We zijn er trots op dat wij u nu 2 nieuwe projecten kunnen presenteren, Zin in Zuid en Buurtschap de Gast. Wilt u meer weten? Lees snel verder!

Nieuwbouw kopen in mei?

Zin in Zuid
Aan de Van Schendelstraat in Groningen Zuid wordt het bestaande, monumentale, schoolgebouw getransformeerd tot 58 appartementen en 17 loftwoningen. Het gebouw met de kenmerkende gevel en het V-vormige dak heeft een bijzondere indeling, grote raampartijen en unieke historische trekjes. Geen vleugel is hetzelfde en toch waan je je duidelijk in een oude school. Lekker stads wonen in een parkachtige omgeving: dat is Zin in Zuid. Benieuwd naar de appartementen en loftwoningen op deze unieke plek en locatie? Volg dan het project. Zodra wij u meer kunnen vertellen, nemen wij contact met u op.

Eilandrijk Borgmeren | Laatste kans!
De laatst kavel in Eilandrijk is nog niet verkocht. Droomt u van het realiseren van een nieuwbouwhuis op een ruime kavel? In het plan staat ‘Wonen bij het water’ centraal. Een deel van de kavels ligt dan ook rechtstreeks aan het water.
Wilt u meer informatie of als geïnteresseerde een plekje op de reservelijst? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

De Kroon op het Ebbingekwartier
Verrassend en royaal wonen in Groningen stad? Dat kan in één van de appartementen in het complex De Kroon op het Ebbingekwartier. De Kroon betekent royaal wonen in de stad en maakt woonwensen meer dan waar. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw.

De woonoppervlakten variëren. Wilt u een gelijkvloers appartement? Of kiest u voor een appartement met twee verdiepingen? Werkelijk spectaculair zijn de twee zeer ruime en luxe tweeverdiepingen-appartementen. Hier woont u letterlijk in de top met een fenomenaal uitzicht. Alleenstaanden, tweepersoonshuishoudens of gezinnen. Kantoor aan huis? Ruimte zat. Het kan allemaal in De Kroon. Ieder appartement heeft een balkon met uitzicht over de stad. Uw auto parkeert u in de Boterdiepgarage, inclusief parkeerabonnement voor drie jaar gratis parkeren in de parkeergarage van het Boterdiep. Wilt u weten wat De Kroon u kan bieden, neem dan contact met ons op.

Natuurwonen Schelfhorst | Paterswolde
Op het terrein van de voormalige camping Schelfhorst, ten noorden van Paterswolde, komt plan ‘Natuurwonen Schelfhorst’. Een hoogwaardig landschappelijk woongebied van ruim 10 hectare, waarvan ongeveer 8 hectare zal worden ingericht als natuurgebied. Dat is ruim en natuurlijk wonen in de kop van Drenthe, waarbij de stad Groningen in korte tijd te bereiken is. De 5 kavels van Natuurwonen Schelfhorst hebben een oppervlakte van circa 3.400 tot 4.400 m².

Elk kavel heeft een bouwvlak van 1.400 m² waarop kopers een woning van architectonische, hoge kwaliteit in een landschappelijke setting met veel natuur ontwikkelen. De grote schuurwoningen hebben een minimaal bruto vloeroppervlak van 150 m² (exclusief de bijgebouwen) tot maximaal 300 m². Aanvullend op het bestemmingsplan worden hieraan randvoorwaarden gekoppeld om de ruimtelijke samenhang tussen de woningen met de omgeving te waarborgen.

Er is nog één kavel beschikbaar. Een unieke woonkans op een schitterende plek midden in het groen! Neem contact met ons op voor meer informatie over de kavel en de verkoopprocedure.

Binnenkort meer: Buurtschap de Gast
Bent u op zoek naar een appartement of woning in een duurzame omgeving te midden van het groen in een rustige en landelijke omgeving? Dat kan in Buurtschap de Gast. Daar waar u woont met oog en oor voor elkaar. Samen én met respect voor elkaars privacy. De tuin met daarin de schuur is voor gemeenschappelijk gebruik. Hier ontmoet men elkaar. Feestjes, vergaderingen of workshops? Dat organiseert u in het buurthuis! Dit gebouw heeft een gemeenschappelijke keuken en huiskamer en is zodoende uitstekend te gebruiken als feest- en logeergelegenheid. Liever de privacy van uw eigen omgeving? Ook dat kan! De indeling van de woningen zijn standaard met woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers op de verdieping. Eventueel kunnen de woningen levensloopbestendig worden ingedeeld. Iedere woning heeft daarnaast ook nog een privé buitenruimte.

Wilt u meer weten? Wij houden u graag op de hoogte, meld u hiervoor aan als belangstellende. 

Waar wij u ook over kunnen informeren:

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden