Heeft u na de afgelopen weekenden bedacht dat het wel heel fijn is om dichtbij water te wonen? Daar waar u de schaatsen onderbindt, een verfrissende duik in het water kunt nemen of wellicht lekker ligt te dobberen in een bootje? Dat kan bij verschillende nieuwbouwlocaties! De kavels in het project Eilandrijk Borgmeren liggen aan of nabij de Harkstederplas. Ook de woningen in Meerstad liggen op loop- of fietsafstand van het water. Binnenkort starten wij met de verkoop van het eerste project in de wijk De Zeilen op vlek 4. Houdt u uw voeten liever hoog en droog? Dat kan in één van de appartementen in De Kroon op het Ebbingekwartier. Daar waar de bruisende binnenstad om de hoek ligt. Lees snel verder voor meer informatie.

Nieuwbouw in maart 2021

De Zeilen vlek 4: binnenkort in verkoop
Binnenkort gaan 36 laanwoningen in de vierde en jongste woonwijk van Meerstad, De Zeilen, in verkoop. In totaal verrijzen, in het hart van de wijk op vlek 4, 20 tussenwoningen, 14 hoekwoningen en 2 halfvrijstaande woningen. De stijlvolle woningen liggen straks in de bocht van de voorname Vossenburglaan, daar waar deze op zijn breedst en groenst is. De architectuur is robuust, met verspringende voorgevels en een mix van hoge puntdaken en platte daken. Elke woning heeft een individueel karakter, met volop privacy en lijkt apart ontworpen. Bij de ontwikkeling van deze royale woningen is rekening gehouden met veel details zoals veel licht, veel leefruimte en veel groen.

Enthousiast? Schrijf u in en ontvang het laatste nieuws over De Zeilen vlek 4 als eerste.

Eilandrijk Borgmeren
Goed nieuws vanuit Borgmeren! Op dit moment zijn bijna alle kavels onder optie of al verkocht. Droomt u van het realiseren van een nieuwbouw woning op een ruime kavel? In Eilandrijk komen 29 vrije en zelf te ontwikkelen droomkavels. In het plan staat ‘Wonen aan water’ centraal. Een deel van de kavels ligt dan ook rechtstreeks aan het water.

Wilt u meer informatie of als geïnteresseerde een plekje op de reservelijst? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

De Kroon op het Ebbingekwartier
Verrassend en royaal wonen in Groningen stad? Dat kan in één van de appartementen in het complex De Kroon op het Ebbingekwartier. De Kroon betekent royaal wonen in de stad en maakt vele woonwensen meer dan waar. Luxe, comfort en woonruimten met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw.

De woonoppervlakten variëren. Wilt u een gelijkvloers appartement? Of kiest u voor een appartement met twee verdiepingen? Werkelijk spectaculair zijn de twee zeer ruime en luxe tweeverdiepingen-appartementen. Hier woont u letterlijk in de top met een fenomenaal uitzicht. Alleenstaanden, tweepersoonshuishoudens of gezinnen. Kantoor aan huis? Ruimte zat. Het kan allemaal in De Kroon. Ieder appartement heeft een balkon met uitzicht over de stad. Uw auto parkeert u in de Boterdiepgarage, inclusief parkeerabonnement voor drie jaar lang gratis parkeren. Wilt u weten wat De Kroon u kan bieden, neem dan contact met ons op.

Fivelgo | Ten Boer
Zoekt u een nieuwbouwhuis net buiten Groningen? Dan is één van de halfvrijstaande woningen in project Fivelgo in Ten Boer mogelijk een mooie mogelijkheid voor u. Ten Boer ligt midden in één van de oudste cultuurlandschappen van Nederland, het Hoogeland. Het gebied kenmerkt zich door een ongekend hoog aantal middeleeuwse kerken, authentieke molens, boerderijen en borgen. In het gebied bevinden zich talrijke fiets- en wandelroutes. Dwars door Ten Boer loopt een wandelroute van in totaal 208 kilometer, genaamd “het Jacobspad”. Deze route laat u de kerken in de omgeving zien. Daarnaast heeft Ten Boer heeft een eigen dorpscentrum met diverse winkels, goede sportmogelijkheden, meerdere scholen en een verwarmd, openlucht zwembad. De Rijksweg zorgt voor een directe verbinding met de stad Groningen. Ook is er een frequente busverbinding: elke tien minuten gaat er een bus. Wonen in Ten Boer en werken in de stad is zo makkelijk mogelijk gemaakt. Aan de reistijd zal het in elk geval niet liggen. Gemiddeld doet men er met de auto zo’n vijftien minuten over. Fietsers zijn in een half uur op de Grote Markt.

De te realiseren zes gezinswoningen komen aan de Gaykingastraat en hebben een stoere uitstraling. Wilt u meer weten over de verschillen en de mogelijkheden? Wij horen graag van u.

Natuurwonen Schelfhorst| Paterswolde
Op het terrein van de voormalige camping Schelfhorst, ten noorden van Paterswolde, komt plan ‘Natuurwonen Schelfhorst’. Een hoogwaardig landschappelijk woongebied van ruim 10 hectare, waarvan ongeveer 8 hectare zal worden ingericht als natuurgebied. Dat is ruim en natuurlijk wonen in de kop van Drenthe, waarbij de stad Groningen op korte afstand te bereiken is. De 5 kavels van Natuurwonen Schelfhorst hebben elk een oppervlakte van circa 3.400 tot 4.400 m².

Elke kavel heeft een bouwvlak van 1.400 m² waarop kopers een woning van architectonische en hoge kwaliteit in een landschappelijke setting met veel natuur ontwikkelen. De grote schuurwoningen hebben een minimaal bruto vloeroppervlak van 150 m² (exclusief de bijgebouwen) tot maximaal 300 m². Aanvullend op het bestemmingsplan worden hieraan randvoorwaarden gekoppeld om de ruimtelijke samenhang tussen de woningen met de omgeving te waarborgen.

Er is nog één kavel beschikbaar. Een unieke woonkans op een schitterende plek midden in het groen! Neem contact met ons op voor meer informatie over de kavel en de verkoopprocedure.

Meerstad
Zoals u al heeft kunnen lezen starten wij binnenkort met de verkoop van de woningen op vlek 4 van De Zeilen. De Zeilen is de jongste woonwijk van Meerstad en hier wordt de komende periode volop ontwikkeld. Maar ook de ontwikkelingen in de andere wijken Tersluis en Groenewei staan niet stil. Achter de schermen wordt hard gewerkt door verschillende ontwikkelaars aan projecten met diverse woningtypen. Of u nu op zoek bent naar een rijwoning, twee-onder-één-kap, vrijstaande woning of een levensloopbestendige woning, dit jaar komt er divers nieuw aanbod! Houd onze site, onze sociale kanalen Facebook en Instagram en deze nieuwsbrief in de gaten en blijf op die manier op de hoogte!

Tot slot

Waar wij u ook over kunnen informeren:

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden