December, de laatste maand van het jaar. Wat hebben we dit jaar weer veel mooie nieuwe projecten en kavels voorbij zien komen. We hebben veel leuke en enthousiaste mensen blij mogen maken met een nieuwe woning in of rondom de stad Groningen.

Nieuwbouw nieuws december 2020

Eilandrijk Borgmeren | 29 vrije droomkavels
Droomt u van het realiseren van uw eigen droomwoning op een ruime kavel van 735 m² tot 1.976 m²? Dat kan op een zelf te ontwikkelen kavel in Eilandrijk, in de woonwijk Borgmeren. Eilandrijk Borgmeren biedt 29 vrij te bebouwen droomkavels, direct aan het water of daar heel dichtbij.

In Eilandrijk Borgmeren staat ‘Wonen aan water’ centraal. Een deel van de kavels ligt rechtstreeks aan het water. Een aanlegplaats voor een roei- of zeilboot op de kavel behoort dan ook tot de mogelijkheden. Eilandrijk Borgmeren belooft een heerlijk woon- en recreatiegebied te worden. Wonen in een natuurlijke omgeving met de bruisende stad Groningen binnen handbereik. Het dorp Harkstede heeft een levendige en goed verzorgde dorpskern. Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen, maar ook de kapper, bloemist en bibliotheek zijn in de buurt.

De verkoop start op vrijdag 4 december. Wilt u alle verkoopstukken, zoals de prijslijst en het inschrijfformulier als eerste per mail ontvangen? Meld u zich dan aan als geïnteresseerde. Na de start verkoop zijn de verkoopstukken uiteraard ook te downloaden via onze website.

De Kroon op het Ebbingekwartier | Bouw gaat van start
Fantastisch goed nieuws! De bouw van de 31 appartementen in ‘De Kroon op het Ebbingekwartier’, gaat begin 2021 van start! Heeft u interesse voor één van deze appartementen? Dit is uw kans om vorstelijk te wonen in het centrum van Groningen. Kies voor een drie-, vier- of vijfkamerappartement. Is 82 m² woonoppervlakte prima? Of gaat u voor de royal-penthouse van 313 m² woonoppervlak?

N.B. Alle bouwnummer worden aangeboden inclusief parkeerabonnement voor 3 jaar. Dit betekent 3 jaar lang gratis parkeren in de parkeergarage van het Boterdiep. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nijstad | Vries, laatste vrijstaande woning
Zoekt u een vrijstaande woning in het centrum van Vries in een kleinschalig plan? Kijk dan eens naar de inmiddels in aanbouw zijnde vrijstaande woning in Nijstad. De woning straalt luxe en comfort uit en heeft een slaap- of werkkamer op de begane grond. Wilt u meer weten? Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie.

Engelse Park | Helpman
Laatste kans! 94 van de 95 woningen zijn inmiddels verkocht. De laatste vrijstaande villa is inmiddels gereserveerd. Maar... heeft u belangstelling voor deze villa? U kunt nog plaatsnemen op de reservelijst. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Fivelgo | Ten Boer
Goed nieuws uit Ten Boer! De eerste woningen zijn inmiddels verkocht! En, er zijn nog 2 woningen beschikbaar! Heeft u belangstelling voor één van deze woningen, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Vier woningen hebben een hoge goot waardoor er veel woongenot op de verdieping ontstaat. De twee andere woningen hebben een lage goot en zijn extra diep. Kortom voor elk wat wils.

Westerwal | Zeeheldenbuurt
Wilt u graag thuiskomen in een gemoedelijke en kindvriendelijke wijk, maar kunt u het stadse leven niet missen? Dan is het nieuwbouwplan Westerwal echt iets voor u. Aan het Hoendiep komt Westerwal. Een nieuwbouwplan dat de Zeeheldenbuurt verrijkt met stoere herenhuizen waar de architectuur is geïnspireerd op het industriële verleden van de omgeving. Bent u op zoek naar zo’n droomwoning in Groningen? Dan is dit uw laatste kans! Een van de Kadewoningen is nog niet verkocht. Wilt u meer weten? Informeer naar de mogelijkheden.

Helperkade | Helpman
Dubbel goed nieuws uit Helperkade: alle woningen zijn verkocht én de bouw start naar verwachting begin volgend jaar.

Meerstad
Ook in Meerstad staan de ontwikkelingen niet stil. Achter de schermen wordt hard gewerkt door verschillende ontwikkelaars aan projecten met diverse woningtypen in Tersluis, Groenewei en De Zijlen. Of u nu op zoek bent naar een rijwoning, twee-onder-één-kap, vrijstaande woning of een levensloopbestendige bungalow, in 2021 komt er nieuw aanbod!

Waar wij u ook over kunnen informeren:

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden