen, onder de naam Parkrand Estate. Een unieke kans voor mensen die gelijkvloers en iets compacter willen wonen zonder in te leveren op comfort. Of als je totaal anders wilt wonen: heel royaal met het beste uitzicht van Meerstad. De appartementen variëren in oppervlakte van ongeveer 70 tot ruim 270 vierkante meter. Ze hebben allemaal een eigen parkeerplaats en een balkon of dakterras.
De presale van Parkrand Estate is gestart en dat betekent dat alle plattegronden, impressies en prijzen nu op de projectwebsite staan. Geef alvast uw voorkeuren door via uw persoonlijke online woondossier. Wilt u bij de toewijzing kansen vergroten? Laat dan alvast een financiele haalbaarheidscheck opstellen, welke u bij de definitieve inschrijving kunt uploaden bij de inschrijving. Onze hypotheekadviseurs zijn u hierbij graag van dienst.

parkrand-estate-klein.jpg

Huys de Haar | Haren
In het centrum van Haren, op de locatie van garage De Groot, aan de Rijksstraatweg komen circa 22 hoogwaardige appartementen met een parkeergarage onder maaiveld en rondom het gebouw een prachtige tuin. De appartementen, enerzijds gelegen aan de Rijksstraatweg, anderzijds aan het hof, zijn luxe en variëren in grootte tot ca 200m² en zijn voorzien van hoge plafonds en ruime balkons/dakterrassen.

huys-de-haar-klein.jpg

Meer weten? We gaan graag alvast met u om tafel om de voorlopige plattegronden te bespreken. Meld u zich hier aan, dan houden we u op de hoogte.

HOLT | Voormalige Alo-locatie


alo-kleinjpeg.jpg

Aan de zuidkant van de stad nabij het Martini Ziekenhuis aan de Van Swietenlaan en het Stadspark komt straks de nieuwe woonbuurt HOLT waarin ontmoeten centraal staat, waar ruimte is voor groen, ontspanning en gezondheid. In HOLT worden circa 320 woningen gerealiseerd in een mooie mix van koop en huur. Dit alles gecombineerd met een aanzienlijk commercieel programma met onder andere kantoren, medische bedrijven en horeca maakt dat er een heel nieuw levendig gebied ontstaat.

Meldt u zich hier aan en we houden u op de hoogte.

Diverse nieuwbouw- en gebiedsontwikkeling

Er zijn meerdere locaties in en rond de Stad waar verschillende nieuwbouwplannen zijn. Denk hierbij aan nieuwe projecten met woningen, bungalows en appartementen in Meerstad, in Stadshavens, op het terrein De Suikerzijde, in de Grunobuurt en het Stationsgebied, De Held III, in Haren en Zuidhorn en nog veel meer.
U kunt de verschillende ontwikkelingen (online) volgen. Hiervoor dient u een woonaccount aan te maken op onze speciale nieuwbouwwebsite Wij houden u vervolgens op de hoogte. Wilt u liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij maken graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek de ontwikkelingen door te nemen.

TOT SLOT

Wij kunnen u ook informeren over:

  • Diverse projecten die nog in voorbereiding zijn
  • Algemene informatie over het kopen van nieuwbouw
  • De financieringsmogelijkheden bij het kopen van nieuwbouw

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden