In deze nieuwsbrief kunt u meer informatie vinden over Meerstad met fantastische gezinshuizen en appartementen. Natuurlijk staan we ook stil bij de lopende projecten in verkoop als Prelude, Eilandrijk Borgmeren, De Zes van Boekhorst en Zin in Zuid. Kortom, wat kunt u van ons verwachten en waar zijn we nu volop mee bezig? Lees het in onderstaande blogpost.

Nieuwbouw na de beurs

Prelude | Verkoop in volle gang
Aan de Beethovenlaan in het bruisende Helpman verrijzen binnenkort zeven luxe en robuuste stadsvilla’s met maar liefst vier bouwlagen. Prelude is een instrumentale compositie zonder vaste vorm, meestal als introductie op een groter werk. Uw woning is de prelude. De binnenkant staat niet vast terwijl uw woning onderdeel is van een architectonische compositie. De woningen bieden daardoor zeer veel indelingsmogelijkheden! Kiest u voor een grote woonkeuken op de begane grond of een ruime living op de eerste verdieping? Wilt u tuin- of juist straatgericht koken of wilt u graag een kookeiland? Het kan in Prelude allemaal! De overige twee verdiepingen kunt u indelen met maar liefst zes slaap- en/of studeerkamers. Standaard is een royale badkamer bij de VON-prijs inbegrepen. Wilt u liever de luxe van twee badkamers? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u belangstelling voor één van deze woningen, neem dan contact met ons op. Momenteel zijn alle woningen van Prelude echter al verkocht of onder optie. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Eilandrijk Borgmeren | Verkoop in volle gang
Droomt u van het realiseren van uw eigen woning op een ruime kavel? Wonen in een natuurlijke omgeving met de bruisende stad Groningen binnen handbereik? Dat kan op een zelf te ontwikkelen kavel in Eilandrijk, in de woonwijk Borgmeren in Harkstede. De laatste drie kavels hebben oppervlaktes van ca. 1.205 tot 1.976 m². Binnen het bouwblok heeft u een grote mate van keuzevrijheid om uw eigen vrijstaande woning te realiseren. U kunt zelf met een architect aan de slag gaan, maar er zijn via diverse aannemers ook woningtypes die u nog aan eigen woonwensen kan aanpassen. Uitgangspunt is duurzaam bouwen en inrichten waaraan de gemeente verschillende spelregels c.q. eisen heeft verbonden. De gemeente stelt o.a. als eis dat er voor iedere kavel een hoogwaardig woningontwerp wordt gepresenteerd.

Inmiddels is de inschrijving gesloten en zijn alle kavels vergeven. Heeft u belangstelling, neem dan contact met ons op. U kunt nog plaatsnemen op de reservelijst. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

De Zes van Boekhorst | verkoop in volle gang
Eind april is de verkoop van de zes eengezinswoningen aan de Boekhorsterweg in Oosterwolde gestart. De zes woningen zijn verdeeld over twee blokken van elk drie woningen: in totaal vier hoekhuizen en twee tussenwoningen. De moderne architectuur wordt gekenmerkt door warme kleuren en frisse details. Alle woningen bieden een zee aan ruimte en worden compleet opgeleverd, inclusief luxe keuken met inbouwapparatuur en een badkamer en toilet voorzien van sanitair en tegelwerk! Alle woningen staan inmiddels onder optie of zijn al verkocht. Indien u plaats wilt nemen op de reservelijst, dan kunt u zich aanmelden via de projectwebsite.

Zin in Zuid | Nog enkele woningen beschikbaar
De verkoop van het project Zin in Zuid is in volle gang. De aannemer is begonnen om het gebouw helemaal leeg te halen, zodat de verbouwing na de zomer kan gaan starten! De voormalige technische school is een geweldig pand met de kenmerkende gevel en het V-vormige dak, een bijzondere indeling, grote raampartijen en unieke historische trekjes. Die worden op een spannende, speelse manier in de woningen verwerkt. Hierdoor komen er ook heel veel verschillende soorten woningen in dit project. Lekker stads wonen in een parkachtige omgeving. En er zijn nog mogelijkheden om een woning in dit project te bemachtigen!

Neem contact met ons op zodat wij u alle verkoopdocumentatie kunnen toesturen. Tevens informeren wij u graag over de beschikbaarheid en mogelijkheden en maken hiervoor graag een afspraak.

Parkrand BLVD woningen | Binnenkort in verkoop
Wonen aan een groene oase in Meerstad, in één van de 18 eengezinswoningen? Dat kan in Parkrand BLVD en hier geniet u van twee werelden. U ervaart de ruimte en natuur van Groenewei, flaneert door het grote, glooiende groene Park Meerstad of recreëert op het strandje aan het Woldmeer. Daarnaast is de wijk het levendige, kloppende hart van Meerstad. Op steenworp afstand zijn diverse voorzieningen zoals een supermarkt, gezondheidscentrum en basisschool.

De 18 eengezinswoningen bieden van binnen veel ruimte. Ze hebben een woonkamer met open keuken, minimaal 3 slaapkamers en een zolder die naar eigen wens in te delen is. Verder zijn ze voorzien van een tuin, eigen berging en twee eigen parkeerplekken. De rijwoningen gaan nog voor de zomervakantie in verkoop met een prijs vanaf € 450.000 v.o.n.

Wilt u niets missen? Schrijf u dan in, wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en start verkoop!

Parkrand BLVD appartementen | In ontwikkeling
Naast de 18 gezinswoningen kent het project Parkrand BLVD ook nog eens 29 gevarieerde appartementen. Een unieke kans voor mensen die gelijkvloers en iets compacter willen wonen zonder in te leveren op comfort. Of totaal anders willen wonen: heel royaal met het beste uitzicht van Meerstad. In Parkrand BLVD komen gloednieuwe appartementen. Dit aanbod is best bijzonder, Meerstad telt tot nu toe 12 appartementen. Met Parkrand BLVD komen er 29 appartementen bij waaronder twee luxe penthouses met twee woonlagen. Deze appartementen variëren in oppervlakte van ongeveer 70 tot ruim 270 vierkante meter. Ze hebben allemaal een eigen parkeerplaats en een balkon of dakterras. Eind dit jaar gaan deze appartementen in verkoop, daarom worden deze vanaf prijzen later bekend gemaakt.

Wilt u niets missen? Schrijf u dan in, wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en start verkoop!

Diverse ontwikkelgebieden | In ontwikkeling
Er zijn meerdere locaties in en rond de Stad waar verschillende ontwikkelplannen zijn. Denk hierbij aan nieuwe ontwikkeling van HOLT op de voormalige Alo-locatie, nieuwe projecten in Meerstad (in de wijken Groenewei en De Zeilen), project Huys de Haar in het centrum van Haren, Suikerzijde, De Stadshavens en De Held III.
U kunt de verschillende ontwikkelingen (online) volgen. Hiervoor dient u een woonaccount aan te maken op onze speciale nieuwbouwwebsite (https://www.pandomonieuwbouw.nl/). Wij houden u op die manier op de hoogte. Wilt u liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij maken graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek de ontwikkelingen door te nemen.

TOT SLOT

Wij kunnen u ook informeren over:

  • Diverse projecten die nog in voorbereiding zijn
  • Algemene informatie over het kopen van nieuwbouw
  • De financieringsmogelijkheden bij het kopen van nieuwbouw

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden